Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(Pušūnė @ 2009 09 25, 13:17)
. Man drauge dave panesioti nestukiu juosta, bet ar su ja ar be jos man niekuo nesiskiria, tik uzdengia ten kur kelnes nesueina  lotuliukas.gif .

Gal kuri bandet tas juostas ir nuo kurios savaites jas pataria nesiot?

o cia ne ta pilvo juosta, psl pilvojuosta.lt, bet kiek zinau tai jos grynai del drabuziu kelniu pritaikymo prie augancio pilvuko, neprilaiko sitos juostos nieko..
Atsakyti
taip čia tokia juosta kur reklamuojama pilvojuosta.lt. Šiaip tai kas liečia kelnių prilaikymą tai visai fainai ir atsektas užtrauktukas nesimato, ir pilvukas nekyšo plikas. Tačiau aš manau, kad galima ilgesni megztuką apivilkti. Net nežinau, panešiosiu, pažiūrėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
tos pilvo juostos geras dalykas, jei nori nesioti savus rubus, tai uzsidejus visai idomiai ir madingai atrodai. bet jei nugaros skausmai kankina ir t.t. geriau pirkti spec. parduotuvese ar vaistinese
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 09 28, 17:19)
taip čia tokia juosta kur reklamuojama pilvojuosta.lt. Šiaip tai kas liečia kelnių prilaikymą tai visai fainai ir atsektas užtrauktukas nesimato, ir pilvukas nekyšo plikas. Tačiau aš manau, kad galima ilgesni megztuką apivilkti. Net nežinau, panešiosiu, pažiūrėsiu rolleyes.gif

Gal ir kvailai paklausiu, bet ar su ta juosta nesmunka kelnes, kai uztrauktukas atsegtas? blush2.gif biggrin.gif Juk tada man atrodo vistiek kazko reik daugiau, kad tas kelnes prilaikyti, kad ir dirzo g.gif
Atsakyti
man nuo dirzo tik sunkiau viska daryt pasidare, nebezianu ar nesiosiu 4u.gif
Atsakyti
O ar nepaprasciau nusipirkti nesciosios kelnias su zemu liemeniu ir auksta guma kuri uzdengia visa pilveli, negu vaikscioti atsegtu klynu ir dar uzsimaukslinus juosta? g.gif

man atrodo kad visos tos juostos ir kelnaites tai elementarus naujas daigtas kuris yra prastumtas i rinka. Ir dabar bandoma isreklamuoti ir itikinti nestukes kad tai labai geras ir naudingas daigtas unsure.gif Aš nelabai suprantu kaip ta elastine juosta arba tos baisios elastines kelnaites padeda pilveliui? Man atrodo kaiptik nieko gero, pilvelis buna apspaustas, o juk nestukes kaiptik stengiasi nesioti laisvus ir nespaudziancius drabuzeliu blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano gine pasake, kad reikia pradeti nesioti nuo 22 sav, kai gimda visishkai pasikelus, ir jau leliu nespaudi su tuo dirziuku, nes reikia teisingai uzdeti ji. Ditziukas padeda ne tik pilvuka prilaikyti, bet ir maziau striju atsiranda, nes netempia oda i apacia, kiek teisybe nezinau, ziuresiu toliau, bet pakolkas nera nei vienos ant sonu ir ant pilvo tik vat kur krutine 3 nelaimingos islindo sad.gif Bet mum tik 28 sav sunkiausia manau ateity.... nestuke.gif Bet man asmeniskai su dirziuku lengviau nugaryte maziau skauda ir galiu vaikscioti ilgai nebuna susitraukimu ir tempimo jausmo ax.gif Geras daiktas!!!! tongue.gif
Atsakyti
Aš manau, kad kiekviena pasirenka ką ir kaip nešioti pagal situaciją. Kol kas man neskauda nugaros ir nėra srtijų, bet dar viskas prieš akis aš taip manau rolleyes.gif .
Atsakyti
Sveikos, ir taip skaiciau ir kitaip ir nesuprantu. Juosta ir dirzas tai ne tas pats? kas geriau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monisha @ 2009 10 06, 12:22)
Sveikos, ir taip skaiciau ir kitaip ir nesuprantu. Juosta ir dirzas tai ne tas pats? kas geriau? 4u.gif

Man atrodo ziurint ko butent tau reikia 4u.gif Juosta, tai man atrodo, kad tik del grozio blush2.gif o dirzas, tas kuris prilaiko pilvuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 10 06, 12:33)
Man atrodo ziurint ko butent tau reikia  4u.gif  Juosta, tai man atrodo, kad tik del grozio  blush2.gif  o dirzas, tas kuris prilaiko pilvuka  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2009 10 06, 14:54)

o juostos kiek nors nuo striju apsaugo? ir dirzas jis tik pilvukui prilaikyti, kad butu patogiau vaikscioti, nugara neskaudetu ar taip pat ir nuo striju apsaugo? blush2.gif nieko nezinau as 4u.gif aciu uz atsakymus is anksto smile.gif
Atsakyti