Įkraunama...
Įkraunama...

Triratis ar Keturatis vežimukas?

mes pirkom trirati jane slalom pro,nes man labai svarbus manevringumas smile.gif del saugumo? juk dazniausiai triraciai ilgesni nei keturaciai,tad apsivertimo galimybe taip pat mazesne,cia as kalbu apie vaiko apsivertima su visu vezimu,juk su taburete lengviau apsiversti,nei supantis ant suolo smile.gif o kitas dalykas juk vezimeliu,nesvarbu kokiu,saugumo instrukcijose parasyta-nepalikite vaiku be prieziuros.
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2009 02 17, 18:23)
Ir mes turime trirati vezimuka ir man jie thumbup.gif . Man didziausias pliusas vezime yra didesni ratai, nes su maziukais ne musu keliukais vazinet. smile.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif thumbup.gif

mes turim irgi trirati,visi trys ratai dideli. stabilus tikrai. lengvutis. musu xlander x run. esu labai juo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Pirmagymiui pirkom keturratį lopšinį vežimuką, vėliau keturratį sportinį. Šiuo metu laukiuosi, tai jau įsisgijau triratį lopšinį vežimaitį, o kai jį išaugsim, keliausim su brolio triračiu vežimuku. Tiesą paskius, bet nesusimąsčiau, ka sgeriau triratis ar keturratis g.gif
Atsakyti
stabilūs yra ir tie ir tie, patys jie nei vienas neapsiverčia,pats vaikas irgi jo neapvers, kas kita jei pridedi pirkinių ant jo, ar brolis užlipa pasižiūrėti mažiaus ir t.t., jie virsta tik dėl išorinių veiksnių.

Šiaip , manau, čia yra skonio reikalas, turėjau gal 4 keturračius, dabar turiu triratį, visais dėl stabilumo esu patenkinta, aišku, manevringesnis triratis, ir dar renkuosi vežimus tik dideliais ir nepripučiamais ratais. Taip patogiau ir paprasčiau...
Atsakyti
Pirkom keturatį, nes triratis pasirodė labai nestabilus. g.gif
Atsakyti
turim ir toki ir toki tai gali pasakyt kad triratis tikrai nera labai stabilus
Atsakyti
Turejome ir keturiu ratu ir triju,man triju labiau patiko,aisku reikia priprasti ax.gif .Musu triratis labai manevringas, sukasi ratas 360 thumbup.gif thumbup.gif,net ziema isvazinijome aplinkinius miskelius biggrin.gif , .
Atsakyti
mes ir turim du triracius viena nakko stanley kita mamas&papas sport. abeju ratai dideli pripuciapi ir abu labai stabilus tik vaziuot reik moket. be problemu iveikiam bordiurus ar laiptus.
Atsakyti
As niekada nepirkciau tokio vezimo. schmoll.gif
Atsakyti
as nusipirkau trirati, bet dabar galvoju, o kaip yra su tais uzvaziavimais ant laipteliu, kur tokios dvi juostos padarytos o per viduri siauri laiptukai? tenka vezti ant dvieju ratu ane?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2009 04 24, 20:05)
as nusipirkau trirati, bet dabar galvoju, o kaip yra su tais uzvaziavimais ant laipteliu, kur tokios dvi juostos padarytos o per viduri siauri laiptukai? tenka vezti ant dvieju ratu ane?

na taip,o tai kitaip ir nenuvaziuosi..arba per aplinkui biggrin.gif
mes taipogi turime trirati x lander,man tai jis thumbup.gif bet va kai kitas stumia vezima ir reikia nukelt nuo bordiuro arba uzlipt,tai lygsvara reik prilaikyt abiem rankom,tai dazniausiai zmones bijo lb,kad vezimas neapvirstu, o ir kai saulyte sviecia tai atbulai tempiu vezima tai zinokit tikrai man atrodo sunkiau traukiasi (negu 4ratu) ,nes vezimas nestabiliai vaziuoja viena karta vos neapsiverte man jis,ot buvo strioko blink.gif
bet vis tiek man 3ratis arciau prie sirdies drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majux: 02 gegužės 2009 - 21:37
Man triratis pats tas thumbup.gif turejau keturati o dabar vairuoju trirati. Kas liecia bordiurus kelent bet koki vezima reikia prilaikyti abiem rankom
Atsakyti