Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma diena darželyje

QUOTE(straige @ 2007 09 08, 14:21)
Bet mums labai pasiseke su auketoja 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei ne aslaptis kokiame mieste ir koks darželis? blush2.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
siandien pirma karta vesiu maziuka i lopsiuka. smile.gif man jau vien nuo minties kad reikes ji ten palikti negera darosi, o kai paliksiu itariu apsiverksiu konkreciai. siaip vaikas labai nori bendrauti su vaikais, tai tikiuosi kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 09 08, 15:34)
Jei ne aslaptis kokiame mieste ir koks darželis?  blush2.gif

Mes Vilniuej "Ryto" darzelyje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2007 09 10, 06:24)
siaip vaikas labai nori bendrauti su vaikais, tai tikiuosi kad viskas bus gerai  thumbup.gif

Šiaip dėl šio dalyko ir aš nusprendžiau vesti į darželį,nes patinka bendrauti su vaikais,judrus toks,bet apsirikau...nepatinka jam darželis,ši savaitė bus antra kaip pratinamės verysad.gif
Atsakyti
vakar parsivedziau verkianti vaika. visa laika beveik praverke verysad.gif siandien ryte jau kelesi ne taip sunkiai ir darzelyje maziau asaru buvo thumbup.gif siandien kita aukletoja buvo. ji man zymiai geresni ispudi padare, tai gal ir vaikas geriau su ja jautesi. tik problema tokia, kad nevalgo pusryciu doh.gif
Atsakyti
Pradejome ir mes eiti i darzeli. is pradziu buname tik po valanda, aukletoja labai uzsiima su mergina, zaidzia, piesia kartu su ja, kalbina. as ten kaip koks priedas kur salia sedziu.
bandysiu ryt poryt palikti pusvalandzui ar valandziukei viena. idomu kaip seksis tada g.gif .
darzelyje toki tvarka, kad pirmaja ir reikalui esant ir antraja savaite viena is aukletoju visa demesi skiria naujam vaikui, pratinasi kad jis prie jos priprastu ir zinotu, jog visada gali i ja kreiptis, zodziu, kad vaikas suprastu, jog aukletoja jo drauge.

nesuprantu kaip galima vaika is karto palikti visai dienai darzelyje, svetima aplinka, svetimi zmones. nezmoniskas stresas.
Atsakyti
Žinau, skauda širdelę palikus savo mažuliukus darželyje. Bet nemanau, kad jiems ten labai blogai ir jie yra skriaudžiami. Supraskite, kad keičiasi aplinka ir vaikutis į tai reguoja. Atsiranda daug naujų žmonių jo gyvenime, o ir mamytė, kuri visą laiką buvo šalia, kažkur dingo. Perskaičiau, kad kažkuri planuojate slapta paklausyti. Dabar įsivaizduokite tokią situaciją, jūs grįžote, klausotės ir į rūbinėlę ateina auklėtoja ar auklytė, kaip jūs pasijausite? O jei vaikiukas jus pamatys, pradės verkti ir reikės vestis namo. Pasitaiko, kad pirmas dienas vaikai eina noriai, o paskui su ašarytėmis ir dažniausiai tik todėl, kad darželis tai ne namai, kur gali daryti ką nori, o yra tam tikros taisyklės, ribos, režimas. Taigi todėl dažniausiai tos ašarytės ir atsiranda. Sėkmės naujokėliams darželyje! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldyve @ 2007 09 18, 23:16)
nesuprantu kaip galima vaika is karto palikti visai dienai darzelyje, svetima aplinka, svetimi zmones. nezmoniskas stresas.

čia viskas laabai nuo pačio vaiko priklauso. Aš savo dičkę pirmą dieną tikrai galėjau visai dienai palikti, bet kaip gi - pirma diena- parsitempiau namo rėkiančią, dar dvi valandas namie prie durų rėkė - i darželį plėšėsi. ir ką? Palikau kitą dieną visai dienai. Tai ir vakare dar gerokai įkalbinėt reikia, kad namo eitume verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakondaaz: 19 rugsėjo 2007 - 07:57
Sveikos 4u.gif

Nutariau parašyti,nes nebelaiko nervai..... doh.gif
Vedu savo kūdikį nuo rugsėjo 3 dienos..... kuo toliau tuo gražiau..... doh.gif doh.gif doh.gif

Jei pimomis dienomis tik tampė lūpą,atsisveikindamas.... tai dabar jau iš vakaro kalba,kad ten neis....
Ryte pirmas žodis "neisiu į darželį"....
Nutempiu,tikra to žodžio prasme,rėkiantį.... palieku rėkiantį.....
Ateinu iš kart po pietų,laimingas ir patenkintas..... namie dainuoja išmoktas daineles... pasakoja apie grupės draugus....
Vakare,trukt už vadžių.... vėl iš pradžių.....

Velniava kažkokia,nebežinau kaip elgtis.....
Žinau,kad pratinti reikia ramiai ir atsargiai,kad atsisveikinti išeinant,o ne pabėgti.... kad negalima vaikui tėkštelt į šikinę....
Tai,po paraliais,ką gi daryti..... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2007 09 19, 09:28)
Sveikos  4u.gif

Nutariau parašyti,nes nebelaiko nervai.....  doh.gif
Vedu savo kūdikį nuo rugsėjo 3 dienos..... kuo toliau tuo gražiau.....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

užjaučiu, aš irgi visiškai sutrikusi dėl savo dukrytės (2,5 metų). unsure.gif mes taip pat nuo rugsejo 3 d einame. Ryte visada pirmas klausimas "Eisiu i darželi?" ir verkimas begalinis, nesirengia, drasko drabuzius nuo savęs. tik dviese su vyru galim aprengti. O darželyje neleidžia nurengti... doh.gif Taip iduodam verkiancia auklėtojai.
Pradžioje lyg ir geriau buvo, aukletojos sako ir žaizdavo, ir valgydavo. o dabar nieko nenori, net kartais apsisiusiojusią randam, ir akytės būna paraudę nuo verkimo.
Nakti per miegus girdejau, kaip šaukė, jog nenorinti į darželį... blink.gif O šiaip tokia isterikė pasidariusi, kas netinka, nepatinka iškarto klykia.
Nebežinau, ka ir galvoti, dvi dienas dabar nevedame, močiutė pagelbėja. ax.gif Nors vyras prieštarauja, sako, turi isivažiuoti i rėžimą vaikas, o tai kad leidžiu - neleidžiu, ir vežu pas močiutę, tik pablogins padėtį ir ji nepripras prie darželio unsure.gif
Atsakyti
Dyna,

belieka mums abiems tik apsikabinus paverkti..... itariu..... cray.gif cray.gif cray.gif
Ir tai,kad vaikučiai nematytų..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Mano kūdikis irgi isterikuoja dėl visko.... pvz;dėl prausimosi.....
Kai ko nors nori,tai reikalauja tokiu griežtu tonu.... nervingai taip.....
Sako,kad vesti reikia būtinai.... nes tipo jie čia taip tikrina mamas,kiek jos nusileis ir kiek galima iš jų pareikalauti.....
Velnias žino,kaip čia yra.... bijau,kad neprireiktų kokio psichologo ar psichiatro pagalbos jam.... arba man..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2007 09 19, 10:08)
Dyna,

belieka mums abiems tik apsikabinus paverkti..... itariu.....  cray.gif  cray.gif  cray.gif
Ir tai,kad vaikučiai nematytų.....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Mano kūdikis irgi isterikuoja dėl visko.... pvz;dėl prausimosi.....
Kai ko nors nori,tai reikalauja tokiu griežtu tonu.... nervingai taip.....
Sako,kad vesti reikia būtinai.... nes tipo jie čia taip tikrina mamas,kiek jos nusileis ir kiek galima iš jų pareikalauti.....
Velnias žino,kaip čia yra.... bijau,kad neprireiktų kokio psichologo ar psichiatro pagalbos jam.... arba man.....  blush2.gif

nu va likimo drauges drinks_cheers.gif ....
O kokio amziaus tavo vaikiukas?
Atsakyti