Mano vyras zvejys,tai kas antra diena turiu lydekaiciu.tai darau ir kotletus irgi.
1000g zuvies(lydekos,menkes,tik ne pangasijos)
500g svaguno(butent tiek,tada kotletukai buna purus)
2 kiausiniai
50-100g maltu dziuveseliu,kad mase butu lipdimui,jai saldita zuvys ,tai daugiau.
50g sviesto.
druskite ir pipirai,galite ir sveziu krapu,bet kam prieskoniai gadinti gera zuvies skoni,jai saldita,tai pagardinimui dedu dar cesnako ir baltuju pipiru.
As viska kartu dedu i kombaina ir permalu.toki farsa uzsaldau ir ziemai,labai patogu.
Apvaliojam kotletukus dziuveseliose,ne miltose.Kepu ant misinio sviestas-olivogiu alejus(saulegrazu,augalinis turi zema vyrimo temperatura,kepant oksidojasi)
kotletukai iseina purus.Jai tingiu kepti kotletus,tai mase dalinu i 3 dalis.Viena palieku naturalia,kita dar karta persuku su 1 morka,kita su 100 g spinatu.viska sluoksniais dedu i silikonine kekso forma,ir i orkaite 40 min.Iseina nerealus zuvies keksas.