Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

QUOTE(magnolijos2 @ 2009 06 29, 21:06)
Sveikos, isigijau ir as si stebukla:) Tik va  kadangi instrukcijos vertimas yra tragiskas, nelabai supratau, ar reikia kiekivena karta pries kepant maista ikaitinti krosnele 30 min.260 laipsniu temperaturoje, ar cia patariama tik pradedant naudoti pirma karta tai padaryti?Aciu is anksto





Sveika, as tai ikaitinu kelias minutes ir dedu, jei dedu i salta, tai tik ilgiau kepti reikia. O del 30 min. tai tikriausiai pirma karta, nes per ta laika jau ir patiekalas bus iskepes smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
...gal pas ką sugedo cikloninė krosnelė?...man reik visų priedų...grotelių, žnyplių....
Atsakyti
sveikos,
gal kuri pirkot ta konvekcine krosnele is Topshop'o uz 399,99?
mastom pirkit-nepirkt g.gif
Atsakyti
Nesamone visiska schmoll.gif pirkom pries kokius 6-7 metus, stovi ir dulkes renka griozdas. schmoll.gif
Atsakyti
Mes ir šiandien nusipirkome šį stebuklą thumbup.gif jau išbandėme , pirmiausiia prieš naudojimą reikai gerai iškaitinti ją tuščią. Tada prieš ką nors kepant ant aukščiausios temp, pakaitinti 6 min ir kepėm fritkas tai per 10 min. iškepė o kepsniukai per 15 thumbup.gif skonis super , bent man asmeniškai patiko , mūsų šeimai pats tas kiekio atžvilgiu biggrin.gif , aišku žiurėsim kaip bus toliau, bet vyras labai norėjo fritiūrinės o aš ne tai va išeitį radom , abu patenkinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
...o kaži receptus gal galima "panaudot" kaip ir garų puode? g.gif
...o gal kas galėtų įmest savo firminių receptėlių....kaip gamint ir ką gamint cikloninėje krosnelėje? biggrin.gif
Atsakyti
Mes turime tokią krosnelę.
Supratau vieną dalyką - reikia nepatingėti ir surasti receptų, kokiu pajėgumu ir greičiu ką gaminti, ir viskas gaunasi laabai super.
Labai džiaugiamės.

Jei kam nesigauna galinti - esu tikra, tik dėl nesugebėjimo naudotis geru daiktu.

Technika aborigenų rankose )))))))))0
Atsakyti
Mes turim Eastcon ciklonine krosnele, ir dziaugiames, naudojam jau ilgai rolleyes.gif jeigu reikia ka nors greitai pasildyti, tai pats geriausias budas tai padaryti mirksiukas.gif ir pyragus, ir sausainius kepam, ir seip ka nors pasisildyt jei reikia tai labai gerai buna smile.gif
Atsakyti
Visos giria, o konkrečiai receptų nerašo g.gif Kiek bandžiau gamint, tai vištiena gan sultingai gaunas, daržoves labai patinka be riebalų kept, free bulvytės irgi skaniai iškepa, tik kažkaip dviem lygmenim neina kept, nes viršutinis perdaug, apatinis- per lėtai kepa schmoll.gif O garnyrą atskirai kepti irgi nei šis, nei tas schmoll.gif

Kaip mėsą ir daržoves/bulves sudėt, kad iškeptų vienu metu? Kartą bandžiau mėsą ant viršutinių kept, šaldytas daržoves- apačioj folijoj, tai mėsai iškepus daržovės dar ledinės buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spolka @ 2009 07 16, 22:52)
Mes ir šiandien nusipirkome šį stebuklą  thumbup.gif  jau išbandėme , pirmiausiia prieš naudojimą reikai gerai iškaitinti ją tuščią. Tada prieš ką nors kepant ant aukščiausios temp, pakaitinti 6 min ir kepėm fritkas tai per 10 min. iškepė o kepsniukai per 15  thumbup.gif  skonis super , bent man asmeniškai patiko , mūsų šeimai pats tas kiekio atžvilgiu  biggrin.gif  , aišku žiurėsim kaip bus toliau, bet vyras labai norėjo fritiūrinės o aš ne tai va išeitį radom , abu patenkinti  drinks_cheers.gif


as i noriu pasidziaugti sia turbo konvekcine krosnele thumbup.gif , vakar kepiau pica draugams ir tikrai labai skanu buvo. kai kepdavau orkaiteje tai siek tiek gaudavosi "sausa" schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2009 09 22, 13:04)
Visos giria, o konkrečiai receptų nerašo  g.gif

...va va...ir aš tą patį norėjau pakomentuot.. smile.gif ...turiu krosnelę...o eksperimentuot bijau..... doh.gif
Atsakyti
o kaip jūs kepate bulvytes fri? nebandžiau niekada ax.gif ant grotelių nepadėsi, o kur, į patį indą?
Atsakyti