Antras klausimas> o gal kas isbande ir Teint innocence ir Vitalumier ir gali palyginti? Nenorieciau antra karta apsirikti
Mergytes, o gal kam reikia Teint Innocence pudros Nr.50 Naturel? Vakar pirkau Kristianoje, taciau namuose isbandziau ir supratau, kad man reikia riebesnes ir geriau maskuojancios. Parduodu uz 100 Lt. Rasykite i AZ.
Antras klausimas> o gal kas isbande ir Teint innocence ir Vitalumier ir gali palyginti? Nenorieciau antra karta apsirikti
QUOTE(Liora @ 2008 02 03, 10:46)
Mergytes, o gal kam reikia Teint Innocence pudros Nr.50 Naturel? Vakar pirkau Kristianoje, taciau namuose isbandziau ir supratau, kad man reikia riebesnes ir geriau maskuojancios. Parduodu uz 100 Lt. Rasykite i AZ.
Vitalumiere prastai maskuoja
Pvz dabar naudoju Diorskin Sculpt - tai maskuoja laaaabai gerai, ir nesausina...
QUOTE(Liora @ 2008 02 03, 10:46)
aš dabar baiginėju VITALUMIERE ,o poryt turiu gaut INNOCENCE ,tada galėsiu palyginti.
Man Vitalumiere labai patiko
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 31, 17:09)
Na, as dar nepabaigiau savo flakonelio, nenaudoju sitos pudros nuolat. Rase, kad ji greiciau naudojasi nei iprastos pudros, bet ir kiekis jos didesnis - 70ml 
Dekui uz ifo
pabandysiu ir as.
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 01, 22:26)
Neturim mes "No7" kosmetikos. O tema apie kremus veidui su spalva (toninius kremus) jau yra 
Cia ne toninis kremas
kai mano nelabai problemiska oda,tai maskuoja gerai.
aisku jei turite spuoguota oda nepades
Papildyta:
QUOTE(Skine @ 2008 02 04, 14:55)
Cia ne toninis kremas
o jei kalbant apie maskuojancias pudras,man visos jos sausina oda ir daro kauke
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 02 02, 19:31)
na ,ilgai mąsčiau ir blaškiausi kokią krempudrą dabar rinktis ,bet pagaliau apsisprendžiau griebti šitą
jau laukiu parkeliaujant 
Sveiki
Is kur Jus siusite pudryte, jei ne paslaptis? nes as pati tik Ebay zinau, o ziuriu cia daug kas ne LT perka,tai lb idomu
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 04, 17:25)
Sveiki 
Is kur Jus siusite pudryte, jei ne paslaptis? nes as pati tik Ebay zinau, o ziuriu cia daug kas ne LT perka,tai lb idomu

iš braškių siunčiamės
Aciu labai,o tai as kaimas tik Ebay naudojuos
sveikutes
prasau jusu pagalbos ieskant Lumene Matt touch pudrytes
ji jau isimta is prekybos, taciau suzinojau, parasiusi jos importuotojams, jog sios pudrytes galima isigyti (cituoju):
"Sveiki,
Matt Touch kremines pudros galite rasti Aistruoles parduotuvese:
Dainavos g. 6-1, Vilnius
Laisvės al. 93/Kanto g. 26, Kaunas.
Taip pat Mixcosmetics parduotuvese mazhesniuose miesteliuose."
tik va beda, jog Klaipedoje nera nei vienos is siu parduotuviu
gal atsirastu mergaite, kuri sutiktu man jos nupirkti ir atsiusti?
sumokeciau uz visa vargeli ir buciau be galo dekinga!!!
"Sveiki,
Matt Touch kremines pudros galite rasti Aistruoles parduotuvese:
Dainavos g. 6-1, Vilnius
Laisvės al. 93/Kanto g. 26, Kaunas.
Taip pat Mixcosmetics parduotuvese mazhesniuose miesteliuose."
tik va beda, jog Klaipedoje nera nei vienos is siu parduotuviu
o kaip jus issirenkate tinkama krempudros spalwa?
as turiu problematiska oda ir tikrai negaliu eit is namu niekuo odos nepadengus.karteli bandziau,bet konsultante siule tepti is karto ant weido ir meginti,bet man pasirode kazkaip nehigieniska taip..tai ir wel neatitaikiau spalwos..gal ka patartumet?
as turiu problematiska oda ir tikrai negaliu eit is namu niekuo odos nepadengus.karteli bandziau,bet konsultante siule tepti is karto ant weido ir meginti,bet man pasirode kazkaip nehigieniska taip..tai ir wel neatitaikiau spalwos..gal ka patartumet?
QUOTE(midori @ 2008 02 05, 00:07)
o kaip jus issirenkate tinkama krempudros spalwa?
As siulyciau rinktis kosmetika, skirta problematinei odai gydyti ir maskuoti