Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

QUOTE(dovilepp @ 2008 06 14, 13:20)

hmmm, niu db tikrai noreciau kokios kitos spalvos gelytes... maciau lb graziu cia forume  blush2.gif 

na tada prasyk pas merginas, Aina turi nemazai, cia tirai draugiskos merginos, manau tikrai gausi ir veisline mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=rena,2008 06 14, 13:10]
o as tik pradedu jas auginti ax.gif tai kazkaip kolkas usnkoka, nes vis lapu galai juoduoja doh.gif o iki tokio dydzio kaip pas tave, tai net neisivaizduoju, kaip reikia isauginti bigsmile.gif unsure.gif

Rena, o Tu lapukus dauginimui pjaustai aštriu įrankiu? Sako, kartais juoduoja dėlto, kad "pjautuvo" ašmenys neaštrūs, tai ten kažkas, neprisimenu, pjūviui pasidaro. Pabandyk šaknydinti vien drėgnuose kiminuose, man tai tikrai pasiteisino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 14 birželio 2008 - 14:51
Zydi Bristol's Goose Egg (mano vienintelis kvepiantis strepsas):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 06 14, 15:51)
Rena, o Tu lapukus dauginimui pjaustai aštriu įrankiu? Sako, kartais juoduoja dėlto, kad "pjautuvo" ašmenys neaštrūs, tai ten kažkas, neprisimenu, pjūviui pasidaro. Pabandyk šaknydinti vien drėgnuose kiminuose, man tai tikrai pasiteisino.

ne as nesaknydinu, gavau vaikiukus jau, tai vat vis lapo galai juoduoja doh.gif matyt tai dregmes permazai, o gal dar saulute padegina g.gif

QUOTE(Ugile @ 2008 06 14, 16:38)
Zydi Bristol's Goose Egg (mano vienintelis kvepiantis strepsas):

kokia balta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prazydo Pink Souffle:

user posted image
Atsakyti
švelnus, subtilus grožis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 15, 00:06)
Prazydo Pink Souffle:

iskart pamasciau, kad tai sanpaulijos ziedas biggrin.gif
lb grazu wub.gif
Atsakyti
parodysiu porą strepsiukų ir aš blush2.gif
Nochnoj Dozor ir Susan
user posted image...user posted image...user posted image
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 06 15, 12:10)
parodysiu porą strepsiukų ir aš  blush2.gif
Nochnoj Dozor ir Susan

thumbup.gif wub.gif

Nochnoj Dozor ir as laukiu ziedu, tik man dar laukti ir laukti... doh.gif
Atsakyti
Debesiene tu kaip susitikiman ruopšies. ax.gif .. padovanočiau aš tau vaiką vieną..naujai pradžiai ir skausmui užmušti.. gal pakeitusi savo įpročius nebenudvasinsi... mirksiukas.gif
Atsakyti
aldam, tu gal dar turi Orchid Lace? As noriu viena draugei padovanoti.
Atsakyti
Ugile turiu, kaip gaila kad tik dabar prisijungiau. Dukra ka tik isvaziavo i Kauna egzamino laikyt.
Atsakyti