Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

QUOTE(gabe60 @ 2008 09 29, 17:29)
Šį streptokarpą parodoje nusižiūrėjau  bigsmile.gif , ale neparduodamas buvo..
Kol kas dar tik namie vieną turiu, bet jei mums pavyks su juo susidraugauti, ieškosiu kas tokį grožį augina ir man galėtų pavasarį užflensuoti  unsure.gif

grazus bigsmile.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 09 29, 17:35)
a kas tai per grozis? wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Cathedral Window /D. Thompson/- user posted image Jei kuri nerado, kaip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 09 29, 17:29)
Šį streptokarpą parodoje nusižiūrėjau  bigsmile.gif , ale neparduodamas buvo..
Kol kas dar tik namie vieną turiu, bet jei mums pavyks su juo susidraugauti, ieškosiu kas tokį grožį augina ir man galėtų pavasarį užflensuoti  unsure.gif

Labai grazus ir nelepus streptokarpas. Auginu ir labai esu juo patenkinta. Zydi visa vasara, ziedai dideli ant tvirtu koteliu. Dabar atvesus oram is verandos kraustausi i kambari, vietos truksta doh.gif Galiu parduot, zydinti.Jei kas nori prasom i pm.
Atsakyti
Čia aš gal visai ne vietoje įterpsiu savo trigrašį. Turiu iš aldam gavusi - kol kas tik vieną - strepsiuką, bet kaip puikiai ir gražiai išaugintas - buinus, tvirtas, žalias, gausiai žydintis. Labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 09 30, 17:10)
Čia aš gal visai ne vietoje įterpsiu savo trigrašį. Turiu iš aldam gavusi - kol kas tik vieną -  strepsiuką, bet kaip puikiai ir gražiai išaugintas - buinus, tvirtas, žalias, gausiai žydintis. Labai dėkinga.

Aš irgi prisijungiu prie gražių žodžių Aldam ,nes jai esu dėkinga už gražius augaliukus. 4u.gif
Atsakyti
As irgi prisidedu prie pagyru Aldam, jei esu dekinga uz savo grazuolius 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu mergaites, nepratusi kad mane girtu. Jei zmogui parduodu gele stengiuos kad butu kokybiska. Kai Skorpioniukei pardaviau Silvia tokia mazute, buvo nesmagu. O kai po gero menesio forume pamaciau jau zydincia, dziaugiaus turbut daugiau uz pacia semininke. Taigi ne vien nuo pardavejo priklauso. Keliom draugem kelis strepsus padovanuojau, bet beveik pas visas jos jau numiriojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 01 spalio 2008 - 09:16
Vaizdelis is parodos

user posted image

Atsakyti
Siandien apziurejau savo mazylius, ar dar neleidzia antro lapuko, tai vienas atrodo zietstiebi sugalvojo leisti g.gif . Nu ikrai nepanasu i lapeli.
Atsakyti
merginos, norejau paklausti i kokius vazonus geriausia sodinti streptokarpas?
ar kaip sanpaulijas i mazesnius, kad lapai islystu is vazono krastu ar i placius ir negilius (kaip cia kazkur esu skaiciusi)? g.gif
Atsakyti
Kiek teko skaityti, siulo sodinti i negilius sodinti 1:1,5. Bet jie neblogai auga ir "normaliuose". Tik nesodinkite i dedelius.
Atsakyti
Vaiku teko laukti ilgai beveik 3 men., bet kai prileido. doh.gif visas lapas aplipes. Bristol‘s Surprise Party /Robinson/ lapo fragmentas. user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 03 spalio 2008 - 12:51