Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

QUOTE(Justinita @ 2009 03 24, 15:38)
As irgi paklausiu kuo skiriasi ciklonine nuo konvekcines?

Aš manau, kad niekuo... g.gif aš turiu Eastcon krosnelę, kuri kainavo gerokai daugiau už šią. O šiaip savojoje dar bandžiau kepti vištų sparnelius (visai nieko gavosi), varškės apkepą (kepė apie valandą, bet viršus gavosi rudas rudas, o apačia neiškepė...)
Žodžiu, kiek aš ją bandžau, tai ji gal tinkama tik žuviai, vištienai, dešrelėms, žuvies piršteliams ir sumuštiniams kepti... Visa kita - schmoll.gif O gal tik aš čia nemoku su ja elgtis.. g.gif
Atsakyti
[quote=rimgaile,2006 10 05, 22:40]
[quote=Sigutte,2006 09 06, 09:44]
o kaip jus patenkat i visokius tokius pristatymus?? g.gif
As irgi visai noreciau apsisviesti ax.gif
Mane į tokį pristatymą pakvietė draugė. Ji užpildė kažkokią anketą išspausdintą žurnale. Paskui jie patys skambina ir tariasi dėl pristatymo ir dar liepia draugų prisikviest. smile.gif
[/quote]
as pildziau tokiu anketu gal 5. nekarto neskambino. O mamai is visur skambina ir kviecia g.gif gal skaito, kad 25m ir netekejusios neapmulkins?smile.gif))))))))))
mama vis kuo susigundo, tai nebenervuoju jos, kai pamatai 30% pigiau kitur
Atsakyti
Aš irgi naudoju EASTCON ciklonine kroslelę-ir kolkas tikrai esu patenkinta. Aišku,kad kol nemokėjau-kaip ką kepti joje,tai visko ir pasitaikydavo blush2.gif Bet dabar daržoves kepu tik folijoje joje,vištieną tik marinuotą-svarbu per didelės temp.neužstatyti-tai viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
pas mano anyta tokia krosnelė stovi sandeliuke. nes neapsimoka. užima labai daug vietos. gaminti joje nepatogu. šildyti maistą irgi.

kažkada prieš daug metų ji irgi susiviliojo reklama. ir liko labai nepatenkinta.

bet gal kam reikia? atiduotų už labai nedidelę kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu ir as, bet retai naudoju, neprilipo man schmoll.gif
Atsakyti
Turiu Eastcon krosnelę, naudoju labai dažnai ir džiaugiuosi. Per Kalėdas net kalakutą 5,5kg sugrūdau, uždėjau paaukštinimą 2val. kepimo, sultingas ir apskrudęs gavosi thumbup.gif Bulves kepu, sumuštinius, vištą, apkepus, pyragus ir pan. Kol kas man problemš nekilo.. Draugė pirko senukuose už kelis šimtus ir džiaugiasi ir naudoja dažnai.
Atsakyti
QUOTE(Valeriuks @ 2007 06 05, 22:20)
,,,as krosnele naudojuos gal 18 metų ir geresnio daikto  nežinau ar yra,,,
  kiek galėciau parasyt,bet manau vietos cia man neužtektų,,,
  galiu pasakyt,kad mėsą ,kodletus niekur kitur net nebandaukepti ,nes taip sveikai ir skaniai nepadarysi ne su kuo... kepu šašlykus,darau mišraines,bulvems
fry ,tik arbatinio saukštelio reikia aliejaus-
begalo skaniai keptas karpis,cenakai.bet  reikia išmokti,.klauskit galiu papasakot
apie  kiekvieną produktą atskirai,,galite rasyti į mano el paštą-atsakysiu asmeniškai.walerijabk@gmail.com..ypac daug patarimu galiu pasakyt kurie tik ruosiasi isigyti,.ar net dvejoja,,,mielai pasidalinsiu  sia informacija,,,

Valeriuk, parašykit čia tuos patarimus, vietos tikrai užteks 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir nereiks jūsų trukdyti. ax.gif

Aš dar galvoju pirkti-nepirkti. g.gif
Atsakyti
Aha, tikrai Valeriuks, išduokit visas paslaptis - užteks šioje temoje tų puslapių ax.gif Aš tai galvoju, jog turint gerą orkaitę tokiam dalykui pinigų švaistyti neverta...
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2009 05 02, 19:07)
Aha, tikrai Valeriuks, išduokit visas paslaptis - užteks šioje temoje tų puslapių ax.gif Aš tai galvoju, jog turint gerą orkaitę tokiam dalykui pinigų švaistyti neverta...

Aš tai neturiu geros orkaitės. Turiu tik tokią elementarią. O mano uošvienė turi cikloninę. Labai patenkinta. Aš tik nelabai suprantu kodėl toks kainų skirtumas, kad ir Seniuose 500 ir 250 ? g.gif
Atsakyti
Vyras gavo dovanu is uosvienes sia krosnele. ryt atvez i namus. kaip isbandysim parasysim. stai tokia

http://www.topshop.l...t...3&pid=75292
Atsakyti
aitiii, labai skani buvo višta ir pyragėliai kepti tavo vyro krosnelėje biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, isigijau ir as si stebukla:) Tik va kadangi instrukcijos vertimas yra tragiskas, nelabai supratau, ar reikia kiekivena karta pries kepant maista ikaitinti krosnele 30 min.260 laipsniu temperaturoje, ar cia patariama tik pradedant naudoti pirma karta tai padaryti?Aciu is anksto
Atsakyti