Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Sveikutes,

Pries rinkdamasi ka pirkti ir is vis ar pirkti, perskaiciau visus pokalbius sia tema, tad aciu uz dalinimasi patirtimi! Dabar jau galiu ir as pasidalinti savaja, tikiuosi pades rolleyes.gif
nusipirkau as kelnaites-dirza "NERA nėščiosioms TONUS ELAST".
Man dabar 24 savaite, taciau pilvas mano nedidelis, o ir auga tik pats pilvas kolkas biggrin.gif tad susidariau nuomone kad man kolkas o gal ir visai uzteks dirzo-kelnaiciu, nes jos kaip supratau pilva prilaiko maziau nei specialus dirzas. tai cia pora mano isvadu panesiojus jas apie savaite:
1. pirkau kuno spalvos, tad po visais storesniais rubais galiu pilnai detis (pakankamai prigludes jis ir siules ten kokios neissisoka)
2. man patinka kad uzdengia visa pilva iki krutines beveik, nes salciai ateina ir man ir paciai smagiau kad pilvas garantuotai uzdengtas ir silciau bigsmile.gif
3. man patogiau su juo vaikscioti, o ne sedeti, ta prasme jei grynai tektu sedet 8h darbe, manau nesideciau netgi.
4. an kiek jos padeda nuo visu skausmu ir tempimu, negaliu atsakyt. man problemos yra i vakara, kai pradeda tempti pilva, tai jau tada ne kelnaites ne kas ten pagelbes... schmoll.gif
5. dydi rinkausi pagal klubu ismatavima ir atrodo pataikiau, svarbu turet omeny apatine daly - nes ten storesnes gumeles, tad gali verzti per mazas, o virsutinej ties pilvu, bent man atrodo kad ten dar daug vietos like kur plestis tongue.gif

tai tiek, tikiuosi kuriai nors padesiu apsisprest, nes paciai buvo nelengva unsure.gif

ps. db pirkau su akcija as jas - 40lt, tai skaitau pigu, ne taip baisu jei nesinesios ax.gif

Atsakyti
as maniau,kad ir man uzteks kelnaiciu-dirzo,bet kuo toliau tuo labiau dideju ir as ir mano pilvukas,taip kad be dirzo neissiversiu schmoll.gif nes jauciu,kad atsistojus reik pilvuka su ranka prisilaikyt,o su dirzu nebebus tokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Kai laukiaus pirmojo, turėjau tetos tarybinį tokį egzotišką korsetą su daug visokių raištelių ir dirželių. Padėdavo jis, neįsivaizdavau, kaip be jo būtų gavęsi pavaikščiot - pilvą labai tempdavo. Šį kartą kol kas nei diržo, nei korseto nereik. Įdomu, iki galo be jo išsiversiu, ar vis tik teks įsigyti.
kokios dabar vidutinės kainos šių dalykų? perkate vaistinėse ar mamų parduotuvėse? o gal pagal skelbimus?
Atsakyti
as gavau is drauges,tai man nereikejo pirkt ax.gif bet kai domejausi tais dirzais, kainos ivairios: nuo 40lt (cia kai akcija kokia buna) iki 150lt kazkas.. gal ir brangesniu yra,nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmojo turejau juosta-dirza. Patogiai uzsideda, tik kad nelabai a jo nesiojau, kazkaip neprireike. Kai uzdedavau, tai pilvelyje maistas prasidedavo, kova del erdves, tai ir nekankinau, nes pakankamai gerai jauciausi. O pirkau as ji ortopedijos kombinate (tikriausiai taip vadinasi) Kaune, Savanoriu prospekte. Ten ju vaistieje visokiu variantu buvo galima issirinkti.

o dabar ne i tema, 4u.gif bet neradau temos kur galima butu pasidalinti info.
vakar maximoje nusiprikau pilvo juosta, ji ne prilaikymui, bet kaip drabuzelis. Kazkur SM maciau jas reklamuojant. Patogu, nereikia ieskoti ilgesnes bliuskeles, graziai uzsidengia pilvukas. Jos utenos trikotazo , medvilnines, kaina 30lt , o sia savaite ir akcija 40 proc. Rekomenduoju, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 11 04, 10:44)
vakar maximoje nusiprikau pilvo juosta, ji ne prilaikymui, bet kaip drabuzelis. Kazkur SM maciau jas reklamuojant. Patogu, nereikia ieskoti ilgesnes bliuskeles, graziai uzsidengia pilvukas. Jos utenos trikotazo , medvilnines, kaina 30lt , o sia savaite ir akcija 40 proc. Rekomenduoju, man patiko  thumbup.gif

Labai ačiū už info, šiandien būtinai ir nusipirksiu smile.gif
O diržų pilvukui prilaikyti aš nenešioju. Gydytoja sakė, kad nereikia, o ir pati galiu vaikščiot ilgai ir nejaust jokių skausmų, nors pilvuikas pas mane tikrai didelis.
Na gal dar vėliau prireiks...
Atsakyti
QUOTE(Svogunele @ 2009 10 28, 16:23)
Sveikutes,

Pries rinkdamasi ka pirkti ir is vis ar pirkti, perskaiciau visus pokalbius sia tema, tad aciu uz dalinimasi patirtimi! Dabar jau galiu ir as pasidalinti savaja, tikiuosi pades  rolleyes.gif
nusipirkau as kelnaites-dirza "NERA nėščiosioms TONUS ELAST".
Man dabar 24 savaite, taciau pilvas mano nedidelis, o ir auga tik pats pilvas kolkas  biggrin.gif tad susidariau nuomone kad man kolkas o gal ir visai uzteks dirzo-kelnaiciu, nes jos kaip supratau pilva prilaiko maziau nei specialus dirzas. tai cia pora mano isvadu panesiojus jas apie savaite:
1. pirkau kuno spalvos, tad po visais storesniais rubais galiu pilnai detis (pakankamai prigludes jis ir siules ten kokios neissisoka)
2. man patinka kad uzdengia visa pilva iki krutines beveik, nes salciai ateina ir man ir paciai smagiau kad pilvas garantuotai uzdengtas ir silciau  bigsmile.gif
3. man patogiau su juo vaikscioti, o ne sedeti, ta prasme jei grynai tektu sedet 8h darbe, manau nesideciau netgi.
4. an kiek jos padeda nuo visu skausmu ir tempimu, negaliu atsakyt. man problemos yra i vakara, kai pradeda tempti pilva, tai jau tada ne kelnaites ne kas ten pagelbes... schmoll.gif
5. dydi rinkausi pagal klubu ismatavima ir atrodo pataikiau, svarbu turet omeny apatine daly - nes ten storesnes gumeles, tad gali verzti per mazas, o virsutinej ties pilvu, bent man atrodo kad ten dar daug vietos like kur plestis  tongue.gif

tai tiek, tikiuosi kuriai nors padesiu apsisprest, nes paciai buvo nelengva  unsure.gif

ps. db pirkau su akcija as jas - 40lt, tai skaitau pigu, ne taip baisu jei nesinesios ax.gif

labukas, o kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2009 11 05, 17:29)
labukas, o kur pirkai?

pirkau is emama.lt
bet va db paziurejau, jau kaina didesne..
Atsakyti
Aš kažkaip nejaučiu poreikio,
gal todėl kad pirmas leliukas dar
Atsakyti
rolleyes.gif

as korseta turejau gera ortopedini
dejausi iskart po gimdymo
man tai bent tikrai padejo, pilvkas atsistate greitai ir siaip laikysenai, nugarai gerai

pirkau nauja, mokejau virs 100 lt ,kam idomu parduodu pigiau
naudojaus apie menesi
dydis M
va toki turejau
korsetas
kas nori rasykit i AZ
Atsakyti
Su pirmu nestumu neprireike jokio dirzo schmoll.gif O su antru nugaros skausmai nerealus doh.gif tai kai nesioju dirza dabar, jokiu skausmu neliko thumbup.gif
Atsakyti
Dirzas yra gerai!!! 4u.gif
Atsakyti