Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

QUOTE(rutukas4144 @ 2009 11 25, 13:49)
Musu šeimynai tai labai patinka mesos suktinukai.
Išmušu ir išprieskoniuoju mėsą,
į vidų dedu rauginto agurko, morkos, svogūno supjaustyto juostelėmis
tada susuku ir susmeigiu krapstuku.
Mėsą dedu į virsutinį aukštą, o bulves į apatinį aukštą.
pabaigoje ant mėsos uždedu sūrio, ir jį aplydau.
30 min. užtenka
ir greita, ir paprasta. ir mūsų šeimynoje mėgstama.
Papildyta:
ai, dar labai patiko paprika kimšta ryžiais ir faršu.
Tik būtina ant viršaus uždėti arba majonezo,
arba kokio kito padažo, nes labai išsausėja įdaras.
o užleidus sūriu viskas būna idealiai.

tik tada bulves jau smulkiau supjaustau, nes paprika pasigamina gana
greitai, ir smulkiau supjaustytos bulves spes tuo paciu laiku.

reiks išbandyt šiuos receptukus thumbup.gif
o kiek karščio statot?

Gal kas turite kokią receptų knygelę, labai norėčiau daugiau išbandyt su ta krosnele. Bulvytes fri jau žinau kaip kept biggrin.gif Tokia kaip blekutė skylėta yra, joje ir kepu smile.gif
Atsakyti
as ir svarstau ar isigyti ,vistik daug vietos uzima sad.gif

man siulo firmos ADLER cia NUORODA: epp.lt/krosnele/

uz 200lt
GALVOJU AR JI NEBUS PRAStesne ,NEI kitos,kurios brangesnes zymiai
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2009 09 10, 20:54)
Mes turim Eastcon ciklonine krosnele, ir dziaugiames, naudojam jau ilgai rolleyes.gif  jeigu reikia ka nors greitai pasildyti, tai pats geriausias budas tai padaryti  mirksiukas.gif  ir pyragus, ir sausainius kepam, ir seip ka nors pasisildyt jei reikia tai labai gerai buna smile.gif

Mes irgi Eastcon turim jau 4 metai.Pasakiskas dalykas. Viska kepam. O kur jus pyragus kepat, kokioje formoje?

QUOTE(Tefnut @ 2009 09 22, 13:04)
Visos giria, o konkrečiai receptų nerašo  g.gif Kiek bandžiau gamint, tai vištiena gan sultingai gaunas, daržoves labai patinka be riebalų kept, free bulvytės irgi skaniai iškepa, tik kažkaip dviem lygmenim neina kept, nes viršutinis perdaug, apatinis- per lėtai kepa  schmoll.gif  O garnyrą atskirai kepti irgi nei šis, nei tas  schmoll.gif

Kaip mėsą ir daržoves/bulves sudėt, kad iškeptų vienu metu? Kartą bandžiau mėsą ant viršutinių kept, šaldytas daržoves- apačioj folijoj, tai mėsai iškepus daržovės dar ledinės buvo  doh.gif

Ir mums toks variantas buvo- darzoves zalios buvo, ypac morkos. Kazkaip neina man su jomis draugauti.
Del receptu- ka gaminat puode, orkaitej- ta ir konvekcinej .
Skanius ir firminius paskutinius atradau-
1. Morskas ir bulves skustuku "sutarkuoju", sudedu i silikonine forma arba placioje formoje folga (nezinau kaip tikslia ja vadinti) iskloti ir i ja sudeto. Tada zuvi (pengasija, lasisa, lydeka sykart atsildyta dejau) sudeti, uzberti pagal skoni nedaug prieskoniu ir i konvekcine 25 min 130 temperatura panasiai. Kai nuskambes, sury tarkuota su trupuciu majonezo ir vandens kad skysciau butu uztepti ant virsaus ir dar 5-10min truputy padidinti temp. APSILAIZYDAMI VALGEM.
2. Antra tai pyraga pradejau kepti - sviestas, miltai, truputis vanilinio cukraus, smulkintu migdolu - padaryti tesla sviestine ir i saldytuva kad lengvai susaltu. tada ja iskocioti i forma (naudoju silikonine), uzdedu varskes kremo (juk "madingi" varskes pyragai dabar mirksiukas.gif ) ir i orkaite. Pirstus apsilaizyt galima. Gaila tik kad nedideles konvekcines, galetu but kaip orkaites - didesniui kiekiui issiket thumbup.gif

O jau sumustiniai kookie skanus joje. Visai neskanu mikrobangej - sukepa, sudziuna. O cia - is suris issilydo, apskrunda, batonas nesukepa, trapus... thumbup.gif
Patvirtinsit galbut kuri.
Del receptu - tai tikrai, nebandykit rizikuoti - neiseis, kitakart zinosit ka reiktu keist. Prikepe bulvytes - nebeda, juk ne riebaluose mirko mirksiukas.gif
ax.gif prirasiau cia as ...... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzilona: 25 lapkričio 2009 - 20:18
Joo, karšti sumuštiniai pasakiški gaunasi thumbup.gif

Reiks išbandyt ruzilonos receptukų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri naudojate Topshop'o konvekcine krosnele ,kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenke @ 2009 11 27, 16:46)
Sveikutes,gal  kuri  naudojate  Topshop'o  konvekcine  krosnele ,kokie  atsiliepimai g.gif

Aš pirkau iš TOP SHOPO.
Kai noriu išsikepti mėsytę, šašlykus arba žuvį ant grotelių, tai thumbup.gif Vienu žodžiu, ką galima pavartyti ir plonai sudėti.
Po truputį išmokstu picą. ( pirma kepu padą, paskui apverčiu ir dedu viską ką noriu, sūrį dedu tik prieš išimant )

Neišeina dideli kepsniai . Nors uošvienė ir pyragus tokij kepa .

Bet kažkur mačiau ir pigesnių. Nemanau, kad kas nors kitaip būtų.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 11 27, 17:03)
Aš pirkau iš TOP SHOPO.
Kai noriu išsikepti mėsytę, šašlykus  arba žuvį ant grotelių, tai  thumbup.gif Vienu žodžiu, ką galima pavartyti ir plonai sudėti.
Po truputį išmokstu picą. ( pirma kepu padą, paskui apverčiu ir dedu viską ką noriu, sūrį dedu tik prieš išimant )

Neišeina dideli kepsniai . Nors uošvienė ir pyragus tokij kepa .

Bet kažkur mačiau ir pigesnių. Nemanau, kad kas nors kitaip būtų.

O imant brangias ir pigesnes palyginimui,kazin kaip Eastcon firmos g.gif ar kokybe atitinka uksta ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(Jenke @ 2009 11 27, 18:26)
O  imant  brangias ir  pigesnes  palyginimui,kazin  kaip  Eastcon  firmos g.gif ar  kokybe  atitinka  uksta ju  kaina?

Kiek lyginu savo su uošvienės Eastcon, tai nelabai matau tų skirtumų.
Pasiteisino skardelės, o jos prideda dar 100 Lt prie kainos. doh.gif
Atsakyti
Cia buvo kalba apie karštus sumuštinius.
tai aš darau tuos - per gustavo enciklopediją nužiūrėtus.

supjaustau riekelemis juodą duoną,
patepu kečupu,
uždėlioju pjaustytų lašinukų,
rauginto agurko skiltelę,
sūrio,
ir kokiom 5-7 min. ant aukštos temperatūros.

Jeigu mūsų mažosios valgo,
tai tikriausiai skanu visiems turi būti smile.gif
Atsakyti
mes turim ciklonine krosnele labai panasia kaip top shop, turim dar neseniai ax.gif
vakar bepem vista porcijomis supjaustyta ant groteliu drinks_cheers.gif iskepe daug greiciau nei orkaiteje, maziau el sunaudojo, apskrudo skaniai, riebaliukai visi nutekejo cool.gif o krutineles mesyte visai nesausa kaip kartais gaunasi orkaiteje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu as ne su pagiromis cia ateinu unsure.gif Turejome mes Eastcon, prikome prezentacijoje (kaip ir visi) ir galvojome jau dziaugsimes..... bigsmile.gif Bet neilgai. Kas liecia vistienos kepima tai viskas butu thumbup.gif , darzoves irgi thumbup.gif , iki sumustiniu ir pyragu nedaejau nes... pardavem. Tai va, labiausiai man nepatiko ja plauti, tiesiog siaubas tos groteles. Man prasidejo kazkokia fobija, tikra ta zodzio prasme. Tik ka nors iskepu ir merkiu groteles, jos atmirksta, tada su sepetuku sveisti reikia, nesamone kazkokia. Prilipdavo viskas prie ju siaubingai. Gaudavosi ne dziaugsmas o vienas vargas. O ir to maisto (4 asmenu seimai , vaikai beveik paaugliai)) ne kas gaunasi, na vienam kartui. As noriu, kad daiktas man tarnautu o ne as jam tarnauciau. Indaplove nusipirkau, kad kuo maziau apie indus tupineciau, ta konvekcini puoda(krosnele) irgi tam pirkau, bet.... schmoll.gif
Nu, bet cia mano istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 01 04, 15:20)
Sveikos. Nu as ne su pagiromis cia ateinu  unsure.gif Turejome mes Eastcon, prikome prezentacijoje (kaip ir visi) ir galvojome jau dziaugsimes..... bigsmile.gif  Bet neilgai. Kas liecia vistienos kepima tai viskas butu  thumbup.gif , darzoves irgi  thumbup.gif , iki sumustiniu ir pyragu nedaejau nes... pardavem. Tai va, labiausiai man nepatiko ja plauti, tiesiog siaubas tos groteles. Man prasidejo kazkokia fobija, tikra ta zodzio prasme. Tik ka nors iskepu ir merkiu groteles, jos atmirksta, tada su sepetuku sveisti reikia, nesamone kazkokia. Prilipdavo viskas prie ju siaubingai. Gaudavosi ne dziaugsmas o vienas vargas. O ir to maisto (4 asmenu seimai , vaikai beveik paaugliai)) ne kas gaunasi, na vienam kartui. As noriu,  kad daiktas man tarnautu o ne as jam tarnauciau. Indaplove nusipirkau, kad kuo maziau apie indus tupineciau, ta konvekcini puoda(krosnele) irgi tam pirkau, bet....  schmoll.gif
Nu, bet cia mano istorija  4u.gif

aš sudedu tą puodą ir visas groteles į indaplovę ir viskas gerai išsiplauna. Nematau tame problemų smile.gif
Atsakyti