Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma diena darželyje

Sveikos, mamytes. na mes siandien jau buvom pirmakart darzelyje... Lyg ir nieko. Mano mazius neverke, net nelabai suprato, kad as buvau trumpam isejusi. Paskui grizau i grupe, ir zaidziau su kita tokia angeliskai grazia mergyte, kuri labai verke. O maniskis tai uzsiemes savo reikalais lotuliukas.gif net nemato manes.. kai pasakiau, kad einam namo, tai net uzprotestavo! blink.gif Bet pasakiau, kad sese gris is mokyklos, tai issivedziau. Viso isbuvom mazdaug 2.5 val. Na tuom tai dziaugiuosi, matysim kaip bus veliau, kai supras kame cia reikalas blink.gif bet vistiek sirdele skauda palikt... unsure.gif
Atsakyti
Siandien ir as savo pipira nuvedziau i darzeli pirma diena.jam tuoj 2 metukai. Tai kai nuejom, jau visi buvo isrykiuoti eiti i lauka. Tai ir mes kartu. Kai nuejom i laukuti, jis jau puole ant supyniu. Nu tai as aukletojos klausiu, gal jau man pasisalint? Sako jau galit. Nu tai as pabrukau uodega ir i kojas. O maniskis , kad eme rekt. Siaubas, parejau namo, o man jo klyksmas vis ausyse.. verysad.gif paskui per peitus nuejau pasiimt. Iejau pro lauko duris, klausau, kazkaip tylu, tik saukstai barska.. g.gif Keista, galvoju. Atsidariau ogi ziuriu maniskis su kitais pipirais barscius srebia sau patenkintas. Aukletoja sake, visai neilgai verke. Nu tai pirma diena sakyciau visai nebloga, ziuresim kaip bus paskui.
Atsakyti
Siandien musu 4-oji diena darzelyje. Ir pirmoji diena, kai palikome su asaromis (nes kartu dar ejo ir mociute, tai vaikui graudumas neispasakytas). Bet kol isejom is grupes, verksmo jau nebesigirdejo: nusiramino. Pirmaja diena palikom vos pusvalandziui, antraja - valandai su puse, o vakar - iki pietu miego. Bet turejom neatsargumo igriuti i grupe, kai jie ruosesi valgyti. Tai musiske, pamaciusi mus, mete visus saukstus ir puole prie musu. Teko maitinti paciai, bet visi kiti "pipirai" slamste patys, net ausys linko. Ir musiske, kuri nemegsta burokeliu sriubos (nuogimimo doh.gif ), suvalge beveik viska. Bus matyt, kaip siandien miegos darzelyje, nes dar niekada niekur svetimai nemiegojo, tik savo lovyteje... doh.gif
Atsakyti
Mes jau visą šią savaitę bandėm pratintis,vis po kelias valandas...pirmas porą dienų buvo thumbup.gif ,sunku įkalbėti išeiti namo buvo...o paskui kažkas apsivertė,į grupę eiti nebenori,ašaros didžiausios,klyksmai...atiduodi verkiantį,pasiimi verkiantį,toks vaizdas,kad niekas net nebandė raminti verysad.gif ...auklėtoja tokia šalta,bejausmė atrodo,kažkodėl man ji nepatiko schmoll.gif Patarė tik po valandžiukę palikinėt,tai nežinau kaip kitą pirmadienį eisim po savaitgalio doh.gif
Gerklytė raudona,balsiukas prarėktas,akys raudonos,užpakaliukas iššutęs...atnešu į spintelę atsigerti ir pasakau,kad ryte negėręs ir pagirdytų,tai jos net nesiūlo mažiukams,nes sako,kad pietų nevalgys paskui...o man atrodo,kad vistiek žaidžiant mažiukus troškina unsure.gif
Žodžiu kol kas ašaroti o jau nekalbu apie nervus abu : mama ir vaikas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 09 07, 19:16)
Mes jau visą šią savaitę bandėm pratintis,vis po kelias valandas...pirmas porą dienų buvo  thumbup.gif ,sunku įkalbėti išeiti namo buvo...o paskui kažkas apsivertė,į grupę eiti nebenori,ašaros didžiausios,klyksmai...atiduodi verkiantį,pasiimi verkiantį,toks vaizdas,kad niekas net nebandė raminti  verysad.gif ...auklėtoja tokia šalta,bejausmė atrodo,kažkodėl man ji nepatiko  schmoll.gif Patarė tik po valandžiukę palikinėt,tai nežinau kaip kitą pirmadienį eisim po savaitgalio  doh.gif
Gerklytė raudona,balsiukas prarėktas,akys raudonos,užpakaliukas iššutęs...atnešu į spintelę atsigerti ir pasakau,kad ryte negėręs ir pagirdytų,tai jos net nesiūlo mažiukams,nes sako,kad pietų nevalgys paskui...o man atrodo,kad vistiek žaidžiant mažiukus troškina  unsure.gif
Žodžiu kol kas ašaroti o jau nekalbu apie nervus abu : mama ir vaikas  verysad.gif

O dieve, galiu tik uzjausti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 09 07, 20:57)
O dieve, galiu tik uzjausti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Galvoju,gal reikėtų nuvedus vaiką,po kokio pusvalandžio grįšti ir pasiklausyti ar tebeverkia,kaip auklėtojos su vaikais bendrauja blush2.gif ...gal kuri jau ęsat taip dariusi,nu kažkodėl nepasitikiu aš ta auklėtoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 09 08, 07:53)
Galvoju,gal reikėtų nuvedus vaiką,po kokio pusvalandžio grįšti ir pasiklausyti ar tebeverkia,kaip auklėtojos su vaikais bendrauja  blush2.gif ...gal kuri jau ęsat taip dariusi,nu kažkodėl nepasitikiu aš ta auklėtoja  blush2.gif

Zinok, man nereikejo net pusvalandzio. Vaikas i grupe iejo baisiai rraudodamas (o man sirdis plyso i 1000 dalelyciu doh.gif ), o jau kai ejau is darzelio pro grupes langus, buvo tylu ir ramu... Bet cia musu darzelyje (puiki aukletoja ir semininke 4u.gif 4u.gif 4u.gif ). Bet jei nepasitiki aukletoja, manau reikia imtis visu imanomu budu, kad galetum nusiraminti blush2.gif
Atsakyti
Man pakako to,kad nuvedu verkiantį ir pasiimu jau visą nusirėkusį,be to pačiai teko pirmą dieną matyti verkiantį vaikutį prie kurio ji net nebuvo priėjus,o kai užklausiau,tai tepasakė,kad jis visada paverkia,o paskui nusiramina blink.gif
Atsakyti
Mes jau visa savaitė kaip darželį kartu lankom smile.gif ,nuo manęs per metrą -toliau nesitraukia doh.gif . Bandysiu pirmadienį kokiam pusvalandukui palikti,bet man dabar jau širdis spurda,jaučiu bus daug ašarų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 09 08, 15:06)
Man pakako to,kad nuvedu verkiantį ir pasiimu jau visą nusirėkusį,be to pačiai teko pirmą dieną matyti verkiantį vaikutį prie kurio ji net nebuvo priėjus,o kai užklausiau,tai tepasakė,kad jis visada paverkia,o paskui nusiramina  blink.gif

Jooo, ne kas... Siulyti i kita grupe pervesti turbut net neverta g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 09 08, 14:17)
Jooo, ne kas... Siulyti i kita grupe pervesti turbut net neverta g.gif  g.gif

Manau jei kažką tokio išgirsiu kas man nepatiks,arba jei vaikas dar visą savaitę nepadarys pažangos,manau kalbėsiuos su vedėja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2007 09 08, 15:06)
Mes jau visa savaitė kaip darželį kartu lankom  smile.gif ,nuo manęs per metrą -toliau nesitraukia  doh.gif . Bandysiu pirmadienį kokiam pusvalandukui palikti,bet man dabar jau širdis spurda,jaučiu bus daug ašarų  verysad.gif

Matau, musu vaikiukai skiriasi vos viena diena lotuliukas.gif
Maniske irgi nuo manes nei per zingsni (nei kieme, nei smelio dezej, nei namie). Bet savaite pavedziojus, manau rezultatai nera patys blogiausi: ir ketvirtadieni, ir penktadieni liko pietu miegui ir miegojo, ir netgi be soskes (namie be soskes - koncertai). Bet mums labai pasiseke su auketoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ramzis69 @ 2007 09 08, 15:20)
Manau jei kažką tokio išgirsiu kas man nepatiks,arba jei vaikas dar visą savaitę nepadarys pažangos,manau kalbėsiuos su vedėja  unsure.gif

Nemanau, kad pokalbis su vedeja pakenktu blush2.gif
Atsakyti