Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Man tas drzas palapilvo palaikymui labai priverte per pirma nestuma, o ir dabar kartais ji nesioju. Geras dalykas.
Norejau paklaust jusu nuomones apie sias kelnaites po gimdymo http://www.tonus.lt/...YMO-SABINA-9907 . Gal kas turejot ir galit pasakyt, kaip jos? Ar verta pirkt? Aciu is anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 05 gegužės 2010 - 08:52
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 05 05, 08:51)
Man tas drzas palapilvo palaikymui labai priverte per pirma nestuma, o ir dabar kartais ji nesioju. Geras dalykas.
Norejau paklaust jusu nuomones apie sias kelnaites po gimdymo http://www.tonus.lt/...YMO-SABINA-9907 . Gal kas turejot ir galit pasakyt, kaip jos? Ar verta pirkt? Aciu is anksto.

va sitos labai nbelogos:
kelnaites

visiems gyvenimo atvejams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2010 05 05, 13:00)
va sitos labai nbelogos:
kelnaites

visiems gyvenimo atvejams  thumbup.gif

Na gali but. Bet as noreciaubutent tokiu aukstesniu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 05 gegužės 2010 - 13:28
Man diržas LABAI pravertė. Kadangi ~30 savaite buvo gresiantis priešlaikinis gimdymas, tai po to, išleista iš ligoninės jau sunkiai vaikščiojau - baisiai skaudėjo pilvo apačią.. Bet įsigijau diržą ir sėkmingai vaikštau iki šiol. Tikrai labai super dalykas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveika,
turiu abu, ir siauresni, ir platesni. Dabar uztenka siauro, nors kai pirkau, pardaveja sake, kad siauri skirti tik pilvukui prilaikyti, del nugaros rekomandavo platuju. Ji planuoju i pabaiga nesioti, jei nepavyks parduoti smile.gif

QUOTE(kiwi82 @ 2010 04 23, 16:15)
o koki nesiojot? siandien kaip tik ortopedijos technikoj ziurejau, platus toks 160 LT, o siauras 53 lt.

Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 05 05, 08:51)

Sios kelnaites thumbup.gif , Yra aukstos, klynukas atsisega kabem, nereikia nusimaudinet kai turi wc reikalu smile.gif . Sone t.p susisega kabem kol dar neuzsisega uztrauktukas, o kai jau pilvukas susitraukia galima uzsegt ir uztrauktuka. Apspaudzia tiktrai labai gerai, tik dydi pasirinkt reik atitinkama. Priekyje yra standesnis audinys isiutas kad gerai pilva prilaikytu, t.y. neleidzia audiniui issipemt pvz. kaip pedkelnes virsui uzspaudzia o pilvas sau atsipalaiduoja. Chirurgai sias kelnaites dar rekomenduoja po pilvo sienos operaciju. Sulaiko siules ir t.t. Tik ju negalima nesiot be proto ilgai. Per diena reikia padaryt pertraukeles. Aukscio butu iki saules rezginio, arba skrandzio duobutes.
QUOTE(joljo @ 2010 05 05, 12:00)
va sitos labai nbelogos:
kelnaites

visiems gyvenimo atvejams  thumbup.gif

Sios yra skystos palyginus su pirmom ir zemesnes. Taip neapspaus kaip pirmos.
Rinktis jums smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai jums aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 05 05, 13:27)
Na gali but. Bet as noreciaubutent tokiu aukstesniu. ax.gif

va sitos tai kaip modeliui:
gorsetai

tikrai viska apspaus,,,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joljo: 07 gegužės 2010 - 20:46
Nestumo metu palaiukantis dirzas buvo labai reikalingas. Tiesiog lengviau buvo nesti pilva. O po gimdymo skirtas dirzas - ne. Uzsidejau tik viena karta ir stovi.. Jo funkcija apsapausti pilva, bet kiek gydytojai sake, savaime turi viskas susitvarkyti, o kai nuolat spaudzia visur, blogai jautiesi ir turi vaiku rupintis nieko gero neiseina..
Atsakyti
QUOTE(rutami @ 2010 05 12, 08:36)
Nestumo metu palaiukantis dirzas buvo labai reikalingas. Tiesiog lengviau buvo nesti pilva. O po gimdymo skirtas dirzas - ne. Uzsidejau tik viena karta ir stovi.. Jo funkcija apsapausti pilva, bet kiek gydytojai sake, savaime turi viskas susitvarkyti, o kai nuolat spaudzia visur, blogai jautiesi ir turi vaiku rupintis nieko gero neiseina..

tai reikia dydi atitinkama pasirinkti, kad per daug nespaustu,
siaip tai bent kokiu kelnaiciu reikia,
galima juk ne visa laika nesioti,
tikrai greiciau sustoja viskas i vietas...
Atsakyti
Labuka visoms,

kaip ir pries tai rasiusi mamyte - turiu toki dirziuka. Mano irgi visai naujas, man jis butu labai lipes (su pirmu vaikeliu skolinausi is drauges, tai labai gelbejo), bet gydytoja uzdraude nesiot, kai pamate, nes mano vaikelis labai ilgai "sedejo", veik iki pat gimdymo, taigi tokiu atveju negalima...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 19 gegužės 2010 - 10:43

! 
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta"! Nesilaikančioms perspėjimų bus skiriami įspėjimai.
Atsakyti