Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Turiu korsetą nestuke.gif Per Naujus sugalvojau pabandyt, nes draugė labai išgyrė, kad jai labai gerai buvo.. Iškentėjau su juo tik apie vakandą lotuliukas.gif

Manau, kad jei blogai jauties be nieko, tada ir reikia kažko.. Bet kai aš nejaučiu nei nugaros skausmų siaubingų, nei pilvo netempia.. tai dėtis vien tam, kad dėtis.. nematau reikalo smile.gif

O va korsetą ar diržą po gimdymo būtinai nešiosiu.. tik dabar pradėjau dairytis, tai tiek jų visokiausių, kad jau pasimečiau.. kokį rinktis? g.gif

Juk paskirtis jų visų tikriausiai ta pati - atstatyti pilvuką į vietą po gimdymo... ar ne?
Atsakyti
SVeikos, paskaiciau jusu atsiliepimus, susidariau nuomone kad kelnaites su itvarais tikrai visoms patogios, o dirzai kaip kam...
siuo metu man 23sva, nugaros skausmu nejauciu, bet gin parekomendavo jau pasidairyti kazkokios priemones
man tik tiek kad kartais jauciu pilvuko tempima. O dar labai megstu eiti pasivaikscioti ilgai
tai svarstau kuri daikta man cia isigyti - ar tas kelnaites ar dirza g.gif
dar rekomendacija buvau gavus kad dirza reikia butinai pirkti su platesne dalimi nugarai....
gal kas galit ka patarti?
ir gal zinot kur pigiau isigyti tokiu prekiu? nes taip nesinori metytis pinigeliais, tuo labiau jog neznai ar dar tiks tas dirzas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2012 02 10, 08:18)
SVeikos, paskaiciau jusu atsiliepimus, susidariau nuomone kad kelnaites su itvarais tikrai visoms patogios, o dirzai kaip kam...
siuo metu man 23sva, nugaros skausmu nejauciu, bet gin parekomendavo jau pasidairyti kazkokios priemones
man tik tiek kad kartais jauciu pilvuko tempima. O dar labai megstu eiti pasivaikscioti ilgai
tai svarstau kuri daikta man cia isigyti - ar tas kelnaites ar dirza  g.gif
dar rekomendacija buvau gavus kad dirza reikia butinai pirkti su platesne dalimi nugarai....
ir gal zinot kur pigiau isigyti tokiu prekiu? nes taip nesinori metytis pinigeliais, tuo labiau jog neznai ar dar tiks tas dirzas  doh.gif

Paieskokite skelbimu lentoje,daugelis mamyciu parduoda, taip pat per Manodrabuziai galima rasti nebrangiu ir nenudevetu dirzeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2012 02 10, 08:18)
tai svarstau kuri daikta man cia isigyti - ar tas kelnaites ar dirza  g.gif
ir gal zinot kur pigiau isigyti tokiu prekiu? nes taip nesinori metytis pinigeliais, tuo labiau jog neznai ar dar tiks tas dirzas  doh.gif

va kur susekiau tave hihihi.gif
as kaip tik sestadieni nusipirkau dirza ir kelnaites (nes buvo akcija tai pasiemiau abu). Nors pilvas dar netempia i apacia, bet galvoju, kad geriau prilaikyt nuo anksciau. Kelnaiciu dar nebandziau.
Atsakyti
Aš turiu ir kelnaites ir nėščiosios diržą. Iš pradžių pradėjau nešioti diržą, bet mano pilvukas buvo aukštai tai nieko jis man nelaikė. Vos paeiti galėjau, nes raiščiai neatlaikė pilvo svorio verysad.gif
Tada ginekologė rekomendavo kelnaites nėščiosioms. Tai be jų jau nuo kokios 22 savaitės neišsiverčiu thumbup.gif
Man jos patogiau nei diržas, nereikia kas 3-4val nusiiminėti. Jei užsimanau į tualetą būdama ne namie, ypač kas labai aktualu dabar, nėštumo pabaigoje, nereikia sukti galvos, kaip išėjus iš tualeto tą diržą vėl užsidėti (nes jį reikia dėtis atsigulus, o man labai nemalonu jį nešioti ant nuogo pilvo, tai aš dėdavausi ant kelnių).
Dabar daugiau pavaikščiojus tai ir kelnaites ir diržą užsidedu smile.gif
Atsakyti
Pirma nestuma turejau dirza, nepatiko jis man. Is pradziu, kol ismokau uzsideti, is vis ziauriai nepatogus buvo. Dabar noriu isbandyti kelnaites.
Kas galit patarti kur ju nusipirkti, kokios firmos? Noriu normaliu - kokybisku, kad paskui nereiketu moketi 2 kartus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamm: 23 vasario 2012 - 11:22
Sveikutės mamytės!
Draugė rekomendavo latvišką Laumos firmos diržą nėščiąjai. Gal kurios bandėte? Ar tikrai jis geras, patogus? g.gif
Atsakyti
Nešiojau diržą, nes laukiausi dvynukų. Pilvukas nebuvo didelis, bet diržas labai padėjo jį prilaikyti. Skaičiau, kad diržas būtinai reikalingas dirbančioms sėdimą darbą. Siūlyčiau klausti savo ginekologės, patars smile.gif pati pirkau per emama.lt
Atsakyti
QUOTE(migle/arentas @ 2012 03 06, 19:17)
Nešiojau diržą, nes laukiausi dvynukų. Pilvukas nebuvo didelis, bet diržas labai padėjo jį prilaikyti. Skaičiau, kad diržas būtinai reikalingas dirbančioms sėdimą darbą. Siūlyčiau klausti savo ginekologės, patars smile.gif pati pirkau per emama.lt

O prie ko cia sedimas darbas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamm @ 2012 02 23, 11:21)
Pirma nestuma turejau dirza, nepatiko jis man. Is pradziu, kol ismokau uzsideti, is vis ziauriai nepatogus buvo. Dabar noriu isbandyti kelnaites.
Kas galit patarti kur ju nusipirkti, kokios firmos? Noriu normaliu - kokybisku, kad paskui nereiketu moketi 2 kartus  smile.gif

Aš irgi diržo negalėjau pakęst, nepatogu, visada jį jausdavau nemaloniai.. schmoll.gif tai pirkau šitas kelnaites, geros, patogios.. ax.gif dėdavausi, kai reikėdavo kur ilgiau pavaikščioti..tik paskutinę savaitę nešiojau pastoviai, nes reikėjo šiek tiek prilaikyti pilvo šonus, kad vaikas vėl neatsisėstų pilve..
Atsakyti

! 
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=684216
Atsakyti
As kelnaites iskart su dirzu nesioju labai patogu ir kazkaip ramu paciai (o pirkau turguj, spec nesciosioms, ne karve kainavo, pabandymui pirkau, maza neprigytu) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puma: 13 kovo 2012 - 14:10