QUOTE(vai2te0528 @ 2012 03 21, 17:13)
Kazkokia nesamone.. O tai jei esi dirbanti, kur gultis tarkim PC, ant WC grindu?
o kam nusiimti einant į WC?

man ir taip pavyksta, tik įprastas kelnaites jau ant diržo užsidedu.
QUOTE(d'ville @ 2012 04 27, 22:27)
Sveikos, nėštukės, nusipirkau ir aš Laumos diržą, nes tempia pilvuką ir nugarą skauda. Bet man baisus diskomfortas tą pilvo apačią suspaudus vaikščiot - atrodo, ir skauda, ir lelius kažkaip keistai muistosi. O jei atlaisvinu - jokios naudos iš to diržo

Kai suspaudžiu, eiti lengviau, ir pilvo svorio nesijaučia, na bet tas spaudimas.. O vienintelis patarimas iš konsultantų - kad man būtų patogu

Kaip nuspręsti, kas yra tas "patogu"? Ar išvis toks daiktas gali būti patogus? Taip nesinori išlaidauti dar ir ant kelnaičių.. Ir užsidėjimas atsigulus man visiškas nesusipratimas - nei įtempsi jo normaliai, vis tiek atsistojus perdedu iš naujo. Gal neaiškiai aš čia, bet jei pasidalinsit patirtimi, būsiu dėkinga
atsistojus turi įsikišti ranką tarp pilvo ir diržo. jei sunkiai lenda, reiškia per stipriai užveržta.
nežinau, man gerai su diržu, labai greit prie jo pripratau, nei trukdo nei ką.
šiandien parduotuvėje užtikau prilaikančias kelnaites, galvojau įsigyti, bet suabejojau, ar jos bus tokios pat efektyvios

nes diržą užsidedu ryte gulint, užsegu po pilvu, ir atsistojus ir jaučiasi, ir matosi, kad pilvas prilaikomas iš apačios, pakeltas.. o kelnaitės

po WC jas atgal užsitempiant pakelia pilvą?