QUOTE(rutukas4144 @ 2009 11 25, 13:49)
Musu šeimynai tai labai patinka mesos suktinukai.
Išmušu ir išprieskoniuoju mėsą,
į vidų dedu rauginto agurko, morkos, svogūno supjaustyto juostelėmis
tada susuku ir susmeigiu krapstuku.
Mėsą dedu į virsutinį aukštą, o bulves į apatinį aukštą.
pabaigoje ant mėsos uždedu sūrio, ir jį aplydau.
30 min. užtenka
ir greita, ir paprasta. ir mūsų šeimynoje mėgstama.
Papildyta:
ai, dar labai patiko paprika kimšta ryžiais ir faršu.
Tik būtina ant viršaus uždėti arba majonezo,
arba kokio kito padažo, nes labai išsausėja įdaras.
o užleidus sūriu viskas būna idealiai.
tik tada bulves jau smulkiau supjaustau, nes paprika pasigamina gana
greitai, ir smulkiau supjaustytos bulves spes tuo paciu laiku.
Išmušu ir išprieskoniuoju mėsą,
į vidų dedu rauginto agurko, morkos, svogūno supjaustyto juostelėmis
tada susuku ir susmeigiu krapstuku.
Mėsą dedu į virsutinį aukštą, o bulves į apatinį aukštą.
pabaigoje ant mėsos uždedu sūrio, ir jį aplydau.
30 min. užtenka
ir greita, ir paprasta. ir mūsų šeimynoje mėgstama.
Papildyta:
ai, dar labai patiko paprika kimšta ryžiais ir faršu.
Tik būtina ant viršaus uždėti arba majonezo,
arba kokio kito padažo, nes labai išsausėja įdaras.
o užleidus sūriu viskas būna idealiai.
tik tada bulves jau smulkiau supjaustau, nes paprika pasigamina gana
greitai, ir smulkiau supjaustytos bulves spes tuo paciu laiku.
reiks išbandyt šiuos receptukus

o kiek karščio statot?
Gal kas turite kokią receptų knygelę, labai norėčiau daugiau išbandyt su ta krosnele. Bulvytes fri jau žinau kaip kept

