Aš tai pirkau ortopediniam (laisvės pr. kitoj gatvės pusėj prieš merkurijų) diržą nėščiosiom tai labai gerai su juo. Pilvo netempia žemyn. Ten ir kelnaičių yra kurias manau ir po gimdymo puikiausiai galima nešioti apsitempus kad pilvas greičiau susitrauktų

QUOTE(Miriam @ 2008 08 06, 13:56)
Labai atsiprašau ir pataisau savo žinutę blogai buvau parašius pavadinimą, pasižiūrėjau namie ir pasitaisau , tas diržas vadinasi Lauma medical (atrodo taip: http://www.laumamedi...gnancy_bandage/ Netgi žiūriu yra parašyta kaip užsidėti šioje nuorodoje...
Galiu pasidalinti savo patirtimi. Aš tai nusipirkau Eurovaistinėje Lauma Medical, modelis 103. Pirmiausiai žiūrėjau pigesnį diržą (apie 45 LT kainuoja) ir kelnaites (53 LT). Kelnaičių pasimatuoti nedavė tai kažkaip abejojau abejojau, nes man reikėjo mažiausio dydžio, vidutinio nedrįsau pirkti nesimatavus... Diržą leido pasimatuoti, bet pasirodė nepatogus. Ir po to išdrįsau pasimatuoti brangiausią (75 LT). Užsidėjau ir pasakiau imu... Tikrai patogus, be to pusiau medvilninis ir galima po gimdymo naudoti kita puse. Patiko, kad yra metaliniai strypeliai nugarai sutvirtinti. Ir kolkas sėkmingai nešioju (dabar 24 sav.) Be to tai antras nėštumas, pirmą kartą buvau pirkus ortopediniam. Tai su tuo pirmu tiesiog nėra ką lyginti. Tas buvo nepatogus ir negalėjau nešioti.
Galiu pasidalinti savo patirtimi. Aš tai nusipirkau Eurovaistinėje Lauma Medical, modelis 103. Pirmiausiai žiūrėjau pigesnį diržą (apie 45 LT kainuoja) ir kelnaites (53 LT). Kelnaičių pasimatuoti nedavė tai kažkaip abejojau abejojau, nes man reikėjo mažiausio dydžio, vidutinio nedrįsau pirkti nesimatavus... Diržą leido pasimatuoti, bet pasirodė nepatogus. Ir po to išdrįsau pasimatuoti brangiausią (75 LT). Užsidėjau ir pasakiau imu... Tikrai patogus, be to pusiau medvilninis ir galima po gimdymo naudoti kita puse. Patiko, kad yra metaliniai strypeliai nugarai sutvirtinti. Ir kolkas sėkmingai nešioju (dabar 24 sav.) Be to tai antras nėštumas, pirmą kartą buvau pirkus ortopediniam. Tai su tuo pirmu tiesiog nėra ką lyginti. Tas buvo nepatogus ir negalėjau nešioti.
Cia aprasyme matau dydis pagal pilvo apimti rasoma. Bet ji dar gerokai dides, tai koki pirkti? Ir cia turbut didesnej kokioj eurovaistinej. Vaiku pasaulio ziurejau neturi tokiu

As pirkau dirza Eurovaistinej maziausia dydi. Man jis tinka, labai padeda nuo pilvo kietejimo.
Puikiai apsiėjau ir be jo
Nors, aplinkiniai sakė, kad nedidelis pilvukas buvo
Gal dėl to ir nepasigedau

as nusipirkau vaistineje, ten raso gamyba kaune ortopedijos centras
man labai patogu. tik teko skaityti jog po 3 valandu nesiojimo reikia daryti bent 30min pertrauka

QUOTE(Miriam @ 2008 08 06, 13:56)
Labai atsiprašau ir pataisau savo žinutę blogai buvau parašius pavadinimą, pasižiūrėjau namie ir pasitaisau , tas diržas vadinasi Lauma medical (atrodo taip: http://www.laumamedi...gnancy_bandage/ Netgi žiūriu yra parašyta kaip užsidėti šioje nuorodoje...
Aš irgi turiu tokį diržą tik jis man nelabai.Iki 26 sav.jokio efekto nejaučiau. Dabar, kai labiau skauda nugarą, užsidėjus tą diržą lyg ir geriau, bet ilgai nešiojant pavargsta raumenys ir kitą dieną blogiau. Be to, labai išryškina pilvuką, pakelia jį ir vyras sako, jog atrodau tada kaip statinaitė
As irgi turiu dirza nesciosioms,jis man gan patinka.Labai gelbsti,kai reikia daugiau pavaikscioti,tada prilaiko pilvuka ir nugarai geriau....Tik man nepatogu su juo sedeti...
Labai oro stygius jauciasi ir spaudzia visur....Pirmojo nestumo metu as ji daznai nesiojau,dabar kazkaip maziau,nes namie pagrinde sedziu...

kakzkaip visi labai patarinejo, kad reikia nestukes dirzo... bet buvau uzsidejusi lygiai 2 kartus po 3 ar 4valandas... manau, kad nereikejo man jo pirkt isviso...
Na as nesiojau ta dirza keles dienas, nes man nepatogu labai
, gal nemoku gerai uzsideti, nes leliukas pradeda labai stumdytis, nuimu ta dirza ir vel viskas gerai buna

QUOTE(VANDA-panda @ 2008 09 02, 17:20)
Na as nesiojau ta dirza keles dienas, nes man nepatogu labai
, gal nemoku gerai uzsideti, nes leliukas pradeda labai stumdytis, nuimu ta dirza ir vel viskas gerai buna 

Koki dirza nesiojate?
QUOTE(Angele @ 2008 08 25, 16:10)
Cia aprasyme matau dydis pagal pilvo apimti rasoma. Bet ji dar gerokai dides, tai koki pirkti? Ir cia turbut didesnej kokioj eurovaistinej. Vaiku pasaulio ziurejau neturi tokiu 

Aš kai nešiojau iki nėštumo beveik viską S dydžio, tai ir diržą pirkau S. Be to ten pakankamai vietos pasididinti. Be to juk jis dedasi daugiau apačioje po pilvu, ne ant pačio pilvo, gal apačia taip baisiai neišplatėja. Man tai gerai visai jis, jei daugiau kur nors tenka vaikščioti, tai tikrai prilaiko pilvą. Nes be diržo pradeda tempti pilvą, pradeda kietėti. Kaip kam matyt, gal kam geriau diržas, kam kelnaitės, galbūt iš pradžių reikia prisprasti, nepabandęs nepasakysi.
taip, tie ortopediniai dirzai patogu stovint, bet nepatogu sedint, nes isispaudzia.
Papildyta:
ju medziaga kieta, geriau laiko, bet nepatogu sedeti.
Papildyta:
ju medziaga kieta, geriau laiko, bet nepatogu sedeti.