QUOTE(Natalie @ 2006 06 01, 10:39)
Mums kaip ir siandien turejo buti pirma diena, bet grizome namo
Nes aukletoja pasake, jei yra galimybiu, gal galetumete pradeti lankyti nuo rugpjucio, nes siandien sujunge dvi grupes - daug vaikuciu, dar manes ir direktore klause ar galesime pasiimti liepos menesiui, nes daugelis eina atostogu - kazkokia nesamone. Dar pries metus uzraseme i rusu grupe, nes tik viena tokia musu rajone yra - atejome pasiteirauti, ko reikia - tai ziuriu direktore mus pamirso ir jau daug vaikuciu sioje grupeje ir daug vyresni, tai pasiule metams i lietuviu - sutikome. Kai siandien iejome i rubine, nes iejimas is kiemo puses, girdejau kaip vienas maziukas verke, o ten aukletojos padejeja jam: "Nemaisykis man po kojomis, rupuze tu!"
Ir aukletoja girdziu jam sako: "Nemaisyk man, as uzimta"
Praeita savaite buvome sio darzelio smeliadezeje, tai kaip tik musu busima grupe isejo - vienas mazius su pienuku rankoje verke, tai aukletoja ji ignaravo, prie vaikiuko priejo kita (vyresniu vaikuciu aukletoja) ir bande nuraminti pas vaikucius nuvesti. Tai man tade jau negerai pasidare, kad nebando net raminti, kalbetis - jis gi maziukus, atrodo pats maziausias grupeje. Tai dirba toki darba - pedagoges gi, tikriausiai tai tik pavadinimas. Tai nusprendeme ieskotis kito darzelio, jei ka palauksime iki pavasario. 

koks cia darzelis?