Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

As su pirmu nestumu turejau dirza, tai negalejau jo nesioti schmoll.gif Nepatogus, spaude atsisedus, tie lipdukai grauze oda.. Dabar planuoju isigyti kelnaites/koresta - dirza .. Gal bus patogiau g.gif
Atsakyti
Apie diržus galvojau jau senai, tačiau vis manydavau, kad mano pilviukas dar tam per mažas ir reikia dar palūkėti. Tačiau apsilankiusi pas ginę ir pasisakiusi apie kamuojamus skausmus šonuose, tai sakė reikia... padės jaustis komfortiškiau... tačiau man labiau rekomendavo kelnaites ax.gif kažkaip visada buvau prieš jas, nes manydavau, kad jos nepatogios ir pan. g.gif juk tiek daug kūno uždengia, o ypač tai aktualu vasara, tačiau, kaip matau dauguma mergyčių jomis patenkintos smile.gif vadinasi šliaušiu ir aš jų pirkti smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tiek pirmo nestumo metu, tiek dbr nesioju dirza, nes be jo nugaros skausmu nepakesciau..,O po gimdymo sikart desiuosi korseta g.gif Po pirmojo nesiojau kelnaites tokias paaukstintas , tai patiko viskas super. O dbr namie yra korsetas, bandysim sita buda mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesiojau dirza paskutinius du menesius. Tikrai lengvesne savijauta budavo. tik pilvelio gyventojui tas dirzas nepatikdavo, tai spardydavo ji smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau, bet nenesioju, nes man be dirzo patogiau thumbup.gif
Atsakyti
Kaip matau, čia jau kiekvienai individualiai tinka/netinka/patinka... mano pilvukas dar nedidelis, bet kadangi jaučiu nemažą diskomfortą (skaudanti nugara ir besitempiantys gimdos raiščiai), tai man ginė net kelis kartus per vizitą pakartojo, kad nueičiau į ortopedijos prekes ir įsigyčiau, kas man atrodo bus patogiausia: kelnatės/diržas/korsetukas... tai dar esu apmąstymuose, bet jau turėčiau ir nešiot pradėt kažką... ax.gif
Atsakyti
Kadangi, kaip jau minejau anksciau, dirzas man netiko, tai sikart isigijau kelnaites nestukems ax.gif Laaabai patogu jas nesiot, nespaudzia ir netrina kaip dirzas..
Pilvuka prilaiko labaai,nes as ji vos panesu, didelis pas mane .. thumbup.gif
Taciau nugaros neprilaiko beveik, del to turincioms problemu su nugara gal maziau naudos is tu kelnaiciu sakyciau 4u.gif
Atsakyti
Diržą patariu įsigyti tom, kurios turi problemų su nugara mirksiukas.gif nes pas mane tie nugaros skausmai kartais būna laaabai skausmingi, o diržas, kažkaip tuos skausmus bent jau man slopina, tik kažkodėl nepatogu su juo būti, kai atsisėdu, atrodo spaudžia pilvo apačią, nors ir atsilaisvinu jį, vis vien nepatogu, bet bent jau mažesni skausmai nugaroje thumbup.gif
Atsakyti
Dirza panesiodavau i pabaiga nestumo, nors siaip as ji dazniausiai pamirsdavau uzsideti... Bet praverte jis man po gimdymo, kai pilvelis buvo kaip tuscias maisas biggrin.gif
Atsakyti
Nugarai padejo ir man. Kai pradejau nesioti skausmas tikrai neisnyko visiskai bet bent jau sumazejo ir reciau uzeidavo.
Pirkau sita:
user posted image
Atsakyti
Man skaudejo nugara nuo kokio 4 menesio, tai nusipirkau dirza su korsetu nugarai. Nu ir spekit ar nors karta uzsidejau - kaip prasidejo vasaros karsciai, tai net pagalvoti apie ji negalejau. O kaip pilvukas paaugo, tai ir nugara nustojo skaudet - matyt raumenys priprato. Taip kad pinigai vejais isejo.

Skelbimams skirta "Skelbimų lenta".

Moderatorė HappyAngel
Atsakyti
naudojau dirza nestumo antroj pusej-tai tikrai nugara maziau skaudejo mirksiukas.gif po nestumo irgi naudojau-manau kad tik jo deka pilvas neliko nukares, ir greitai susitrauke, nors svoris krito zymiai leciau doh.gif sekancia diena po gimdymo uzsidejau ir nesiodavau po 10-12val per para kokias 2sav. tikrai visom rekomenduoju nestuke.gif nors pirkau dvejodama jo nauda blush2.gif
Atsakyti