Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(Dinariukas @ 2008 06 06, 13:09)
Sveikutes!!! As zurnale Mamos radau www.pilvojuosta.lt man patiko viena juosta,nutariau uzsisakyti,bet man parase internetu,kad persiusciau 75lt i banko saskaita tada atsius.man kazko keista  g.gif  juk ispradziu preke,poto pinigai.  smile.gif  kaip manote??? gal kas pirko ???

smile.gif Visos internetines prekybos vyksta atvirkstiniu budu, pirma pinigai o po to preke. Prekes galite gauti nuo 3 iki7 dienu o kartais ir ilgiau. Kai kurie dar leidzia atsiskaityti grynais kai kurjeris atveza prekes i namus, taciau visos atsiskaitymo taisykles turi buti nurodytos is anksto.
Atsakyti
Nešioju (jau trečia diena ax.gif ) kelnaites su diržu. Sunku prprasti, varžo, pripratusi buvau grįžusi po darbo visus apatinius nusidraskyt, o dabar taip nebeišeina g.gif . Sakykit, ar korsetus, diržus, spec. kelnaites dėvit ir namie būdamos, o gal darot kokias pertraukėles ? Jau vien į tualetą nueit problema tampa - kol nusiimi visus sluoksnius - kelnės, kelnaitės su diržu, apatinės kelnitės su įklotu, taip ir prisisisiot galima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skystar @ 2008 06 09, 12:40)
Nešioju (jau trečia diena  ax.gif ) kelnaites su diržu. Sunku prprasti, varžo, pripratusi buvau grįžusi po darbo visus apatinius nusidraskyt, o dabar taip nebeišeina  g.gif . Sakykit, ar korsetus, diržus, spec. kelnaites dėvit ir namie būdamos, o gal darot kokias pertraukėles ? Jau vien į tualetą nueit problema tampa - kol nusiimi visus sluoksnius - kelnės, kelnaitės su diržu, apatinės kelnitės su įklotu, taip ir prisisisiot galima  verysad.gif

Nesupyk, bet su tiek sluoksniu, ten tau viskas suvirs doh.gif , o sveikatai manau tikrai ne i nauda. Jei kelnaites su dirzu yra medvinines, kam dar detis i apacia savas kelnaites? Nesiok jas vienas, jos tam ir skirtos, na tik zinoma dazniau skalbt reiks.
O ar nesioji namie ar ne cia kiekvienai individualiai. Ziurint kiek tu namie judi, ar jauti kazkoki nepatoguma be dirzo ir t.t.. Jei gryzti ir visa laik guli, tai kam tas dirzas?
Atsakyti
Aciu, Tusiukas, uz atsakyma thumbup.gif
Atsakyti
Po cezario operacijos, trečią dieną man labai padėjo korsetas
http://www.ortopedij...x.php/lt/38586/ padėjo tuo, kad lengviau galėjau iš lovos atsikelti, suspausdavo siūlę ir nebaisu buvo vaikščioti. bet ilgai jo nenešiojau, maždaug 2savaites po keletą valandų per dieną.
Atsakyti
Ačiū tūsiukui už atsakymą blush2.gif
Atsakyti
Ner uz ka mamytes smile.gif . Malonu pasitarnauti 4u.gif .
Nuostabu, kad rupinates savimi 4u.gif . Malonaus Jums stebukliuku laikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 06 08, 22:37)
smile.gif Visos internetines prekybos vyksta atvirkstiniu budu, pirma pinigai o po to preke. Prekes galite gauti nuo 3 iki7 dienu o kartais ir ilgiau. Kai kurie dar leidzia atsiskaityti grynais kai kurjeris atveza prekes i namus, taciau visos atsiskaitymo taisykles turi buti nurodytos is anksto.

as siaip pirkau is ten ir nenesioju blush2.gif tad galiu pigiau parduoti uz koki 50 lt (ji supakuota visaij nauja)pas mane juoda su is kristaliuku pedutem
Atsakyti
As butent tokios ir noriu,bet as is Klaipedos.o tau nepatiko??? kodel nenesiojai? gal nesamone? patark nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariukas @ 2008 06 11, 12:11)
As butent tokios ir noriu,bet as is Klaipedos.o tau nepatiko??? kodel nenesiojai? gal nesamone? patark  nestuke.gif

nzn net siaip o kokybe matosi tikrai gera... as tiesiog neturiu kur jo uzsideti... blush2.gif
jei nori sakyk, gal pastu atsiusciau (nors kaip ir ka siusti nzn nesinaudoju pastu visaij doh.gif ), nes as pirkau buten is to internetinio psl. ir gavau pastu
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 23, 23:51)
Siaip geriausiai po gimdymo, kad ir gryztant namo is ligonines, ar kita diena. Parduotuvese galima pasimatuoti, o ir manau pardavejos patars. Vaistinese pasimatuoti nera kur, o pagal istatymus nupirkto ir netikusio apatinio trikotazo grazinti negalima. Tad visko gali but, jog Jusu prekes nepriims atgal.
Geriausiai matuotis, nes nestumo metu tik pagal klubu ismatavimus galit bandyt prktis, o ar tiks po gimdymo g.gif  nieks nepasakys.

As norejau del shio dalyko pasisakyti... As vat greitai pagimdysiu jau, bet kelnaites "po gimdymo" jau nusipirkusi turiu. Nezinau kaip kitas, bet issirinkti nebuvo sunku, nes mano pasirinktoji "M" (RelaxMaterenity) tinka merginoms ugiu 150-170cm ir svorio 48-66kg. Tik papraschiausiai esu girdejusi kad ne visoms po gimdymo ju prireikia.

Be to, manau grizus po gimdymo namo, kita diena nelabai kas palaikys minti begti i parduotuves kelnaichiu ieshkoti... nepasirodys taip jau aktualu, manau. Dar tas kraujavimas... g.gif
Atsakyti
........nuo pusės neštumo nešioju neščiosios diržą ir tokiu būdų man padedanti nešioti pilvuką tongue.gif
Nežinau, ką daryčiau be diržo schmoll.gif Pilvukas augo.. tempe raiščius ir aš jau nebegalėdavau sau leisti ilgai pavaiščioti, keliauti.. Diržas - man pagelbėjo wub.gif ir dar iki dabar be jo neišeinu iš namų thumbup.gif thumbup.gif

Tas pats diržas skirtas ir po gimdymo.. Susiveržti pilvukui ax.gif
Ech..gerai, kad jis yra 4u.gif
Atsakyti