QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 25, 14:43)
per pirmą nėštumą brolienė buvo paskolinus diržą, bet nežinau ar aš jo nemokėjau užsidėti (nes ji reikia būtinai tik gulint dėtis (o kaip po vc tarkim darbe???) )
ar kas ten buvo, ir kietas jis kažkoks nors ir spec... bet š žodžiu.
va toks buvo
o dabar sesuo atidavė kelnaites su diržu, nu pasaka- skraidau o ne vaikštau
va tokios tik mano stringiukai
ir draugei vienai rekomendavau dabar va nusipirko - sakė irgi pasaka
nes matyt ten jis atsigula lygiai ten kur turi būti ir nereik sukt galvos apie nieką
nešioju ant savo kelnaičių paprastų visada.
vakare kai nusiimu tai net duše neišsimaudau, nes taip skaudėt nugarą pradeda, siaubas, ir tempia viska.... tai net atrodo miegočiau su jomis, bet reikia odai duoti pakvėpuoti juk
Turiu ta s..., kuris jums nepatiko

Irgi nezinojau kaip uzsegti, tai nunesiau pas savo ginekologa ir jis parode kaip teisingai uzsegti. As ji uzsidedu po kelnaitemis, nes i tualeta tikrai nepatogu butu eiti ir kiekviena karta kilnoti, nors ir taip dariau. Pasikeliu i virsu, o poto vel nuleidziu. Del kelnaiciu....ne labai suprantu kaip nesioti kelnaites kiekviena diena? Reiketu vakare skalbti, o is ryto uzsimauti. Bet vis tiek nesiotis pora menesiu vienodas kelnaites ir dar tokias aukstas....man tai kazkaip nepriimtina ir nehigieniska. Uzsideti ant savo kelnaiciu man dar labaiu nepatogu. Juk karsta ir vis tiek tos kelnaites tepasi. Na, kiekvienas randa sau tinkanti varianta.