Įkraunama...
Įkraunama...

BOBBI BROWN kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2008 11 17, 20:10)
LT nera ir kazin ar kada bus  biggrin.gif

Gal kada nors Douglas atsiveš g.gif Būtų faina, man BB šepetėliai ir šešėliai labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Braškės papildė BB asortimentą. Turi šepetėlių bigsmile.gif

Kainos praktiškai tokios pačios kaip JAV internetinėse parduotuvėse, galima apsieit be tarpininkių.

Kam aktualu: http://www.strawberr...B...64&goChar=B ax.gif
Atsakyti
mane labai domina BB kremines pudros ir presuotos pudros gal kas bandet?
ar naturaliai atrodo? ar gerai laiko?
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 13, 20:57)
mane labai domina BB kremines pudros ir presuotos pudros gal kas bandet?
ar naturaliai atrodo? ar gerai laiko?

Esu turėjusi kremines,labai patiko...tik kiek aš bandžiau visos mažokai maskuoja g.gif
Kompaktinės neblogos,tik man jos sausindavo veiduką...
Atsakyti
g.gif o kazin ilgai islieke veidas matinis?nes man nuo kitu uz poros trejetos valandu pradeda kakta blizget, nors mano oda seip nera riebi.
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 14, 14:52)
g.gif o kazin ilgai islieke veidas matinis?nes man nuo kitu uz poros trejetos valandu pradeda kakta blizget, nors mano oda seip nera riebi.

O apie kokia pudra kalbi?
Atsakyti
bendrai apie BB presuotas ir kremines pudras, mano oda misri seip, tai noriu apie jas daugiau suzinot, kad naturaliai atrodytu ir ilgiau matine oda isliktu. g.gif
Atsakyti
siandienjau isbandziau pirmaji blizgi is BB thumbup.gif

user posted image

pas mane spalvyte BUFF, neutrali rusvai ruda, lupoms suteikia putlumo, veidrodinio zvilgesio, bet jis be blizguciu wub.gif labai lipnus, skaniai kvepia
Atsakyti
Uzsisakiau stai tokia palete seseliu, na meginsiu tiketis kad
jie bus kokybiski pagal jusu atsiliepimus apie BB seselius aplamai:ax:
Dabar siai paletei Nordstrom'e nuolaida kaip tik

http://shop.nordstro...6...6017605&P=1
user posted image

O siaip tai isties smagu kad braskese yra sios kosmetikos, tik gaila, kad toks menkutis pasirinkimas unsure.gif

Atsakyti
Grazios spalvos, o idomu jos matines ar blizgancios? ax.gif
Atsakyti
Gal kas paakių kremą Extra Eye balm naudojote? Girdėjau nemablogi atsiliepimai? Braškėse nėra cray.gif cray.gif Gal žinote pas ką galima užsakyti?

Atsakyti
QUOTE(tura @ 2009 01 04, 19:13)
Gal kas paakių kremą Extra Eye balm naudojote? Girdėjau nemablogi atsiliepimai? Braškėse nėra cray.gif  cray.gif  Gal žinote pas ką galima užsakyti?

tai reikia per tarpininkes, ieskok ju internetinese parduotuvese
Atsakyti