Sveikos, gal kuri gaminate kotletus iš malto karpio?
zinau recepteli su lasisu farsu, jei turit siaip lasisu mesos, tai geriau sukapoti peiliu
Tai va, i mase dedasi farsas, melynas svogunas , kiausinis, ir (!) raugintas smulkiais kubeliais pjaustytas agurgas, be seklu, taip pat santa marijos citrininiai pipirai, druska,galima deti ir skrudintos duonos kubeliu, dar kartais dedu kokio nors surio, bet tada jau kepu orkaitej ir tuomet nededu duonos kubeliu.Suformuoti is mases kotletukus ir kepti kol apskrus ,is abieju pusiu. Skanaus.
P.S. raugintas agurkėlis būtinas, su juo labai skanu,turi speficinį rugštumą, kuris taip tinka žuviai.
Tai va, i mase dedasi farsas, melynas svogunas , kiausinis, ir (!) raugintas smulkiais kubeliais pjaustytas agurgas, be seklu, taip pat santa marijos citrininiai pipirai, druska,galima deti ir skrudintos duonos kubeliu, dar kartais dedu kokio nors surio, bet tada jau kepu orkaitej ir tuomet nededu duonos kubeliu.Suformuoti is mases kotletukus ir kepti kol apskrus ,is abieju pusiu. Skanaus.

P.S. raugintas agurkėlis būtinas, su juo labai skanu,turi speficinį rugštumą, kuris taip tinka žuviai.
labukas. galkas bandet kepti kotletus is strimeliu? kaip gavosi?