Jus nepagalvokite, kad as cia labai peikiu ta puoda, bet tikrai ne toks jau pasaka kaip Jus rasote
Nu nezinau, bet man tos groteles apsinesdavo ir ziauriai prikepdavo
. Plius, tas puodas ziauriai sunkus ir didelis. Vietos reikia virtuveje tureti tokiam "gargarui". Kas turi naujas ir geras elektrines orkaites tai tikrai nebutinas daiktas.
Jus nepagalvokite, kad as cia labai peikiu ta puoda, bet tikrai ne toks jau pasaka kaip Jus rasote
QUOTE(Jenke @ 2009 11 27, 18:26)
O imant brangias ir pigesnes palyginimui,kazin kaip Eastcon firmos
ar kokybe atitinka uksta ju kaina?
Turiu eastcon konvekcinę krosnelę.Aš patenkinta,kepu ir žuvį,ir vištieną,daržoves.Per šventes kepiau tortams lakštus,tai kol el.orkaitėj iškepdavo 2 blynai,per du aukštus skardelėse,cikloninėj-4.Kitą kartą orkaitės net nejungsiu.O kas liečia plovimą,tai viskas gerai,aš apačioj dar padedu lėkštę,kad nuo mėsos riebalai subėgtų,paskui išpilu
QUOTE(Spyglė @ 2010 01 05, 00:56)
Turiu eastcon konvekcinę krosnelę.Aš patenkinta,kepu ir žuvį,ir vištieną,daržoves.Per šventes kepiau tortams lakštus,tai kol el.orkaitėj iškepdavo 2 blynai,per du aukštus skardelėse,cikloninėj-4.Kitą kartą orkaitės net nejungsiu.O kas liečia plovimą,tai viskas gerai,aš apačioj dar padedu lėkštę,kad nuo mėsos riebalai subėgtų,paskui išpilu 
Turiu, bet naudotis niekaip neišeina....
yra dar toksai puodas cobb, jis veikia be elektros ,tinkamas namie pasistatyti po gartraukiu
taip pat tinkamas lauke, zvejyba, slidinejimas, vasara stovyklavietei
jam tereikia keliu angliuku, ir issikepsite vista,(krutinele net slapia buna, ko niekada orkaitei taip neiskepsite) , saslykai ir t.t.. zuvi issirukinsite
http://www.cobb.com....w_it_works.html
http://www.cobb.com....w_it_works.html
Sveikos merginos,
kreipiuosi i jus konsultacijos, siandien isigijau ciklonine krosnele eastcon, gal galit jus man paaiskinti, kaip ten reikia kepti? Ar deti tiesiog ant groteliu tokia vista, ar ten reikia deti i kokia "bleka" pvz: silikonine ar stikline? Labai atsiprasau jei pasirodys juokingi klausimai, bet tiesiog pirkau ne is tiekeju, tad ir informacijos neturiu
kreipiuosi i jus konsultacijos, siandien isigijau ciklonine krosnele eastcon, gal galit jus man paaiskinti, kaip ten reikia kepti? Ar deti tiesiog ant groteliu tokia vista, ar ten reikia deti i kokia "bleka" pvz: silikonine ar stikline? Labai atsiprasau jei pasirodys juokingi klausimai, bet tiesiog pirkau ne is tiekeju, tad ir informacijos neturiu
galima deti tiesiog ant groteliu
QUOTE(Questa @ 2010 01 22, 20:10)
Aciu uz atsakyma.
Bet gal galima siek tiek placiau, o kokias formas galima deti, na kokiam pyragui, ar galima silikonine, metaline, stikline.... Ir ar tas formas deti ant groteliu ar tiesiog ant dugno
jei su formom tai dekit ant dugno , o be tai ant groteliu
Sveikos merginos,ruosios isigyt is top shopo tokia krosnele,tai gal turit tokia kas ir galit pakomentuot smulkiau
QUOTE(veiducka @ 2010 01 25, 08:47)
Sveikos merginos,ruosios isigyt is top shopo tokia krosnele,tai gal turit tokia kas ir galit pakomentuot smulkiau

Sveikute,
kadangi tylu, tai as parasysiu savo nuomone
QUOTE(luga @ 2010 01 26, 08:40)
Sveikute,
. Savaitgali panasia isigyjau ir as, tik firma eastcon. Praktikos dar nelabai turiu, bet ka kepiau tai vistos ketvircius, kepta duona su suriu ir troskini. Viskas gavosi puikiai ir tikrai skaniai, tik didziausias minusas, daug elektros. Siai dienai atrodo, kad orkaites man nereiketu
Ir dar, ji uzima pakankamai daug vietos
, o as manau, jei nori daikta nuolat naudoti, jis turi buti patogiai po ranka 
Aciukas,o gali nuorodele idet kur eastcon krosnele pirkai,jei per neta aisku pirkai