Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Patogiausias dalykas yra spec elastines kojines nescioms, ten ir pilvukui yra kaip korsetinis tinklas. As kaip uzsidedavau, tai lekdavau kaip kregzdute visur. Ypac dabar atsalus orams patariu. 4u.gif
Atsakyti
O man visai nepasiteisino dirzas,tiesiog buvo labai nepatogu schmoll.gif O ir po gimdymo turejau spec.dirza nusipirkusi,kurio neprireike visai ax.gif
Atsakyti

O man nesciosios dirzas labai pasiteisino....neliko striju ir nesciai pilvuko netempdavo ax.gif ypac pries pabaiga bigsmile.gif jokio nepatogumo nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenastar17 @ 2012 10 10, 17:43)
Patogiausias dalykas yra spec elastines kojines nescioms, ten ir pilvukui yra kaip korsetinis tinklas. As kaip uzsidedavau, tai lekdavau kaip kregzdute visur. Ypac dabar atsalus orams patariu. 4u.gif

Kokios firmos nešiojote? 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau si dirza . Esu labai patenkinta tiek paciu dirzu (tikrai prilaiko pilvuka ir nebeskauda nugaros, o be jo jau buvo pradeje skaudet doh.gif ), tiek parduotuve (malonus aptarnavimas, galimybe pasimatuot thumbup.gif )
Atsakyti
as buvau nusipirkus LAUMA MEDICAL, siaip ji labai giria, bet man nebuvo patogus... sad.gif kaip tik snd dariau spintoje tvarka ir radau... tai net siutas sueme, kad pinigai i bala... doh.gif
Atsakyti
per pirma nestuma naudojau nesciosios dirza, o dabar nusipirkau nesciosios kelnaites, tai man jos daug labiau patinka. nespaudzia jokios lipuskes ir nereikia segiotis kaskart. Aisku augant pilvukui jos nesireguliuoja, ir pabaigoj nestumo gali prireikti didesnio dydzio, bet del komforto verta rolleyes.gif
Atsakyti
man taip pat kelnaites patinka. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man net kelios gydytojos liepė būtinai nešioti smile.gif aišku pas mane ir nuolatinės problemėlės dėl skausmų, tempimo ir pan. Bet šiaip sakyčiau pasiteisino smile.gif
Atsakyti
Nestumo metu drauge atidave nesciosios dirza, nu nepatogu buvo nors tu ka... o nesiojau prilaikancias kelnaites, tai jos labai pritiko smile.gif

stai sitos :

http://www.hiperfarm...623-20000003466
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguckis: 31 sausio 2013 - 13:16
nuo keliu savaiciu pradejote nesioti?
Atsakyti
QUOTE(lawitux @ 2013 01 31, 22:30)
nuo keliu savaiciu pradejote nesioti?

rekomenduojama nuo 20-24 savaitės.
Atsakyti