Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(lukaem @ 2009 06 18, 20:36)
o ar tie dirzai padeda?
man 27 sav. jau lyg ir kabo tas pilvukas
bet gal pries koki menesi matavausi vaistinej,paemiau maziausia dydi,bet,kad nieko nesiskiria,nesijaute,kad butu lengviau kas
tai nusprendziau,kad dar nereikia
ir ar visa diena ji galima nesioti?
lyg ir girdejau kazkur,kad tik kelias valandas,ar kai kur eini

As pradejau nesioti dirza (pirkau "Ortopedijos technikoje") nuo 27 sav. Mano pilvukas gana zemai, o ir gydytoja patare, tai man thumbup.gif . Jei bunu ramiai namuose, jo nesidedu, taciau jei einu pasivaikscioti ar siaip uzsiimu kokia aktyvesne veikla - visada!
Manau, jei nejauti poreikio pilvuka prilaikyti, dirzas tau nereikalingas bent kol kas 4u.gif
Atsakyti
Prilaikantis dirzas tinka ir po gimdymo, kai pilvukas susitraukineja, apsijuoskite ji kita puse ir susiversite. Nereikes dirzo po gimdymo pirkti tongue.gif
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif

Nepykite, kad isiverziau i jusu pasnekesius blush2.gif
As taip pat neseniai susilaukiau vaikelio. Jusu laukia daug dziaugsmingu akimirku

Poreikiui esant mes su vyru sukureme internetine svetaine www.mamosturgelis.lt , kur patogu pirkti/parduoti/dovanoti vaikiskus daiktus/rubelius.
siandiena pirmoji diena kai sis puslapis veikia. Tikiuosi si ideja Jums patiks ir galesite siuo puslapiu pasinaudoti.

Linkiu garziu akimirku 4u.gif
Atsakyti
nenesiojau nei nestumo metu korsetu,dirzu nei po... ax.gif Tiesiog man ju neprireike.Ne visoms ju reikia smile.gif
Atsakyti
Labas...

as su pirmu nesiojau ta dirza, bet kad ir pilva tempe zemyn ir labai skaudejo nugara man su dirzu budavo dar nepatogiau,, atrodydavo kad dar papildomo svorio ant pilvo uzsidedu.. gal nemokejau jo tinkamai naudoti ar prisitaikyti sau.. nezinau kaip bus per si nestuma..
Atsakyti
As turiu ortopedini dirza,bet dar nebuvau uzsidejusi,laukiu kita sav. eisiu pas gydytoja,kad parodytu kaip teisingai,tada jau nesiosiu,man parekomendavo mano gine,nes sake,kad sveriau pries nestuma nedaug,svoris nelabai padidejo,bet pilvukas jau matosi ir geriausiai jau pradeti nesioti,tai kita sav ir pradesiu,o ir korseta po gimdymo turiu,sako labai pravercia,kad pilvukas greiciau susitrauktu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš kaip tik vakar nusiprkau diržą-kelnaites. Pirkau Eurovaistinėje, tik man labai nepatiko, kad nebuvo galimybės kur pasimatuoti, tai pirkau vos ne "katę maiše" :)mano plvukas nėra didelis, tai net nežinau, ar man iš viso vertėjo jas pirkti, gal dar kitus likusius du mėnesius prireiks, nes dabar tai jokio efekto nejauciu: nei pilveli prilaiko? gal per dideles nusiprkau, nežinau, jaučiuosi visai "žalia". Gal kas galite pasakyti savo nuomonę apie kelnaites-diržą? Ar jums jis patiko?
Atsakyti
QUOTE(Renatukass @ 2009 09 16, 11:24)
Sveikutės,
aš kaip tik vakar nusiprkau diržą-kelnaites. Pirkau Eurovaistinėje, tik man labai nepatiko, kad nebuvo galimybės kur pasimatuoti, tai pirkau vos ne "katę maiše" :)mano plvukas nėra didelis, tai net nežinau, ar man iš viso vertėjo jas pirkti, gal dar kitus likusius du mėnesius prireiks, nes dabar tai jokio efekto nejauciu: nei pilveli prilaiko? gal per dideles nusiprkau, nežinau, jaučiuosi visai "žalia". Gal kas galite pasakyti savo nuomonę apie kelnaites-diržą? Ar jums jis patiko?

matau, esi kauniete. as pirkau dirza is ortopedijos technikos (savanoriuose/partizanu sankirtoje), mokejau jei gerai pamenu 57 lt. mat nuejus i eurovaistine "pasigavau" labai gera ir sazininga vaistininke-konsultante, kuri patare, kad kelnaiciu su dirzu geriau nepirkti, o tie dirzai, kuriuos eurovaistine pardavineja, tai kaina neatitinka kokybes, nes yra pernelyg "skysti" ir ten jie nieko neprilaiko, nepakelia didejancio pilvuko, neprilaiko nugaros, nepadaro stovesenos tinkamos o tai ir kencia strenos, zodziu pinigai tik i bala. mane labai nustebino tokia vaistininke (cia buvo akropolio eurovaistineje) kuri ne "bizni varo" o nuosirdziai pataria, matyt, kad ir pati neseniai gal susilaukusi vaikelio ar siaip smile.gif
o kodel kelnaites su dirzu nieko gero, tai gerai nepamenu visu argumentu, bet kaip viena is svarbiausiu minejo tai, kad kas 3 val reikia daryti pertraukas ir labai nepatogu sitaip maustytis kelnaites (ypac jei nestuke.gif vis dar dirba darbe ar yra kur kitur viesoje vietoje doh.gif ). zodziu patare dirza, tik ne is tu, kurie pardavinejami E.vaistinese bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurytej: 16 rugsėjo 2009 - 10:44
Ačiū už išsamų paaiškinimą smile.gif
nu ką padarysi, pinigėlius į balą išmečiau doh.gif . dabar supratau kodėl jis man visiškai neprilaiko pilvuko ir atrodo taip lyg norėtųsi mažesnio dydžio - kaip kad rašiai jis yra "skystas". Aš taip pat pirkau akropolio Eurovaistinėje, tik man nepasitaikė ta vaistininkė kaip tau, tai ir nusipirkau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukass @ 2009 09 16, 12:24)
Ačiū už išsamų paaiškinimą smile.gif
nu ką padarysi, pinigėlius į balą išmečiau  doh.gif . dabar supratau kodėl jis man visiškai neprilaiko pilvuko ir atrodo taip lyg norėtųsi mažesnio dydžio - kaip kad rašiai jis yra "skystas". Aš taip pat pirkau akropolio Eurovaistinėje, tik man nepasitaikė ta vaistininkė kaip tau, tai ir nusipirkau... schmoll.gif

gal pamegink uzsideti po savaites, po dvieju. gal kai pilvukas didesnis - bus is jo kokios naudos. o siaip mano drauge tai ta dirza nuo kelnaiciu buvo nusikirpusi ir devejo ji kazkaip tik kaip dirza, bent jau patogumo sake daugiau buvo smile.gif
Atsakyti
dar plaikysiu vėlesniam laikui... smile.gif
o jei ne, tai gal kokiai draugei kada prireiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

As ir norejau jusu konsultacijos. Siandien buvau pas gyd. ir man patare pradet nesiot korseta (patare latviska), kadangi preso visai nebeliko po pirmo vaikucio. Gal zinote kaip jis atrodo? Ar skiriasi jis nuo to, kur jus kalbate apie dirza-kelnaites? Ar tas korsetas prisitaiko prie didejancio pilvuko, nes pakolkas man dar tik 4 men. Gal ka kita galite patarti, pasiulyti? Aciu. Labai laukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisstukas: 17 rugsėjo 2009 - 12:28