Pries rinkdamasi ka pirkti ir is vis ar pirkti, perskaiciau visus pokalbius sia tema, tad aciu uz dalinimasi patirtimi! Dabar jau galiu ir as pasidalinti savaja, tikiuosi pades

nusipirkau as kelnaites-dirza "NERA nėščiosioms TONUS ELAST".
Man dabar 24 savaite, taciau pilvas mano nedidelis, o ir auga tik pats pilvas kolkas

1. pirkau kuno spalvos, tad po visais storesniais rubais galiu pilnai detis (pakankamai prigludes jis ir siules ten kokios neissisoka)
2. man patinka kad uzdengia visa pilva iki krutines beveik, nes salciai ateina ir man ir paciai smagiau kad pilvas garantuotai uzdengtas ir silciau

3. man patogiau su juo vaikscioti, o ne sedeti, ta prasme jei grynai tektu sedet 8h darbe, manau nesideciau netgi.
4. an kiek jos padeda nuo visu skausmu ir tempimu, negaliu atsakyt. man problemos yra i vakara, kai pradeda tempti pilva, tai jau tada ne kelnaites ne kas ten pagelbes...

5. dydi rinkausi pagal klubu ismatavima ir atrodo pataikiau, svarbu turet omeny apatine daly - nes ten storesnes gumeles, tad gali verzti per mazas, o virsutinej ties pilvu, bent man atrodo kad ten dar daug vietos like kur plestis

tai tiek, tikiuosi kuriai nors padesiu apsisprest, nes paciai buvo nelengva

ps. db pirkau su akcija as jas - 40lt, tai skaitau pigu, ne taip baisu jei nesinesios