Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(kristinikė @ 2008 09 18, 19:10)
Aš taip pat šiandien įsigijau diržą, tik labai nepatogu sėdint su juo, įsispaudžia man jis kažkaip, galvojau, kad blogai užsidedu, bet žiūriu, kad man ne vienai taip yra? Gal tiesiog reikia priprasti  mirksiukas.gif

Placiaja dirzo dali dedate ant liemens nugaroje (ne ant klubu). Siauraja po pilvu (beveik ant gaktikaulio). Dirza detis reikia atsigulus, pilvas ikrenta savaime o atsistojus jis lengvai remiasi i dirza, jokiu budu nesuverzkit dirzo ji uzsidedama. Tiesiog lengvai susekit, juk cia dirzas pilveliui prilaikyti o ne smunkanciom kelnem smile.gif .
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 09 19, 09:58)
Placiaja dirzo dali dedate ant liemens nugaroje (ne ant klubu). Siauraja po pilvu (beveik ant gaktikaulio). Dirza detis reikia atsigulus, pilvas ikrenta savaime o atsistojus jis lengvai remiasi i dirza, jokiu budu nesuverzkit dirzo ji uzsidedama. Tiesiog lengvai susekit, juk cia dirzas pilveliui prilaikyti o ne smunkanciom kelnem smile.gif .
Sekmes 4u.gif

Nu taip ir dėjau, bet šiandien užsidėjau dar kartą, tai pasirodo per didelis, nes užsisegu iki pat lipdukų galo, ir kai tik nors truputį pasilenkiu, jaučiu kaip man jis vos nesisuka blush2.gif tongue.gif Tai ėjau pasikeisti, bet mažesnių dydžių dabar neturi, tai vėl teks laukti iki kitos sav. doh.gif O taip norisi tą pilvuką prilaikyti, nes labai jau tempia ir pūslę spaudžia unsure.gif
Atsakyti
Nenesiojau, neprireike, nors ir pilvukas nemazas buvo, visus per nestuma priaugtus 11kg uzsikroviau ant pilvo (vaikas nemazas gime).
Labai prireike ponestuminiu kelnaiciu. Del gimdymo komplikaciju, nelabai susitraukinejo gimda ir pilvukas, todel labai reikejo, sutraukti pilva. Kelnaites vyras pirko Eurovaistineje 50Lt, labai geros. Nesiojau 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 09 19, 09:58)
Sekmes 4u.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif
beje, o dirza reiketu nesioti (visgi pilvukui lengviau ir ne taip baisiai issitempia) ir vaikscioti zymiai lengviau
Atsakyti
labai daug geru patarimu smile.gif man po poros savaiteliu jauciu irgi reikes legti dirzo ieskoti smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif Man nesciai tai neprireike dirziuko,bet va kai pagimdziau buvo super dalykelis ir visoms rekomenduoju po gimdymo dirziukus tureti ar kelnaites isigyti smile.gif
Atsakyti
O kaip pasirinkti tinkama diržo dydi?Ar su pilvuko didejimu reikalingas vis naujas diržas?
Atsakyti
Aš nenešioju tokio diržo, turiu specialias pėdkelnes, tačiau dabar , likus mėnesiui iki gimdymo, nebedėviu ir jų.Tiesiog nelabai smagu nuolat lakstant į tuoletą ( ypač prekybos centruose ar šiaip iš namų išėjus). Nežinau kaip būtų jei nešiočiau diržą, bet kadangi išsiverčiau tiek laiko be jo, tai nebepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 09 08, 19:13)
Tiesiog dirza pasikeldavau virs pilvo (jo neatsegus) ir po visko ji nuleisdavau atgal i vieta. Dedavausi ir ant kelnaiciu, jei su kelnem ir ant spec pedklelniu jei susijonu.

bet gi jo esmė, kad jį reikia užsidėti tik gulint, kad vaisius neprisispaustų netinkamai. nes jei užsidėsi stovėdama ar jį ten visaip kilosi atsistojusi, paskui gali prispausti vaisių blogoje padėtyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 10 21, 11:14)
bet gi jo esmė, kad jį reikia užsidėti tik gulint, kad vaisius neprisispaustų netinkamai. nes jei užsidėsi stovėdama ar jį ten visaip kilosi atsistojusi, paskui gali prispausti vaisių blogoje padėtyje  ax.gif

Nieko panasaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 10 21, 11:22)
Nieko panasaus 4u.gif

na man tai 2 gydytojos pakartojo mirksiukas.gif todėl aš gydytojais labiau tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 10 21, 11:51)
na man tai 2 gydytojos pakartojo  mirksiukas.gif todėl aš gydytojais labiau tikiu  mirksiukas.gif

tongue.gif gyditojos, o kiek daug jos zino ir ismano? ar yra gerai susipazine su visais esamais dirzais? Net pargriuvus ant pilvo, vaikiukui negresia didelis pavojus, jis yra labai puikiai apsaugotas. Musu pilveliu gyventojai yra saugus ir pakelus dirza, o veliau ji nuleidus Jus jam nepakenksite. Net tam kad pakeisti vaiko padeti pries gimdyma, reikia daryti mankstas, masazus ir tai nera garantijos jog jis apsivers i reikiama padeti.
Pati atvaiksciojau su dirzu, keldavau ji per pilva i virsu einant i tuoleta, ir patikekit, vaiko nenuspaudziau.
Prie to paties, del tikejimo gyditojais, as kiekvieno apsilankymo metu klausiau ar nereikia magnio gerti. Sake jokiu budu, kol nepatekau i ligonine ir nepagulejau su laselinem magnio, tol as ju klausiau. Dabar zinau, toli grazu, ne viska gyditojai zino, nors mokslus pabaige 4u.gif
Atsakyti