Įkraunama...
Įkraunama...

žadamas NT kainų kritimas-2

QUOTE(axa @ 2008 01 28, 19:48)
tiesą sakant, net nežinau ką atrašyti  biggrin.gif

Mano argumentai išseko.

Nežinau ką galima atsakyti - nebent ,
TAIP, parduoti brangiai ir pirkti pigiai visada apsimoka  biggrin.gif

Jeigu kitoms pasiseka tokius variantus rasti - nu tai tik pirmyn, pirkite ir galvos nesukite! Kelis kartus prasuksite tokią operaciją - žiūrėkit, jau gyvenate milijono vertės būste, o kitas milijonas sąskaitoje laukia! 

p.s. pabandyk pamodeliuoti, kaip būtų atrodžiusi tavo operacija, ir kiek būtų tekę primokėti, jei kainos būtų likę tame pačiame lygyje kaip ir buvo. Čia superine ekonomiste būti nereikia, tik daugybos lentelę mokėti.
Papildyta:
paklausiu iš kito šono:

ar perkate su paskola, ir jei taip - kiek % nuo jūsų pajamų turėsite mokėti bankui ? (tik %, sumos neprašau pasakyti). 

tas 'nerealus' žinoma stiprus argumentas smile.gif.

Bet iš to ką parašėte (mažaaukštė statyba, plytinis, mediniai langai, parketas...) - toks butas jei ir pigs tai maždaug priešpaskutinis smile.gif

Pirmiausiai turėtų koreguotis naujų skruzdėlynų ir senų blokinių kainos.

Ar pasiderėti dar neina?

Na su paskola, galutis 7 %. iki gvenimo pabaigos. Jie net neduoda perpardavineti, patys stato patys ir parduoda. Del kainos sunkiai suderinom, numete bet labai labai mazai. O cia salia VIP silaiciu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2008 01 28, 19:48)
neparaset kokiam mieste ir rajone.
jei vilniuj, geram rajone, tai normalu

Vilniuje, netoli VIp sisaiciu
Atsakyti
QUOTE(vi.va @ 2008 01 29, 19:42)
Vilniuje, netoli VIp sisaiciu

cia tikriausiai tie sesiaauksciai vilmestos berods statybos g.gif
ziurejau ten viena buta - deretis nebandziau, nesudomino, bet man idomu,kas desis kiemuose kai VIP silaiciuose visi isikurs doh.gif
Atsakyti
Na isikisiu ir as... Stebiu diskusija is salies smile.gif

QUOTE(ooo @ 2008 01 29, 16:22)

sitoj temoj mes aptarinejam
ar butai pigzzz ar nepigzzz  biggrin.gif  ir kodel taip galvojam  rolleyes.gif

QUOTE(ooo @ 2008 01 29, 23:23)
cia tikriausiai tie sesiaauksciai vilmestos berods statybos  g.gif
ziurejau ten viena buta - deretis nebandziau, nesudomino, bet man idomu,kas desis kiemuose kai VIP silaiciuose visi isikurs  doh.gif

Nelabai suprantu is posto, koks rysys yra tarp "man idomu,kas desis kiemuose kai VIP silaiciuose visi isikurs" ir bendru butu "pigzzz", "nepigzzz" tendenciju? Juk, anot jusu si tema skirta diskusijoms apie tai: ar butai pigzzz ar nepigzzz ir kodel taip galvojam
Atsakyti
QUOTE(oralas @ 2008 01 30, 06:55)
Na isikisiu ir as... Stebiu diskusija is salies smile.gif
Nelabai suprantu is posto, koks rysys yra tarp "man idomu,kas desis kiemuose kai VIP silaiciuose visi isikurs" ir bendru butu "pigzzz", "nepigzzz" tendenciju? Juk, anot jusu si tema skirta diskusijoms apie tai: ar butai pigzzz ar nepigzzz ir kodel taip galvojam

nesikabinekit prie zodziu biggrin.gif
zmogus klause konkreciai - ar normalu uz kvadrata 6900 ir aprase mazdaug uz koki buta, parasiau savo pamastymus apie spejama buta.
o beje, nuo to,kas desis kiemuose, priklauso ir kaina jau esanciu namu mirksiukas.gif juk yra skirtumas ar bus problemu pastatyt auto ar nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 01 30, 10:14)
nesikabinekit prie zodziu  biggrin.gif
zmogus klause konkreciai - ar normalu uz kvadrata 6900 ir aprase mazdaug uz koki buta, parasiau savo pamastymus apie spejama buta.
o beje, nuo to,kas desis kiemuose, priklauso ir kaina jau esanciu namu  mirksiukas.gif  juk yra skirtumas ar bus problemu pastatyt auto ar nebus  mirksiukas.gif

Tai kokia man isvada daryti? NT Lietuvoje brangzzz ar nebrangzzz? smile.gif

P.S. Pries daran pastabas kitiems siulyciau pradeti visu pirma nuo saves.
Atsakyti
QUOTE(oralas @ 2008 01 30, 09:51)
Tai kokia man isvada daryti? NT Lietuvoje brangzzz ar nebrangzzz? smile.gif

P.S. Pries daran pastabas kitiems siulyciau pradeti visu pirma nuo saves.

OK, nuo siol ignoruosiu visu zmoniu klausimus biggrin.gif bet deja, mane auklejo taip, kad jei zmogus paklause, tai butu mandagu jam atsakyti, tai nezianu ar pavyks biggrin.gif
va net i jusu prisikabinejimus atsakineju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 01 30, 11:04)
OK, nuo siol ignoruosiu visu zmoniu klausimus  biggrin.gif  bet deja, mane auklejo taip, kad jei zmogus paklause, tai butu mandagu jam atsakyti, tai nezianu ar pavyks  biggrin.gif
va net i jusu prisikabinejimus atsakineju  biggrin.gif

Matyt blogai isauklejo, nes atsakinejate ir ne i jum skirtus postus. Be to, kitiems labai megstate pastabas dalinti. Tai jei jau kitus auklejate, turiu omenyje p. Tada Blinda, tad ir sau nusistatykite vienodas taisykles ir ju laikykites. Neginu Tado, o tik sakau jums kaip atrodote is salies.
Atsakyti
QUOTE(oralas @ 2008 01 30, 11:11)
Matyt blogai isauklejo, nes atsakinejate ir ne i jum skirtus postus. Be to, kitiems labai megstate pastabas dalinti. Tai jei jau kitus auklejate, turiu omenyje p. Tada Blinda, tad ir sau nusistatykite vienodas taisykles ir ju laikykites. Neginu Tado, o tik sakau jums kaip atrodote is salies.

jus tik nesupykit, bet negaliu jusu postu be sypsenos skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oralas @ 2008 01 30, 12:11)

oralai gera pastaba drinks_cheers.gif ; geras nick'as, prisimink mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oralas @ 2008 01 30, 11:11)

cia taip jau yra, kad pasakai tik savo nuomone, bet ne atsiranda tokiu, kad pakomentuos, uzsipuls (nors buvo tik nuomone, pastebejimas), isvartys posta, taip, kaip joms patogu ir ant galo debilas liksi mirksiukas.gif . O pacios liks nekaltos ir svarios paklodes, kaip is ariel reklamos biggrin.gif ir dar atsiras, uzstojanciu biggrin.gif , kurios nezino apie ka kalba "eina".

SM kvailystes desnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 30 sausio 2008 - 12:12
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 30, 13:10)
cia taip jau yra, kad pasakai tik savo nuomone, bet ne atsiranda tokiu, kad pakomentuos, uzsipuls (nors buvo tik nuomone, pastebejimas), isvartys posta, taip, kaip joms patogu ir ant galo debilas liksi  mirksiukas.gif . O pacios liks nekaltos ir svarios paklodes, kaip is ariel reklamos  biggrin.gif ir dar atsiras, uzstojanciu  biggrin.gif , kurios nezino apie ka kalba "eina".

SM kvailystes desnis  biggrin.gif

kuo tavo teisė į nuomonę yra pranašesnė už kitų teisę į nuomonę?
(net ir į nuomonę apie tavo postus? Juk ten pasakyta tik nuomonė, pastebėjimas.)

Čia diskusijos - visi turi teisę pasakyti ką galvojame . Jei su kieno nors nuomone nesutinki, tai ir diskutuoji. Ir nuo žmogaus vidinės kultūros priklauso kokiu tonu sugebi tą daryti.

O dabar grįžkit prie temos. Nusivažiavote visai rolleyes.gif

O tai pražiopsosite, kad pakaunėje kotedžus pardavinėja po 2300 lt/m2... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 01 30, 12:25)
...
O dabar grįžkit prie temos. Nusivažiavote visai  rolleyes.gif

O tai pražiopsosite, kad pakaunėje kotedžus pardavinėja po 2300 lt/m2...  rolleyes.gif

įdomios kainos prasidėjo g.gif
Axa, visai teisingai skamba tavo argumentai, o ką galvoji apie žemės kainą - kurlink ji pasuks (pvz Vilniaus priemiesčiuose namų valdos)? Ar čia kaip visad - priklauso nuo savivaldybių malonės ir bendrųjų bei detaliųjų planų tvirtinimo operatyvumo?
Atsakyti