Įkraunama...
Įkraunama...

BOBBI BROWN kosmetika

QUOTE(HoTea @ 2009 07 17, 20:05)
Turiu Bobbi Brow consealer'į. Gan šviesus, bet labai gerai maskuoja. Indelyje jo nėra labai daug, bet užtenka labai mažai puikiam maskavimui.  thumbup.gif

o jis tik paakiams? ane?
spuogeliams correctorius eina? Ar consealeris irgi tiktu?
Mastau dabar ar man reiketu abieju, ar tik vieno... beje, pas jus su pudryte concealeris? ar be?
Atsakyti
rudenine Bobbi Brown kolekcija (Spali turi pasirodyt) 4u.gif

akiu palete
user posted image

lupu blizgiu palete
user posted image

akiu ir lupu palete
user posted image

pavieniai seseliai
user posted image

aciu dievui, niekas nepatiko (nebent pirmoji akiu palete, bet jei nugriebsiu Nude, tai net neziuresiu) smile.gif
o siaip kazkaip viskas perdaug zeri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo absinthfaerie: 13 rugpjūčio 2009 - 16:14
Ismeginau lupu blizgi Bobbi Brown, kokybe itin gera, pirksiu dar keliu spalvu thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi blizgis patiko BB.
Atsakyti
Gal toki kas naudojat?

user posted image

arba tokius kreminius:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 23, 12:05)
Gal toki kas naudojat?
user posted image

Pati nenaudojau, bet skaiciau apie sia palete atsiliepimus. Rase kad spalvos labai neryskios, permatomos. Ir kad ant voko beveik visos spalvos vienodai atrodo.
Atsakyti
As bandziau kreminius BB seselius. Tik bandziau tamsia spalva, tai buvo gana intensyvi. O sita palete atrodo labai lengva, as ja irgi sivaizduociau visai neryskia ant akiu.
Atsakyti
Ziuriu, yra naudojanciu BB concealerius. Pasidalinkit PLACIAU savo patirtimi del spalvu ir apskritai - ar tirstas, ar gerai laikosi, ar i rauksles nesubega, ar gerai maskuoja ir pan.

Mane labai domina sitas:

user posted image

Esu gan sviesiaode, BE pudros atspalvi naudoju Fairly light..., tai galvoju koki cia rinktis:

Ivory ar koki Warm Ivory ar Cool sand?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 10 22, 11:08)
Ziuriu, yra naudojanciu BB concealerius. Pasidalinkit PLACIAU savo patirtimi del spalvu ir apskritai - ar tirstas, ar gerai laikosi, ar i rauksles nesubega, ar gerai maskuoja ir pan.

Mane labai domina sitas:

user posted image

Esu gan sviesiaode, BE pudros atspalvi naudoju Fairly light..., tai galvoju koki cia rinktis:

Ivory ar koki Warm Ivory ar Cool sand?

as toki naudojau tik mano be pudrytes apacioi buvo, tai man jis patiko visai, as irgi esu sviesiaode tai man toki gan sviesu toki i ruzavuma buvo parinkus konsultante, tai galvoju kaip jis ce bus, kad rozinis, bet kai uzsitepiau visai gerai thumbup.gif
visai man gerai laikes, nebuvo jis man toks riebokas, bet tepes gerai ant odos, man nesubegdavo, nu zodziu dar pirksiu ateity thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 10 22, 21:55)
as toki naudojau tik mano be pudrytes apacioi buvo, tai man jis patiko visai, as irgi esu sviesiaode tai man toki gan sviesu toki i ruzavuma buvo parinkus konsultante, tai galvoju kaip jis ce bus, kad rozinis, bet kai uzsitepiau visai gerai  thumbup.gif
visai man gerai laikes, nebuvo jis man toks riebokas, bet tepes gerai ant odos, man nesubegdavo, nu zodziu dar pirksiu  ateity  thumbup.gif

Oatspalvi galetumet patikslinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 10 22, 22:00)
Oatspalvi galetumet patikslinti? 4u.gif

zinokit nepamenu, nes senai turejau jau
Atsakyti
idomu ar tokios BB paletes originalios ar fake skaitosi? http://img.auctiva.c...18339971_tp.jpg ax.gif gal kas zinot? kiek ziuriu originaliam BB puslapy nerandu tokiu... kazkodel itariu kad feikas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 13 lapkričio 2009 - 15:53