Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(prieblanda @ 2008 02 25, 13:40)
Nia, ji skirta sausai arba labai sausai odai  ax.gif

gaila rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 25 vasario 2008 - 12:44
QUOTE(F_A @ 2008 02 25, 14:32)
Gal kas galit placiau?
user posted image
turiu meginuka, bet nezinau net ar verta megint g.gif Kokiai ji odai labiau tinkama?

As naudoju jau antra buteliuka ax.gif Esu misriaode siuo metu... Man ji labiausiai patinka is visu turetu pudru... Nusiperku ka nors naujo pabandyt, bet niekas neprilygsta "Pro Lumiere" schmoll.gif Man ji superine pudra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 25, 13:53)
As naudoju jau antra buteliuka ax.gif  Esu misriaode siuo metu... Man ji labiausiai patinka is visu turetu pudru... Nusiperku ka nors naujo pabandyt, bet niekas neprilygsta "Pro Lumiere"  schmoll.gif Man ji superine pudra  bigsmile.gif

pas mane jau i pabaiga eina mat lumiere, tai gal sita tada isbandyti... o sakyk kaip ji matiskuma islaiko, nes pas mane T zona paprastai greit blizgeti pradeda, ar neatrodo kaip kauke, skaistina, labai maskuoja? oi kiek cia tu klausimu blush2.gif aciu jei atsakysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 02 25, 14:58)
pas mane jau i pabaiga eina mat lumiere, tai gal sita tada isbandyti... o sakyk kaip ji matiskuma islaiko, nes pas mane T zona paprastai greit blizgeti pradeda, ar neatrodo kaip kauke, skaistina, labai maskuoja? oi kiek cia tu klausimu blush2.gif  aciu jei atsakysi 4u.gif

Sita pudra suteikia odai tokio sveiko svytejimo efekta g.gif Na, as kaip ir neturiu kazkokiu ypatingu problemu su blizgejimu g.gif Man ji ir skaistina, ir pamaskuoja neblogai ir kaip kauke tikrai neatrodo, nes atspalvis netgi, sakyciau, prisitaiko prie odos spalvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 25 vasario 2008 - 13:10
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 25, 13:53)
As naudoju jau antra buteliuka ax.gif  Esu misriaode siuo metu... Man ji labiausiai patinka is visu turetu pudru... Nusiperku ka nors naujo pabandyt, bet niekas neprilygsta "Pro Lumiere"  schmoll.gif Man ji superine pudra  bigsmile.gif

Ot pataikiau pasiulyt nematant odos thumbup.gif Labai dziaugiuosi, kad ji tapo tavo mylimuke drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 25, 15:09)
Ot pataikiau pasiulyt nematant odos  thumbup.gif Labai dziaugiuosi, kad ji tapo tavo mylimuke  drinks_cheers.gif

As irgi dziaugiuosi thumbup.gif Ir butent Tavo rekomendaciju deka isbandziau ja 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as cia gal nelabai i tema, bet turiu labai daug problemu del krempudros spalvos pritaikymo savo odai ir esu labai daug ju isbandziusi..paskutiniu metu nusipirkau shiseido, nivea matt refine ir bourjois matt lovely, o galu gale loreal matt cashmere, kurios spalva man labiausiai ir tiko:) nivea shiseiso ir bourjois galeciau perleisti kuriai nors, jos tik pabandytos, taciau visai nenaudotos:)..gal kas susidomes:) visos dengia bent jau man tikrai graziai, taciau vat spalvos man netinka..mano oda tamsi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguciaa: 25 vasario 2008 - 13:31
Patarkit, prašau, kokią iš Chanel tiktų mišriai/riebiai odai? TEINT INNOCENCE ar DOUBLE PERFECTION FLUIDE? o gal kokią kitą pasiūlysit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2008 02 25, 15:02)
Patarkit, prašau, kokią iš Chanel tiktų mišriai/riebiai odai? TEINT INNOCENCE ar DOUBLE PERFECTION FLUIDE? o gal kokią kitą pasiūlysit?  blush2.gif

kadangi Double Perfection Fluid nebegamina, tai gali pirkti Matt Lumiere, ji yra vietoj to fluid'o smile.gif si kaip tik labiau ir tinka riebesnei odai (nei Teint Innocence)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 25, 16:07)
kadangi Double Perfection Fluid nebegamina, tai gali pirkti Matt Lumiere, ji yra vietoj to fluid'o  smile.gif  si kaip tik labiau ir tinka riebesnei odai (nei Teint Innocence)

Dėkui 4u.gif O gal ir kitos firmos patarsit riebiai odai? noriu efektyvesnės, o iš brangesnių dar nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2008 02 25, 15:20)
Dėkui  4u.gif O gal ir kitos firmos patarsit riebiai odai? noriu efektyvesnės, o iš brangesnių dar nebandžiau  blush2.gif

na man po ilgu ieskojimu buvo geriausia Double Perfection Fluid, bet ja pakeite i Matt Lumiere, tai dar nebandziau (tikliau bandziau tik ant rankos parduotuvej, bet paliko nebloga ispudi), bet cia SM skaiciau, kad ji dar fainesne nei tas Fluid'as.. o daugiau kazkaip nieko neatradau, na Isadora Hydralight patiko, bet labai nuo naudojamo veido kremo priklauso kaip atrodysi su pudra (seip visom pudrom tas galioja smile.gif ).. ai dar bandziau Guerlain Fleur de Teint Ultra Matt, patiko labai, manau arba pirksiu Guerlain arba Chanel Matt Lumiere, ziuresiu kaip su spalvom bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 25, 16:27)
na man po ilgu ieskojimu buvo geriausia Double Perfection Fluid, bet ja pakeite i Matt Lumiere, tai dar nebandziau (tikliau bandziau tik ant rankos parduotuvej, bet paliko nebloga ispudi), bet cia SM skaiciau, kad ji dar fainesne nei tas Fluid'as.. o daugiau kazkaip nieko neatradau, na Isadora Hydralight patiko, bet labai nuo naudojamo veido kremo priklauso kaip atrodysi su pudra (seip visom pudrom tas galioja smile.gif ).. ai dar bandziau Guerlain Fleur de Teint Ultra Matt, patiko labai, manau arba pirksiu Guerlain arba Chanel Matt Lumiere, ziuresiu kaip su spalvom bus  biggrin.gif

oi, ačiū labai 4u.gif bandysiu, tikiuosi, kad tiks smile.gif
Atsakyti