Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Mergytes, o gal kam reikia Teint Innocence pudros Nr.50 Naturel? Vakar pirkau Kristianoje, taciau namuose isbandziau ir supratau, kad man reikia riebesnes ir geriau maskuojancios. Parduodu uz 100 Lt. Rasykite i AZ.

Antras klausimas> o gal kas isbande ir Teint innocence ir Vitalumier ir gali palyginti? Nenorieciau antra karta apsirikti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liora: 03 vasario 2008 - 09:48
QUOTE(Liora @ 2008 02 03, 10:46)
Mergytes, o gal kam reikia Teint Innocence pudros Nr.50 Naturel?  Vakar pirkau Kristianoje, taciau namuose isbandziau ir supratau, kad man reikia riebesnes ir geriau maskuojancios. Parduodu uz 100 Lt. Rasykite i AZ. 

Antras klausimas> o gal kas isbande ir Teint innocence ir Vitalumier ir gali palyginti? Nenorieciau antra karta apsirikti  ax.gif

Vitalumiere prastai maskuoja schmoll.gif Labai naturali, deda plona sluoksni, net nesimato kad kazko pritepta, bet jei turi ka maskuoti tai nelabai tiks schmoll.gif ir netiks, jei nori matinio efekto... Bet oda komfortiskai jauciasi, tikrai nesausina tongue.gif

Pvz dabar naudoju Diorskin Sculpt - tai maskuoja laaaabai gerai, ir nesausina... rolleyes.gif Bet jei nepataikysi spalvos idealiai pasirinkt, tai atrodysi kaip su kauke doh.gif O Vitalumiere net gerokai besiskiriantis atspalvis issilygina ir atrodo pakankamai naturaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2008 02 03, 10:46)
Mergytes, o gal kam reikia Teint Innocence pudros Nr.50 Naturel?  Vakar pirkau Kristianoje, taciau namuose isbandziau ir supratau, kad man reikia riebesnes ir geriau maskuojancios. Parduodu uz 100 Lt. Rasykite i AZ. 

Antras klausimas> o gal kas isbande ir Teint innocence ir Vitalumier ir gali palyginti? Nenorieciau antra karta apsirikti  ax.gif

aš dabar baiginėju VITALUMIERE ,o poryt turiu gaut INNOCENCE ,tada galėsiu palyginti.
Man Vitalumiere labai patiko thumbup.gif ,maskuot pas mane gal nelabai yra ką ,todėl maskavimo pilnai užteko ,ji tokia rieboka ,drėkinanti man pasirodė ,ir ,nors mano oda mišri ,man tiko ,nes ant viršaus dėdavau Beige meteoritų.Vasarai gal ir per riebi būtų ,nežinau g.gif Ir labai patiko splavytė wub.gif ,taipogi 50 NR.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 03 vasario 2008 - 17:22
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 31, 17:09)
Na, as dar nepabaigiau savo flakonelio, nenaudoju sitos pudros nuolat. Rase, kad ji greiciau naudojasi nei iprastos pudros, bet ir kiekis jos didesnis - 70ml  bigsmile.gif

Dekui uz ifo 4u.gif
pabandysiu ir as. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 01, 22:26)
Neturim mes "No7" kosmetikos. O tema apie kremus veidui su spalva (toninius kremus) jau yra  rolleyes.gif

Cia ne toninis kremas schmoll.gif
kai mano nelabai problemiska oda,tai maskuoja gerai.
aisku jei turite spuoguota oda nepades
Papildyta:
QUOTE(Skine @ 2008 02 04, 14:55)
Cia ne toninis kremas schmoll.gif
kai mano nelabai problemiska oda,tai maskuoja gerai.
aisku jei turite spuoguota oda nepades

o jei kalbant apie maskuojancias pudras,man visos jos sausina oda ir daro kauke
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 02 02, 19:31)
na ,ilgai mąsčiau ir blaškiausi kokią krempudrą dabar rinktis ,bet pagaliau apsisprendžiau griebti šitą  bigsmile.gif jau laukiu parkeliaujant mirksiukas.gif

Sveiki smile.gif
Is kur Jus siusite pudryte, jei ne paslaptis? nes as pati tik Ebay zinau, o ziuriu cia daug kas ne LT perka,tai lb idomu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 04, 17:25)
Sveiki smile.gif
Is kur Jus siusite pudryte, jei ne paslaptis? nes as pati tik Ebay zinau, o ziuriu cia daug kas ne LT perka,tai lb idomu smile.gif  blush2.gif

braškių siunčiamės ax.gif
Atsakyti
Aciu labai,o tai as kaimas tik Ebay naudojuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 04, 17:41)
Aciu labai,o tai as kaimas tik Ebay naudojuos smile.gif

o čia plačiau apie braškes, jei kiltų klausimų 4u.gif
Atsakyti
sveikutes lotuliukas.gif prasau jusu pagalbos ieskant Lumene Matt touch pudrytes blush2.gif ji jau isimta is prekybos, taciau suzinojau, parasiusi jos importuotojams, jog sios pudrytes galima isigyti (cituoju):

"Sveiki,

Matt Touch kremines pudros galite rasti Aistruoles parduotuvese:

Dainavos g. 6-1, Vilnius

Laisvės al. 93/Kanto g. 26, Kaunas.

Taip pat Mixcosmetics parduotuvese mazhesniuose miesteliuose."

tik va beda, jog Klaipedoje nera nei vienos is siu parduotuviu verysad.gif gal atsirastu mergaite, kuri sutiktu man jos nupirkti ir atsiusti? blush2.gif sumokeciau uz visa vargeli ir buciau be galo dekinga!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kaip jus issirenkate tinkama krempudros spalwa?
as turiu problematiska oda ir tikrai negaliu eit is namu niekuo odos nepadengus.karteli bandziau,bet konsultante siule tepti is karto ant weido ir meginti,bet man pasirode kazkaip nehigieniska taip..tai ir wel neatitaikiau spalwos..gal ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 02 05, 00:07)
o kaip jus issirenkate tinkama krempudros spalwa?
as turiu problematiska oda ir tikrai negaliu eit is namu niekuo odos nepadengus.karteli bandziau,bet konsultante siule tepti is karto ant weido ir meginti,bet man pasirode kazkaip nehigieniska taip..tai ir wel neatitaikiau spalwos..gal ka patartumet?

As siulyciau rinktis kosmetika, skirta problematinei odai gydyti ir maskuoti 4u.gif Jokia dekoratyvine pudra, kita kosmetika neatrodys gerai, kol neissprestos odos problemos.
Atsakyti