Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Apvalute @ 2008 01 24, 02:57)
jeigu domina - tai turiu Bobbi Brown moisturing (drek.) pudra. As nepataikiau spalvos.

Domina bigsmile.gif Kaip dengiasi? Koks efektas? Kaip laiko? Kokia spalvyte turi?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 24, 04:13)
Domina  bigsmile.gif  Kaip dengiasi? Koks efektas? Kaip laiko? Kokia spalvyte turi?

zinok, dorai ne nebandziau, nes buteliuke pamaciau, kad man per tamsi spalva tai ir ne netepiau. Pirkau 00 porcelain - bent kokia kaip pas mus 400 g.gif jeigu idomu, galiu perleisti.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 24, 04:03)
zinok, dorai ne nebandziau, nes buteliuke pamaciau, kad man per tamsi spalva tai ir ne netepiau. Pirkau 00 porcelain - bent kokia kaip pas mus 400 g.gif  jeigu idomu, galiu perleisti.

Jei tiktu spalva - tai noriu bigsmile.gif Is posto nesupratau koks spalvos nr. ir pavadinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 24, 05:45)
Jei tiktu spalva - tai noriu  bigsmile.gif  Is posto nesupratau koks spalvos nr. ir pavadinimas  g.gif

Bobbi Brown Moisture rich foundation SPF 15. Porecelain 0. Bet reali spalva atitinka Dior 300 arba 400 numeriukus.
Atsakyti
sveikos, noreciau suzinoti nuomone apie DiorSkin Forever pudryte, gal kas ja bandete? smile.gif nes dabar kaip tik noreciau ja pirkti tik nezinau ar verta.. ax.gif
Atsakyti
cia rasiau savo atsiliepimus apie Dior Forever
QUOTE(Palomina @ 2008 01 20, 00:25)
Dior Forever krempudra dabar jau visai patinka, is pradziu gal siek tiek gailejausi, kad paskubejau pirkti.. maskuoja pakankamai (seip nelabai ten ir turiu ka maskuoti is tikruju  biggrin.gif ), tinka mano odai, aisku ir nuo veidui naudojamo kremo priklauso pudros issilaikymas, tepimasis ir t.t. man issilaiko beveik visa diena, dienos pabaigoj veidas atrodo skaisciai vistiek, niekur pudra nedingsta, kaip cia kazkam skaiciau vien prilietus pirstu ir nusivalo, man tai taip nera  schmoll.gif bet antra kart nepirksiu sios pudros, pripratus siek tiek lengvesnes naudot  smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 24 sausio 2008 - 11:40
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 21, 00:22)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu - man Dior Icone visiskai nepatiko  schmoll.gif Jokio skaistumo, veidas kaip negyvas    blink.gif

Nu man ji skaistumo tikrai neduoda kaip kitos pudros irgi...
Mano oda sausa-misri, taciau pries dengiant veida sia pudryte, reikia gerokai padrekint veideli, antraip toks kaip serpetojimas matos...tad misriaodems arba riebaus veidelio turetojoms turetu tikti.
Vertinimas: vidutiniska, uz tokia kaina neverta to, vel gryzau prie Lancome Teint idole ultra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 01 24, 12:06)
sveikos, noreciau suzinoti nuomone apie DiorSkin Forever pudryte, gal kas ja bandete?  smile.gif nes dabar kaip tik noreciau ja pirkti tik nezinau ar verta.. ax.gif

man nepatiko, nes veidas kaip su kauke doh.gif nors mano oda misri, bet man ji netiko - veida trauke, rauksleles isryskeja...
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 01 24, 11:06)
sveikos, noreciau suzinoti nuomone apie DiorSkin Forever pudryte, gal kas ja bandete?  smile.gif nes dabar kaip tik noreciau ja pirkti tik nezinau ar verta.. ax.gif

Dar apie Forever :

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 22, 17:54)
Jau bandziau Forever, bet tik parduotuvej. Lengvai tepesi, graziai pasiskirste,visai patiko.

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 24, 22:40)
As jau cia  biggrin.gif  Siandien visa diena isbuvau su Dior Forever.  Pasidenge graziai, greitai dziuna, todel reikia greit issitept, vidutiniskai maskuoja. Veidas su ja atrodo graziai, nesausina (Chanel Mat Lumiere labiau sausina). Po kokiu penkiu valandu, paziurejus is labai arti keliose vietose atsirado tokie kaip labai smulkus odos  serpetojimai, bet odos netrauke ir blizgesys pradejo lyst. Pasipudravau su YSL kompaktine, veidukas pasidare vel grazus. Jau praejo 13 val. kai pasidaziau, iki dabar veidas atrodo graziai, svieziai  wub.gif  Isvada> man patiko, tik nesuprantu kodel kai kur paserpetojo, nes pries tai tepiausi Kanebo drekinanciu serumu  g.gif
Riebiaodems labiau siulyciau Chanel  Mat Lumiere. Bandysiu rytoj vel  bigsmile.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 25, 18:58)
Dior Forever daugiau isigerianti ir tokia siek tiek lyg prilimpa. Kazkiek panasumas yra su EL Double Wear, tik lengviau nusivalo ir  labiau drekina  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 24, 15:11)
man nepatiko, nes veidas kaip su kauke  doh.gif nors mano oda misri, bet man ji netiko - veida trauke, rauksleles isryskeja...

Sitas atsiliepimas nera tikslus schmoll.gif Todel, kad kiek atsimenu, tave daze Kristianoj, manau, kad tau perdaug pritepe, o dar blogiau, jei neatitaike spalvos. Su lengviausia krempudra, neatitaikius spalvos ir pritepus n kartu, galima gautis kaip su kauke. O ir del traukimo, tai manau, kad mazai padrekino pries tai... Siaip butu tiksliausi atsiliepimai is merginu kurios ja turi ir naudoja, nes is 1 karto, daznai galima apsirikti 4u.gif Bet neneigiu, jog tau netiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 24, 05:45)
Bobbi Brown Moisture rich foundation SPF 15. Porecelain 0. Bet reali spalva atitinka Dior 300 arba 400 numeriukus.

Na porcelain spalva, tikrai ne man, nes puslapyje kur padeda issirinkti spalva raso, jog ji - EXTRA LIGHT TINT, o man reikia - Light to medium arba medium to dark smile.gif
Bobbi Brown
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 sausio 2008 - 14:54
Vakar meginau Dior Sculpt. Ji pakankamai sunkoka, bet as tepiau pirstais, kad isgauciau lengvesni dengima. Padenge labai graziai, tolygiai, veidas atrode skaistus, lygus wub.gif Bet ji pakankamai riebi. Todel tik uztepus buvo toks tarsi skaistus blizgus veidas, specialiai netepiau kompaktines, norejau paziuret kaip ji viena atrodo. I vakara atrodziau kaip riebalais issimozojus doh.gif Isvada - siulau sausaodems, kurios nori stipresnio dengimo bigsmile.gif
Atsakyti
ESLAUDA , as irgi pirkdama taip maniau, kad bus kaip paveiksliuke biggrin.gif O is tikruju ji yra tokia kaip warm natural arba warm beige doh.gif
Atsakyti