QUOTE(jolax @ 2008 06 18, 22:45)
Man isejus jis nusiramina, aukletoja sake, kad buna visa diena be jokiu asaru, zaidzia su vaikais be problemu miega pietuciu miega. Manau, kad asaros -tai protestas.
Be to ir liko tik 2 savaites eiti, nes liepa ir rugpjuti darzelis uzsidaro. Kazin rugseji ar jis ka nors prisimins ar ir vel is naujo teks praeiti adaptacija
Vadinasi, viskas yra gerai ir po kurio laiko pripras, baigsis ašaros. Aišku, bus dienų, kai norėsis ryte miegučio ir bus kaprizų, bet svarbiausia, kad grupėje likęs be mamos jis nesiožiuoja ir neverkia

.
Savo vaikiuką pradžioje leidau į lopšelį, kur buvo vienos auklėtojos, jis lankė apie tris mėn., o po to prasidejus vasarai, aš jo neleidau, tad rugsėjį vėl išleidus, bet pas naujas auklėtojas- tai apie mėn. mano vaikis į darželį ėjo su ašaromis

, o dabar viskas susitvarkė ir pasilieka darželyje be jokių atsikalbinėjimų.
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 06 20, 16:03)
Oi mamytes o ka mums daryti mes pradejome eiti i darziuka po to susirgome aisku eidavome su manim kartu,nes jis neprisileidzia svetimu suaugusiu,,,,po to po pertraukos pradejome vel eiti ir ta pirma diena jam taip gerai aukletoja patare atsisveikinti ir palikti trumpam sunu ir ka jus manote jis po 15-20min pamates kad manes nera pradejo klykti,saukti,aisku ne per kur neprisileidzai aukletojos tai man skambino ir liepe ateiti,,,,,
Nebezinau nei ka galvoti nei ka daryti
Oi kaip sunku
Aš, kai nuvedžiau pirmąsyk savo sūnelį į darželį, pasilikau, kad su juo apsiprasti, nepalikau vieno, tai viena mama paliko mergytę pirmą sykį vieną, tai kokias 15min. ji sedėjo išpūtus akis, nesuprasdama, kas darosi, o po to kad puolė į ašaras- niekas nenuramino, net neprisileido nei vieno suaugusio...
O dabar ta mergytė eina kartu su mano sūnumi į vieną grupę ir visąlaik pasilieka be ašarų. Reikia paprasčiausiai vaikui adaptuotis naujoje aplinkoje, priprasti būti be artimųjų.