Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

O kokie atsiliepimai apie sita pudryte?
user posted image
Atsakyti
kokia jusu nuomone apie Lancōme kremines pudras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 01 25, 18:46)
O kokie atsiliepimai apie sita pudryte?
user posted image

Koks tikslus pavadinimas bigsmile.gif
QUOTE(Pianistė @ 2008 01 25, 21:00)
kokia jusu nuomone apie Lancōme kremines pudras? smile.gif

Apie skirtingas krempudras - skirtinga ir nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 25, 20:11)
Koks tikslus pavadinimas  bigsmile.gif

Apie skirtingas krempudras - skirtinga ir nuomone  rolleyes.gif

Guerlain Fleur De Teint Moisturising Foundation SPF 15 4u.gif
Atsakyti
na apie lancome Teint Idole Ultra ? g.gif http://www.lancome-u...idole-ultra.htm
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 01 25, 23:17)
na apie lancome Teint Idole Ultra ? g.gif  http://www.lancome-u...idole-ultra.htm

labai gerai maskuoja, ilgai išsilaiko, veidą padaro matinį, sausai odai netiks 4u.gif kas dar domina?
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 01 25, 21:48)
Guerlain Fleur De Teint Moisturising Foundation SPF 15 4u.gif

Tikrai nebloga krempudra bigsmile.gif Vidutiniskai maskuoja, skaistina, drekina. Blizgesiukas aisku islenda po kazkiek laiko, bet kad atrodytu kaip su taukais, tai to nera. Vienintelis man blogumas joje, kad nera mano odai tinkamo atspalvio. Tinkamiausias atspalvis 540 yra i morkinuma, o i vakara ji pasidaro dar morkavesne, kazkaip pakeicia spalva unsure.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pianistė @ 2008 01 26, 00:17)
na apie lancome Teint Idole Ultra ? g.gif  http://www.lancome-u...idole-ultra.htm

QUOTE(Vitulka @ 2008 01 26, 02:04)
labai gerai maskuoja, ilgai išsilaiko, veidą padaro matinį, sausai odai netiks  4u.gif kas dar domina?

Dar pridurciau, kad po ilgesnio naudojimo ji man pasausino veiduka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 26 sausio 2008 - 11:51
QUOTE(^^liutuke @ 2008 01 24, 16:29)
Na jos oda lyg normali, tai sake tinka  smile.gif Na kiek esu maciusi ja ta pudra pasidaziusia, tai makiazas nepriekaistingas  bigsmile.gif Reikes ir man kada ja isbandyt  rolleyes.gif

thumbup.gif jau laukiu nesulaukiu ax.gif [ o jei neparveš verysad.gif ]
Atsakyti
Aciu Eslauda 4u.gif
Galbut dar sita esi bandziusi, idomu kokius ispudzius paliko ax.gif
Givenchy Skin Tonic Stretch Cream Foundation SPF 25
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 26 sausio 2008 - 18:33
QUOTE(Morepink @ 2008 01 26, 19:32)
Aciu Eslauda 4u.gif
Galbut dar sita esi bandziusi, idomu kokius ispudzius paliko ax.gif
Givenchy Skin Tonic Stretch Cream Foundation SPF 25
user posted image

Si krempudra, turbut vienintele Kristianoje, kurios neteko bandyt, kazkaip praslydo hihihi.gif Pagal aprasyma manau, kad ji skirta sausai odai, nes ieina riebalai ir silikonas, manau butu tinkama vyresnei sausai odai.
Is Givenchy man patiko Subli'Mine. Ji lengva, bet suteikia veidui skaistuma, graziai dengiasi, neblogai islieka. Manau parinkus tinkama atspalvi ji dailiai ziuretus, tik nezinau ar tau nereikia stipresnio maskavimo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 26 sausio 2008 - 19:07
tai va parasysiu atsiliepimus apie givenchy matmate pudra.sausai odau ji nelabai,manau normaliai/riebiai pats tas.siaip visai nieko bet nustebau kad nelabai maskuoja nors konsultante sake kad labai gerai maskuoja g.gif
taigi esu priversta jusu patarimu/pasiulymu klausti kokia krempudra gerai maskuoja ir tinka sausokai odai?
Atsakyti
Nusprendžiau padaryti investiciją ir nusipirkti "Chanel"- "teint innocence"- ir nesigailiu. smile.gif Pirma pudra, kuri atrodo visiškai natūraliai, o veidukas gyvas toks 4u.gif Oi, kaip man ji patinka wub.gif
Atsakyti