Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(Teslike;) @ 2012 05 30, 08:46)
As taip pat kankinausi su dirzais, bet zinokite, dabar gailiuosi, kad neklausiau rekomendaciju, pilvas labai issitampe, oda ir raumenys, ir nesvarbu ar  naturaliai gimdysite ar bus cezaris, butinai is karto nesiokite ka nors, korseta, rupinkites savimi, pasistenkite, gal is karto ir nerupseite sau pacios, bet veliau bus per velu;)

O nuo kada ji reikia nesioti? As jauciu jau pavelinau, man 7 men, o gal dar nevelu ir geriau detis? g.gif Gal kuri turi atliekama?smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano pilvelis labai žemai, ir dar turiu placentos pirmeigą tai gydytoja jau nuo 18 savaičių rekomendavo nusipirkti nestuke.gif diržą, Nusipirkau iš čia ir esu labai patenkina pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2012 05 30, 10:53)
O nuo kada ji reikia nesioti? As jauciu jau pavelinau, man 7 men, o gal dar nevelu ir geriau detis?  g.gif  Gal kuri turi atliekama?smile.gif

pirkit ir dekites, nes po gimdymo ta issiskyrusi pilvo siena - labai neestetiskas vaizdas, tikrai pati neatsistato, ja galima atstatyti operaciniu budu, bet gal geriau korsetukas.. bigsmile.gif juolab, jie tikrai patogus, o jau vaikui tai tikrai vietos uzteks, tik nereik "vapsvos liemens" darytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 13, 16:56)
pirkit ir dekites, nes po gimdymo ta issiskyrusi pilvo siena - labai neestetiskas vaizdas, tikrai pati neatsistato, ja galima atstatyti operaciniu budu, bet gal geriau korsetukas..  bigsmile.gif juolab, jie tikrai patogus, o jau vaikui tai tikrai vietos uzteks, tik nereik "vapsvos liemens" darytis lotuliukas.gif

Aisku, dekui uz atsakymus, jau uzsidejau, bet asmeniskai man nepatogu ir be galo silta...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2012 06 14, 10:03)
Aisku, dekui uz atsakymus, jau uzsidejau, bet asmeniskai man nepatogu ir be galo silta...sad.gif

suprantu..

o kelnaiciu specialiu nebandet nesiot? Su jomis man vasara kazkaip geriau g.gif
mamos cia kartais parduoda tas specialias kelnaites, jos apgaubia visa pilva, po pilvu turi tokia stora guma turetu jums tikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 15, 19:48)
o kelnaiciu specialiu nebandet nesiot? Su jomis man vasara kazkaip geriau g.gif
mamos cia kartais parduoda tas specialias kelnaites, jos apgaubia visa pilva, po pilvu turi tokia stora guma turetu jums tikti  smile.gif

Nea, nebandziau, reiks turbut pabandyti, aciu smile.gif
Atsakyti
as nusipirkau dirziuka, bet tik namie nesioju, kitur isejus nesilipdo jis man biggrin.gif
Atsakyti
kelnaites su prilaikancia juosta,daug patogiau nei dirzas,visada patogiai uzsideda,nespaudzia ir tikrai daug lengviau vaikscioti thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ir dirza, ir kelnaites, apgaubiancias pilva su prilaikancia juosta. Namie dazniau deviu kelnaites, o jei kur einu, tuomet dirza. Neisivaizduoju be siu dvieju dalyku savo pilvuzo, nes laukiuosi dvyniu. Be ju, atrodo, kad nuplis pilvas doh.gif . Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 03 21, 17:13)
Kazkokia nesamone.. O tai jei esi dirbanti, kur gultis tarkim PC, ant WC grindu?  unsure.gif  blink.gif

o kam nusiimti einant į WC? smile.gif man ir taip pavyksta, tik įprastas kelnaites jau ant diržo užsidedu.

QUOTE(d'ville @ 2012 04 27, 22:27)
Sveikos, nėštukės, nusipirkau ir aš Laumos diržą, nes tempia pilvuką ir nugarą skauda. Bet man baisus diskomfortas tą pilvo apačią suspaudus vaikščiot - atrodo, ir skauda, ir lelius kažkaip keistai muistosi. O jei atlaisvinu - jokios naudos iš to diržo  unsure.gif Kai suspaudžiu, eiti lengviau, ir pilvo svorio nesijaučia, na bet tas spaudimas.. O vienintelis patarimas iš konsultantų - kad man būtų patogu  doh.gif Kaip nuspręsti, kas yra tas "patogu"? Ar išvis toks daiktas gali būti patogus? Taip nesinori išlaidauti dar ir ant kelnaičių.. Ir užsidėjimas atsigulus man visiškas nesusipratimas - nei įtempsi jo normaliai, vis tiek atsistojus perdedu iš naujo. Gal neaiškiai aš čia, bet jei pasidalinsit patirtimi, būsiu dėkinga  4u.gif

atsistojus turi įsikišti ranką tarp pilvo ir diržo. jei sunkiai lenda, reiškia per stipriai užveržta.

nežinau, man gerai su diržu, labai greit prie jo pripratau, nei trukdo nei ką.
šiandien parduotuvėje užtikau prilaikančias kelnaites, galvojau įsigyti, bet suabejojau, ar jos bus tokios pat efektyvios g.gif nes diržą užsidedu ryte gulint, užsegu po pilvu, ir atsistojus ir jaučiasi, ir matosi, kad pilvas prilaikomas iš apačios, pakeltas.. o kelnaitės mastau.gif po WC jas atgal užsitempiant pakelia pilvą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 rugpjūčio 2012 - 15:21
Laukiuos antro, 7 menuo jau ipusejo. Nusipirkau dirza, nes cezario randas baisiai skauda ir temptis pradejo, ir raumenukai jau toli grazu ne tie. APie nugara is vis verysad.gif verysad.gif
Dabar mastau kad ir su pirmu reikejo gal, bet nei skaudejo tada, nei striju kokiu.
Patogu-nepatogu, kentekim panos, nes sveikata nekentes ilgai.
Atsakyti
QUOTE(mintys @ 2012 08 15, 03:24)
Laukiuos antro, 7 menuo jau ipusejo. Nusipirkau dirza, nes cezario randas baisiai skauda ir temptis pradejo, ir raumenukai jau toli grazu ne tie. APie nugara is vis  verysad.gif  verysad.gif
Dabar mastau kad ir su pirmu reikejo gal, bet nei skaudejo tada, nei striju kokiu.
Patogu-nepatogu, kentekim panos, nes sveikata nekentes ilgai.

koki pirkote?
Atsakyti