Įkraunama...
Įkraunama...

Pabodę kvepalai

Apklausa: Pabodę kvepalai (313 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš atiduodu seseriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 05 31, 08:40)
Kaip gerai, kad aš ne daugelio jūsų mama - tektų kvėpintis ne tuo, kas man patinka, o kas nuo dukterų atlieka lotuliukas.gif Ar visos mamos tokios... hm... neišrankios?  g.gif

Į temą - neturiu pabodusių. Renkuos atidžiai, myliu karštai tongue.gif

na, as savo mamai net nesiulau, jos labai geras ir isrankus skonis, pati perkasi nemaai kvepalu ir tikrai brangesnius nei mano, tad atiduoti geriau jau draugei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 05 31, 08:40)
<...>

Į temą - neturiu pabodusių. Renkuos atidžiai, myliu karštai tongue.gif

Na man yra pasitaikę, kad išnaudojus apie pusę buteliuko, kvepalai pradėjo nebepatikti. Itin retas variantas, bet yra porą kartų pasitaikę. Kažkaip skonis pasikeitė ar jautrumas sudedamosioms dalims atsirado.

Paprastai turiu problemų su dovanotais kvepalais. Pati renkuosi itin ilgai ir atidžiai, todėl nebūna taip, kad nusipirkčiau nepatinkančius. Aišku, kaip ir rašiau, pasitaiko, kad mėgstami naudojant tampa nemėgstamais.
Na o su dovanotais nepatinkančiais kvepalais... Paprastai sėkmingai išmainydavau su pažįstamomis (turiu tokių, kolekcionuojančių kvepalus) į kitus. Esu vienus atidavusi gerai draugei, nes žinojau, kad būtent tuos kvepalus ji labai mėgsta.

QUOTE(MEET @ 2010 09 18, 13:50)
na, as savo mamai net nesiulau, jos labai geras ir isrankus skonis, pati perkasi nemaai kvepalu ir tikrai brangesnius nei mano, tad atiduoti geriau jau draugei biggrin.gif

Pasiūlyti, manau, galima. O jei netyčia ims ir patiks? Nebent kvepalai visiškai skirtingo stiliaus smile.gif

Atsakyti
Nu neišmetu biggrin.gif kažinau,kas pinigus mėto blink.gif lotuliukas.gif
atiduodu,parduodu,atsiranda kas nori ax.gif
Atsakyti
Pabodusius atidedu i sali, nes veliau galiu vel prie ju sugrizti. Bet visiskai pabode keliauja i isparduotuve, arba draugei atiduodu tongue.gif
Atsakyti
Kuriam laikui atidedu i sali,o kai matau,kad nera noro jais kvepintis,tai atiduodu dukrieciai paauglei-ten litrais eina lotuliukas.gif
Atsakyti
Stovi nenaudojami arba atiduodu 4u.gif
Atsakyti
Stovi nuosalioj vietoj, po kiek laiko prisimenu ir vel naudoju ax.gif
Atsakyti
atiduodu,parduodu
Atsakyti
Balsavau, kad parduodu, bet čia būna paskutinė stadija biggrin.gif šiaip laikau nuošaliau ir kokia dieną prikeliu naujam gyvenimui bigsmile.gif
Atsakyti
Pasidedu kur atokiau, kai prisimenu, kad turiu juos, vėl kvepinuosi biggrin.gif bet dažnai ir mamai padovanoju - draugei ax.gif
Atsakyti
Kartais mamai atiduodu, jei galvoju kad patiks. Kartais pasiulau mainams ar parduodu. Bet visu pirma palaikau kuri laika...ir isitikinu kad ne mano. Dabar jau turiu kelis kvapus su kuriais ketinu atsisveikinti verysad.gif
Atsakyti