Šiandien prastovėjau gal valandą prie pudrų, ir.. Na, nieko neišsirinkau. Mano oda mišri - nosis su mėgintom pudrom ima greit blizgėt. Maskuoti irgi šiek tiek yra ką. Bet nenoriu kasdien su "kauke" vaikščiot ir jaust toną pudros ant veido (kaip šiandien pasijutau Lorealio true match išmėginusi ) Oda šviesi. Gal ką pasiūlysit, ekspertės
sveikos. perskaiciau beveik visas temas apie kremine pudra ir visiskai susipainiojau.tai noreciau jusu patarimo.mano oda yra labai riebi taigi jauciu reikia pirkti pudra matinancia riebiai odai.o as noreciau tokios lengvos lengvos pudros,kad uzsitepus ja neatrodytu kaip kauke,kad veidas atrodytu skaistus ir neblizgetu o svytetu ir kad neblogai maskuotu.ar buna tokiu pudru ar cia tik mano fantazijos vaisius. noreciau chanel gal kokia isbandyt bet labai bijau pirkt nes niekad pudros nenaudojau o pinigai visgi nemazi.......prasau patarkite
sveikos. perskaiciau beveik visas temas apie kremine pudra ir visiskai susipainiojau.tai noreciau jusu patarimo.mano oda yra labai riebi taigi jauciu reikia pirkti pudra matinancia riebiai odai.o as noreciau tokios lengvos lengvos pudros,kad uzsitepus ja neatrodytu kaip kauke,kad veidas atrodytu skaistus ir neblizgetu o svytetu ir kad neblogai maskuotu.ar buna tokiu pudru ar cia tik mano fantazijos vaisius. noreciau chanel gal kokia isbandyt bet labai bijau pirkt nes niekad pudros nenaudojau o pinigai visgi nemazi.......prasau patarkite
Sveikutės
O aš tai neatsidžiaugiu Declare kremine pudra
labai lygiai pasidengia ir atspalviu nemazai ir visa diena atrodo nepriekaistingai ir oda neblizga, zodziu liuks
aciu uz atsakyma! bandysiu sia pudra.o gal zinote kokiu kitu firmu pudros atitiktu tokius reikalavimus?noreciau isbandyti keliu rusiu firmas gal atitaikyciau savo odai ka nors
na ji lengvai pasiskirsto, drėkina ir lygina odą, su vitaminu E, o dar neorganiniai UV filtrai apsaugo nuo aplinkos pažeidimų, žodžiu, tinka jautriai odai.. Kainuoja 65lt, perkama internetu http://www.tvirtas-k...etika:::46.html
na ji lengvai pasiskirsto, drėkina ir lygina odą, su vitaminu E, o dar neorganiniai UV filtrai apsaugo nuo aplinkos pažeidimų, žodžiu, tinka jautriai odai.. Kainuoja 65lt, perkama internetu http://www.tvirtas-k...etika:::46.html
na del atspalvio tai jei turi atsiuncia meginuka isbandyti is pradziu o siaip mano oda nera tamsi ir ne visai balta, tai pasirinkau blyškia smėlio spalvos pudra
na del atspalvio tai jei turi atsiuncia meginuka isbandyti is pradziu o siaip mano oda nera tamsi ir ne visai balta, tai pasirinkau blyškia smėlio spalvos pudra
Na mano oda misri, T zona linkusi blizgeti, tai taip pat ne viena pudra esu bandziusi misriai odai, vakar nusipirkau nebandyta ir F_A isgirta Isa Dora Velvet Touch, na isties nebloga, nedaro is veido kaukes, lengva konsistencija, gerai dengiasi, neapsunkina, neblogai. Dekui F_A
Zora, as turiu ir naudoju "Dior Airflash" Lengva, bet kartu ir pamaskuojanti pudra. Ja reikia purksti tiesiai ant odos. Siaip as ja tikrai patenkinta Neatrodo kaip kauke, tokia lengvute, tinka dienai Gali per paieska susirast daugiau atsiliepimu apie sia pudra