Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Prieš nėštumą man skaudėdavo nugarą kartais, maniau viskas - nepanešiu pilvo g.gif Diržą nusipirkau seniai. Bet dabar man jo nereikia ax.gif Nieko neskauda - nors pilvas tikrai didelis (nuotrauka - 30 savaičių nestuke.gif ), krūtinė išbujojus iki 80 E...

Jei ne padidėjęs gimdos tonusas - laigyčiau po pievas po laukus ax.gif
Atsakyti
Dirza reiketu po 30 sav. nesiotis del keliu priezasciu:
1. Palaiko pilva ir sumazina nugaros skausmus
2. Palaikydamas pilva, neleidzia per daug temptis gimdos sausgyslems. Po gimdymo sausgysles ne per daug isitempia ir gimda greiciau grizta i atitinklama padeti (prevencija prie senatveje nusileidziancia gimda)
3. Prevencija pries strijas. Prilaikydamas pilva, dirzas neleidzia odai per daug temptis.

Taigi visos, kurios turi didelius pilvukus, lakstydamos geriau uzmaukite dirza smile.gif Taip man sake ir akusere ir ginekologas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 19 gegužės 2010 - 21:34
Nešiojau diržą ir jaučiausi thumbup.gif nes jei be diržo eidavau,tai vos pilvą panešdavau blink.gif
Atsakyti
Kas yra geriau,dirzas ar kelnaites-dirzas?pasidalinkite patirtimi:)
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2010 05 24, 09:03)
Kas yra geriau,dirzas ar kelnaites-dirzas?pasidalinkite patirtimi:)

per pirmą nėštumą brolienė buvo paskolinus diržą, bet nežinau ar aš jo nemokėjau užsidėti (nes ji reikia būtinai tik gulint dėtis (o kaip po vc tarkim darbe???) )
ar kas ten buvo, ir kietas jis kažkoks nors ir spec... bet š žodžiu.
va toks buvo

o dabar sesuo atidavė kelnaites su diržu, nu pasaka- skraidau o ne vaikštau thumbup.gif
va tokios tik mano stringiukai biggrin.gif
ir draugei vienai rekomendavau dabar va nusipirko - sakė irgi pasaka thumbup.gif
nes matyt ten jis atsigula lygiai ten kur turi būti ir nereik sukt galvos apie nieką rolleyes.gif
nešioju ant savo kelnaičių paprastų visada.

vakare kai nusiimu tai net duše neišsimaudau, nes taip skaudėt nugarą pradeda, siaubas, ir tempia viska.... tai net atrodo miegočiau su jomis, bet reikia odai duoti pakvėpuoti juk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 25, 14:43)
per pirmą nėštumą brolienė buvo paskolinus diržą, bet nežinau ar aš jo nemokėjau užsidėti (nes ji reikia būtinai tik gulint dėtis (o kaip po vc tarkim darbe???) )
ar kas ten buvo, ir kietas jis kažkoks nors ir spec... bet š žodžiu.
va toks buvo

o dabar sesuo atidavė kelnaites su diržu, nu pasaka- skraidau o ne vaikštau  thumbup.gif
va tokios tik mano stringiukai   biggrin.gif
ir draugei vienai rekomendavau dabar va nusipirko - sakė irgi pasaka  thumbup.gif
nes matyt ten jis atsigula lygiai ten kur turi būti ir nereik sukt galvos apie nieką rolleyes.gif
nešioju ant savo kelnaičių paprastų visada.

vakare kai nusiimu tai net duše neišsimaudau, nes taip skaudėt nugarą pradeda, siaubas, ir tempia viska.... tai net atrodo miegočiau su jomis, bet reikia odai duoti pakvėpuoti juk  rolleyes.gif

Turiu ta s..., kuris jums nepatiko smile.gif Irgi nezinojau kaip uzsegti, tai nunesiau pas savo ginekologa ir jis parode kaip teisingai uzsegti. As ji uzsidedu po kelnaitemis, nes i tualeta tikrai nepatogu butu eiti ir kiekviena karta kilnoti, nors ir taip dariau. Pasikeliu i virsu, o poto vel nuleidziu. Del kelnaiciu....ne labai suprantu kaip nesioti kelnaites kiekviena diena? Reiketu vakare skalbti, o is ryto uzsimauti. Bet vis tiek nesiotis pora menesiu vienodas kelnaites ir dar tokias aukstas....man tai kazkaip nepriimtina ir nehigieniska. Uzsideti ant savo kelnaiciu man dar labaiu nepatogu. Juk karsta ir vis tiek tos kelnaites tepasi. Na, kiekvienas randa sau tinkanti varianta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 25 gegužės 2010 - 14:16
Man gydytoja rekomendavo jau dabar nesiotis dirza/korseta,kadangi dar raumenys yra laisvi,neatsistate po pirmojo gimdymo kaip supratau,ir kad paskui padetis nesikeistu vaikelio smile.gif Tad dirzai reikalingi ne tik palengvinant nestuma g.gif Nors man su pirmu nestumu,turint didziuli pilva,dirzo neprireike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2010 05 25, 15:15)
Man gydytoja rekomendavo jau dabar nesiotis dirza/korseta,kadangi dar raumenys yra laisvi,neatsistate po pirmojo gimdymo kaip supratau,ir kad paskui padetis nesikeistu vaikelio smile.gif Tad dirzai reikalingi ne tik palengvinant nestuma g.gif Nors man su pirmu nestumu,turint didziuli pilva,dirzo neprireike biggrin.gif

yra labai geri specialus korsetai:
user posted image

superiniai thumbup.gif thumbup.gif
ir po gimdymo, ir po kitu bedu:::: thumbup.gif
Atsakyti
ziurineju korseto po gimdymo-man kazkaip geriau atrodo tie tokie kur kaip juosta,o ne kelnaites su aukstu liemeniu g.gif gal kas bande ivairius variantus?
Atsakyti
Didelis dekui uz atsakymus,bet dabar visai pasimeciau biggrin.gif
Papildyta:
tai visdelto,merginos,kas dar turite patirties,dirzas ar kelnaites nestukei? doh.gif
Atsakyti
Aš diržą nešioju nuo 22 savaitės. Nors pilvo pas mane didelio nebuvo, tik paskutinį mėnesį stipriai išaugo. Bet diržas man laaaaabai palengvina gyvenimą. Kažkodėl jau gal nuo 16 -18 savaitės pilvas per sunkus pasidarė, nors tuo metu dar net nesimatė. Nors visą gyvenimą turiu nemažai problemų su stuburu, manau diržo dėka viso nėštumo metu aš nejutau jokių nugaros skausmų. Taip pat nusipirkau diržą ir po gimdymo, bet ne kelnaites.
Atsakyti
As su pirmuoju turejau du korsetus, ir ne vienas man nebuvo patogus... Jei pilva prilaike, tai akzkur spaude, tryne... schmoll.gif

Pries perkant patarciau enstukems pasimatuoti pas drauges ar kur, jei yra galimybe 4u.gif
Atsakyti