Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(js. @ 2009 12 05, 11:42)
o skiriasi kuo korsetas po nestumo nuo to kur nesiojama nestumo metu?

Tas latviskas tinka ir po gimdymo mirksiukas.gif

QUOTE(Austte @ 2009 12 06, 17:13)
kazkaip nemanau kad tas dirzas labai reikalingas, jei plvukas nera didelis..o kai iseini atostogi vistiek daugiau lovytej gulineji, tai ir ne taip daug vaikstai..  ax.gif  bet maciau kazkokiame zurnale toki kaip dirza kaip skarele ant pilvuko.. jie labai grazus, ir po baltinukais nesiojasi su paveiksliukais buna  blush2.gif toki ir del grozio apsimokama nesioti..  ax.gif  nestuke.gif

Na kas gulineja o kas negali sua leist gulinet arba visiskai neturi tam noro. Kai guli ir gimdymo data nusitesia ir gimdymas sunkesnis juk raumenys turi dirbt ax.gif . Ar geresnis variantas tik guli pilva ir lasinius ant jo augini, o kai jau atsikeli jauti kad viska skauda nes seniai intensyviau judejai g.gif .
Tas dirzas su paveiksleliais tik del grozio, pilvo neprilaiko, neapsaugo jei reikia. Bet paslepia trumpa maikute, atsegta saga, silciau ziema mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau kad tikrai reike to dirzo Man po CP buvo negalima detis tai pilvas dar ir dabar kabo doh.gif Uztai jei kur nors einu dabar deduosi toki kaip kelnaites kad ji prispaustu ir prilaikytu
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
as tai esu nusipirkusi Ispanu firmos korsetuka,kuri galima nesioti ne tik besilaukiant, bet ir po gimdymo. Esu juo labai patenkinta, jis ne tik pakelia pilvuka, bet ir nuima apkrova nuo nugaros nestuke.gif
Atsakyti
Aš tai džiaugiuos kad nepirkau korseto. nusipirkau tik tkius aukštus aptemptu trisikus iš turgaus už 10 Lt lotuliukas.gif bet jaučiu ir jų neapsidėsiu. Savaitė po gimdymo praėjo, o jau visai pakenčiamai atrodo tas pilvas, aišku ne kaip iki nėštumo, bet tokio greito traukimosi nesitikėjau.
Atsakyti
Sveikutes, turiu latviska dirza, beveik nenaudoju, namie neprireikia, nors ir negulineju, bet vistiek turbut apsisukimai mazesni, tai pilvo netempia. Gal jis kiek prilaiko, bet nebent jei reikia toliau paeiti, bet kazkap labiau pusle spaust pradeda, masina vaziuot nepatogu, nes atsisedus spaudzia, tai ir guli jis pas mane. Dar pedkelnes spec turiu, irgi panasiai. Kojas jos gerai apspaudzia, bet ilgiau pavaiksciojus jauciuosi tarsi supanciota. Man atrodo, kad visi sie daikciukai ne ka gali padeti. Man vienintelis kas padeda tai nesciuju manksta ir baseinas. Kai reguliariai pradejau lankyti tai nei kojos nebetinsta, nei nugaros skauda. Manau blogiausia ka sau galime padaryti, tai gulineti istisas dienas ir valgyti biggrin.gif Nu, bet cia ne i ta tema, tiesiog visom palinkeciau geriau pinigus investuoti i savo sveikata, o ne i nestukiu inventoriu, kuris dazniausiai taip ir lieka nepanaudotas.
Atsakyti
Kaip gali tikti ties patys korseta prieš ir po gimdymo? Juk nėštumo metu nešiojami ploni, o po gimdymo reikia, kad visą pilvą apimtų g.gif
Atsakyti
Sveikos
ir as bandau issiringti toki daikta ax.gif
tik man idomu ar tos kelnaites kur taip ant pilvuko uzsitempia nespaudzia skrandzio?
Nes as nusipirkau paprastas tympas nestukem, tai man spaudzia g.gif
Atsakyti
ieskau korseto po gimdymo xs ar s dydzio
Atsakyti
norejau paklausti kokio dydzio korseta po gimymo reikia pirkti? tokio kokio dydzio kelnaites pries gimdyma nesiojau ar pagal ka reikia nuspresti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2010 01 01, 09:14)
norejau paklausti kokio dydzio korseta po gimymo reikia pirkti? tokio kokio dydzio kelnaites pries gimdyma nesiojau ar pagal ka reikia nuspresti?  blush2.gif

Pagal tai kokia busit ar esat po gimdymo. Geriausia matuot klubu apimti ant dezuciu buna surasyta dydziai pagal klubu apimtis. Ir siulyciau i mazesne puse, nes vis vien kazkiek svoris kris mirksiukas.gif
Atsakyti
nesiojau dirza,gal nuo 6 men,tiesiog lengviau vaikscioti,o ir akusre liepe,kad neatsirastu po gimdymo paskui tokia rauksle papilvej-kaip kenguros kisene lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 09 sausio 2010 - 23:42
Sveikos mamytes,

parduodu RELAXAN kelnaites neščiai moteriai su prilaikančiu diržu. Prilaiko pilvo
raumenis. Papildomai tempiasi augant vaisiui. Gamintojas- Italija. Pirktos
Eurovaistineje. Dėvėtos vos keletą kartų. Būklė ideali. Viskas su
originalia pakuote. Kaina- 40 Lt

867697301
Agne

http://www.skelbiu.l...67/36446715.jpg

http://www.skelbiu.l...67/36446717.jpg
Atsakyti