Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma diena darželyje

Labai dekoju uz puikius patarimus, kadangi su savo mazyliu daug kalbuosi, manau jis mane suprato, o galbut taip ir turejo buti, mums puikiai sekasi, pasirodo kad baimes daugiau turejo mamyte.
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2006 02 28, 00:59)
Labai dekoju uz  puikius patarimus, kadangi su savo mazyliu daug kalbuosi, manau jis mane suprato, o galbut taip ir turejo buti, mums puikiai sekasi, pasirodo kad baimes daugiau turejo mamyte.

smagu, kad viskas gerai thumbup.gif
Man kažkaip nebuvo bėdos, bet maniškė ėjo į darželį nuo trijų metų ir šiaip labai norėjo bendrauti su vaikais . Man būdavo, net kažkaip skaudu, kai ji pamojavus rankyte su džiaugsmu straksėdavo į grupę, o aš su ilgesiu širdy droždavau į darbą doh.gif Tik ligos prasidėjo schmoll.gif
bet kokiu atveju, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuske @ 2006 02 28, 01:52)
mums siandien pirma diena darzelyje buvo viskas ok maze bendrauja megsta vaikus  thumbup.gif  nuvedus i darza jinai bego prie vaiku ir zaide  smile.gif  as norejau su ja pabuti bent jau valanda ,bet aukletoja prestaravo  schmoll.gif  neleido sake bus geriau,  kad jus isesit  verysad.gif  aisku susiparinau, kad neledo pabuti ir isejau, sake ateiti po pietu tai isena po keturiu val.  blink.gif ,bet as atejau po poros valandu maziukes pasiimti tai jinai verke user posted image ejo pro duris ir kuo greciau norejo dumti is to darzo  verysad.gif aisku buvo sunku man ir graudu ja verkiancia matyi  verysad.gif
ziuresim kaip toliau bus  g.gif kaip ryt i darzeli reguos  g.gif

Vat dėl to aš ir noriu pabut su dukryte bent savaite, kad, ji susipažintu su aplinka, su vaikais, tai po savaites jau jai nebutu taip baisu po savaites pasilikti vienai. Kai kuriuose darželiuose kaip tik skatina pabut su vaikais, bet deja pas mus irgi aukletuoja nelabai nori. Bet kaip aš supratau, jei aš labai noresiu, tai leis, nors dideliu noru nedega.
Sekmes jums ir laikikis, nes aš jau pergyvenu, nors mum dar dvi savaites iki darželio.
Atsakyti
QUOTE(Indriuske @ 2006 02 27, 23:52)
mums siandien pirma diena darzelyje buvo viskas ok maze bendrauja megsta vaikus  thumbup.gif  nuvedus i darza jinai bego prie vaiku ir zaide  smile.gif  as norejau su ja pabuti bent jau valanda ,bet aukletoja prestaravo  schmoll.gif  neleido sake bus geriau,  kad jus isesit  verysad.gif  aisku susiparinau, kad neledo pabuti ir isejau, sake ateiti po pietu tai isena po keturiu val.  blink.gif ,bet as atejau po poros valandu maziukes pasiimti tai jinai verke user posted image ejo pro duris ir kuo greciau norejo dumti is to darzo  verysad.gif aisku buvo sunku man ir graudu ja verkiancia matyi  verysad.gif
ziuresim kaip toliau bus  g.gif kaip ryt i darzeli reguos  g.gif

Nepergyvenkit, visos mes išgyvenom panašiai, lakstėm,gailėjom tų verkiančių atžalų,kaip dabar atsimenu,plyšdavo tiesiog širdis.Bet po 2 savaičių apsipras ir jūsų vaikai, ir jūs pačios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elė @ 2006 02 28, 12:11)
Vat dėl to aš ir noriu pabut su dukryte bent savaite, kad, ji susipažintu su aplinka, su vaikais, tai po savaites jau jai nebutu taip baisu po savaites pasilikti vienai. Kai kuriuose darželiuose kaip tik skatina pabut su vaikais, bet deja pas mus irgi aukletuoja nelabai nori. Bet kaip aš supratau, jei aš labai noresiu, tai leis, nors dideliu noru nedega.
Sekmes jums ir laikikis, nes aš jau pergyvenu, nors mum dar dvi savaites iki darželio.

na mums sake neriekia buti su vaiku vaikui tipo geriau kaip palieki viena as norejau pabuti bent jau pirma diena ir tai neledo schmoll.gif verysad.gif viena auketoja tokia nelabai gera man pasirode schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuske @ 2006 02 28, 19:07)
na mums sake neriekia buti su vaiku vaikui tipo geriau kaip palieki viena as norejau pabuti bent jau pirma diena ir tai  neledo schmoll.gif  verysad.gif  viena auketoja tokia nelabai gera man pasirode  schmoll.gif

Mes jau viena savaite rudeni lankeme darželį, o paskui maniške susirgo ir mes nusprendem palaukti pavasario, tai man ten aukletojos irgi nepatiko, o ir vaikui tuo labiau. tai mes kai buvome neseniai prie to darželio dukryte net verkt pradejo kad ten nenori.
Tai dabar keliausim i kitą , tikiuosi papulsime pas geresnę aukletoją. Tai mes kai ejome užsirašyt, mus nuvede į grupe parodyt, ir su aukletoja supažindino, o tą leido maniškei pažaisti ten pora valandu, tai jai lyg ir patiko.
Ir aš tikrai nemanau kad vaikui geriau kai palieki jį vieną schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Mes dabar lankome mokyklelę karta į savaite, tai maniške jau priprato tenais ir sako čia eisiu į darželį ir be taves pasiliksiu. Manau taip pat butu ir darželį, priprastu ir ne taip bijotu viena pasilikt.
Na bet kol kas čia tik mano pamastimai, o kaip iš tikrujų bus laikas parodis. Teoriškai visada lengviau negu praktikoj.
Tikiuosi tavo leliukas greitai pripras rolleyes.gif
Atsakyti
Kodel neatsiliepia mamytes kurios krtu su vaikučiais lanke darželį pirmasias dienas? Ar niekam taip ir neleido
Atsakyti
Man labai keista, kad pirmus kartus atvedus vaika i darzeli, neleidzia pabuti kelias valandas su vaiku. O kokioje cia salyje, jei ne paslaptis?

Na as irgi gyvenu ne Lietuvoje, bet pas mus pirmomis dienomis atvedus vaika i darzeli (lopseli), galima su vaiku pabuti kiek nori. Manoji kol kas dar neina i darzeli, bet tikrai zinau, kad taip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 28 vasario 2006 - 22:03
QUOTE(Elė @ 2006 02 28, 13:10)
Kodel neatsiliepia mamytes kurios krtu su vaikučiais lanke darželį pirmasias dienas? Ar niekam taip ir neleido

mes ryt einam apsiziureti i darzeli. kalbejau su direktore, tikino kad nereikes man ten visai su ja buti...o man taip noretusi...
o kaip jus rinkotes darzelius?
Atsakyti
QUOTE(Elė @ 2006 02 28, 20:10)

Nemanau, kas nors iš mamyčių galėjo būti kartu grupėje. g.gif .Bet kam to reikia?Aš ateidavau pirmą dieną už 2 val.Antrą - už 3 val.Per savaitę apsipratom visi, o jau nuo antros savaitės palikau pilną darbo dieną.
Netrukdykim pačiom auklėtojom apsiprasti ir vaikams prie jų.Palik joms savo mobilaus nr. ir ramiai eik smile.gif
Atsakyti
Ir mūsų laukia pirma diena darželyje.. doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiparise: 04 kovo 2006 - 10:41
Mano Margiris pradėjo darželį lankyt kažkur prieš 3mėn. Nelengva buvo, nes jis visus savo 2,5metų buvo mano pašonėj praleidęs, be manęs nė žingsnio, be to jautrus, nedrąsus, + jaudinausi dėl kalbos skirtumo. Čia irgi yra pora sav adaptacijos periodas, o pirmą dieną pabuvom kartu valandėlę. Buvo visko - ir ašarų, ir isterijų, bet priprato. Dabar pastebėjau, kad padrąsėjo, lengviau bendrauja, daug naujo išmoksta thumbup.gif
Bet vistiek kasryt man aiškina, kad nenori pas vaikus, o kai ateinu pasiimt iškart puola į ašaras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkirija: 05 kovo 2006 - 02:50