Įkraunama...
Įkraunama...

BOBBI BROWN kosmetika

Lietuvoje nėra šios kosmetikos, o gaila verysad.gif
Teko mėgini užsienyje, tai laaabai miela,
kelis lūpdažiukus turiu tikrai itin kokybiški thumbup.gif

Beje spalvų paletės nerealiai didelės ir daug gražių,
elegnatiškų atspalvių thumbup.gif

Gal kas nors dar esate naudoję šias gėrybes? blush2.gif

Patirtis labai laukiama drinks_cheers.gif

Bobbi Brown kosmetika

Štai čia naujausios priemonės iš šios firmos wub.gif

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 21 sausio 2008 - 09:03
Šiaip ir aš laikas nuo laiko Mac kai žiūrinėju per Ebay, pastebiu, kad Bobbi Brown prie jos lygiuojasi... 4u.gif turėtų būti tikrai gera kosmetika, bet pabandyt dar neteko.. nors aerouostų duty free mačiau, kad jos būna biggrin.gif kažkaip atrodo, kad kolkas mažai kas ją išbandė iš supermamų ... ax.gif
Atsakyti
Gerai,tada as pirma issiduosiu naudojanti biggrin.gif Turiu tokia palete,kaip antroj nuotraukoj, tik vasaros palete. Ten yra baltas ir rudas seselis(ruda naujodu paryskinimui isoriniu akiu kampuciu,baltu tepu prie antakio), skaistalai ir dvieju spalvu lupdaziai. Gera kosmetika,tik kazkodel is tos paletes tik seselius ir kartais skaistalus naudoju...Lupdaziu isvis nemegstu.
Atsakyti
Sveikinu pirmą Bobbir Brown vartotoją, ačiū už informaciją bigsmile.gif
O kosmetinių šepetėlių neturi tos pačios firmos? ax.gif
Atsakyti
Ne,neturiu sepeteliu sitos firmos. As siaip rankom megstu viska tept.
Atsakyti
As naudoju Bobbi Brown kremini ruza ("pot rouge") man labai labai patinka smile.gif Gaila, Lietuvoj nera, bet butinai kada prie progos isbandysiu ir kitas priemones.

Atsakyti
Šviežiai įsigijau Luminous Moisturizing Foundation ir birią pudrą. Tikrai super produktai thumbup.gif

Likau labai patenkinta konsultančių darbu. Bent pas mus jos daug malonesnės, nei MAC. Visą valandą mane pralaikė, kol atitaikė geriausią variantą.

Pudra maskuoja neblogai, bet dar reikėtų ir pieštuko maskuojančio. Taip pat siūlė ir aliejų veidui, bet nepigus jis ir nesu girdėjus jokių atsiliepimų. Gal kas žino, ar naudingas daiktas?
Atsakyti
Turiu daug BB šepetėlių.....Labai faini thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As turiu pora BB sepeteliu. Labai geri ipac patiko pudros didelis sepetelis. Beisiai juo patenkinta. wub.gif
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimų apie BB šešėlius?
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 04 20, 15:44)
Gal kas turi atsiliepimų apie BB šešėlius?

Turiu seselius, mono, po viena spalva, blizgius ir matinius, ir galiu pasakyti kad l;abai liuksiski, man uz Mac labiau patiko, ir krempudra , ir tusas neblogas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turi BB bronzanta?
Atsakyti