Įkraunama...
Įkraunama...

žadamas NT kainų kritimas-2

QUOTE(ooo @ 2008 02 25, 12:16)
joo, pamenu kaip pagal viena skelbima paskambinau pakalust kiek kvadratu butas - atsiliepeagentas (nors skelbime nebuvo nurodyta,kad su per tarpininka parduodama) ir atsake, kad nezino, kiek kvadratu butas  blink.gif  lotuliukas.gif

Nenorėčiau nieko įžeisti, bet kadangi turiu gana nemažą patikrtį su agentais, tai manau, kad agento darbas ne tik kad labai sunkus, bet dar ir žeminantis jį kaip asmenį. Agentas man - tai it koks šunelis, besekantis šeimininkui iš paskos....Ir dirbti agentu, tai kažkas panašaus kaip nešioti terbas po įstaigas ir siūlyti pirkti prožektoriu arba atsuktuvų rinkinius....
Absurdiška profesija, jei tai galima pavadinti profesija. Gal vakaruose ji turi kitą statusą, bet LT...... Nes retai kada pasiseka rasti intelektualumo požymių agento veide....
Papildyta:
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 25, 12:32)
Kaip jusu norai siejasi su kainu kritimu? Nesuprantu.
As manah, kad jusu pageidaujama svajoniu buta uz tokia kaina galima nesunkiai nusipirkti Perkunkiemyje arba Linksmajame kvartale.
P.S.
Jei as rasciau jums 60-75 kv. m irengta buta Perkunkiemyje (su virtuves baldais ir sieninemis spintomis) ar sutiktumete sumoketi 2 proc. komisniu (su komisniais kaina tikrai nevirsitu 350 000 LT)?

nelabai supratau,.,,, blink.gif ta prasme, Jūs rastumėte tokį būstą? Kad nerasite - esu tuo tikra. Beje, būtina sąlyga - tai neturi būti pirmas ir paskutinis aukštai. Ir ne Perkūnkiemyje, o kur nors Šeškinėje, na, apie Žirmūnus jau nekalbu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dindilin: 25 vasario 2008 - 13:44
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 25, 14:40)

nelabai supratau,.,,, blink.gif ta prasme, Jūs rastumėte tokį būstą? Kad nerasite - esu tuo tikra. Beje, būtina sąlyga - tai neturi būti pirmas ir paskutinis aukštai.

pvz čia: http://www.skelbiu.lt/3520452.html
na truputį virš 350 K, bet ir 410K nereikia...
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 02 25, 12:45)
pvz čia: http://www.skelbiu.lt/3520452.html
na truputį virš 350 K, bet ir 410K nereikia...

Na, Perkūnkiemį priskiriu prie užmiesčio. Man nepriimtina. Jis visais laikais buvo pigesnis.
Na, aš tiesiog diskutuoju. Nenoriu, jog siūlytumėte. Mano kitas tikslas. Tiesiog įdomu pasidalinti patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 25, 14:57)
Nenoriu, jog siūlytumėte. Mano kitas tikslas.

jau matau koks tas tikslas wink.gif

Beje, kam įdomu visai neblogą užsuko statistika vienas pilietis:

www.burbulas.com

Pasižiūrėkite, kaip niekas 'nepinga' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 25, 13:40)
Nenorėčiau nieko įžeisti, bet kadangi turiu gana nemažą patikrtį su agentais, tai manau, kad agento darbas ne tik kad labai sunkus, bet dar ir žeminantis jį kaip asmenį. Agentas man - tai it koks šunelis, besekantis šeimininkui iš paskos....Ir dirbti agentu, tai kažkas panašaus kaip nešioti terbas po įstaigas ir siūlyti pirkti prožektoriu arba atsuktuvų rinkinius....
Absurdiška profesija, jei tai galima pavadinti profesija. Gal vakaruose ji turi kitą statusą, bet LT...... Nes retai kada pasiseka rasti intelektualumo požymių agento veide....

man yra teke sutikt normalu agenta, bet tikrai nedaznai pasitaiko. daug labai tokiu, kurie jokiu mokslu nebaige tos srities, net nesidomeje ta sritimi isivaizduioja,kad pirkti -parduoti tai labai paprasta - taip,pats popierizmas kiekvienam iveikiamas (cia mano nuomone 4u.gif ) bet va klientus surast ir jiems parduot tai ne taip paprasta - reik zinot, ka parduoda, kaip ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 02 25, 13:06)
jau matau koks tas tikslas wink.gif

Ką jūs pamatėte?
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 25, 12:38)
Ir dar

kam laukti kol draugai ar pazystami nusipirks, pirkite ir jus su nuolaida. Nauja statyba Perkunkiemyje, 3200 Lt uz kv. metra, plius pardavejo isipareigojimas per tris metus, atpirkti jusu buta tokia kaina, kokia jus uz ji mokate.  http://www.edomus.lt...bject_id=740317

kur garantija, kad butai bus pastatyti laiku? ar imone pati nebankrutuos
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 02 25, 20:42)
kur garantija, kad butai bus pastatyti laiku? ar imone pati nebankrutuos

Skambinkite pardavejui ir klauskite, jei taip jau domina smile.gif. Bet as manau, kad niekas nepraso jusu pinigu is anksto uz nepastatyta buta. Sudarote preliminaria sutarti, rezervuojate buta, imokate rezervacijos mokesti (hansa bankas perkunkiemyje butus finansuoja 100 proc., be pradinio inaso), plius numatote sutartyje isipareigojimu vykdymo terminus bei baudas ar delspinigius.

Siaip turiu toki pastebejima. Kai cia kazkas papasakoja, kad nusipirko buta pigiau, tada prasideda isvedziojimai, kad taip negali buti, "kol pats nepamatysiu tol nepatikesiu" ir pan. Kai parodai internete naujos statybos kaina uz 3200 LTkv/m, tada staiga zmonems prireikia garantiju. O ar ju kam nors reikejo, pries tris metus, kai namo net nepradejus statyti viskas buvo rezervuojama?
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 26, 10:15)
Skambinkite pardavejui ir klauskite, jei taip jau domina smile.gif. Bet as manau, kad niekas nepraso jusu pinigu is anksto uz nepastatyta buta. Sudarote preliminaria sutarti, rezervuojate buta, imokate rezervacijos mokesti (hansa bankas perkunkiemyje butus finansuoja 100 proc., be pradinio inaso), plius numatote sutartyje isipareigojimu vykdymo terminus bei baudas ar delspinigius.

Siaip turiu toki pastebejima. Kai cia kazkas papasakoja, kad nusipirko buta pigiau, tada prasideda isvedziojimai, kad taip negali buti, "kol pats nepamatysiu tol nepatikesiu" ir pan. Kai parodai internete naujos statybos kaina uz 3200 LTkv/m, tada staiga zmonems prireikia garantiju. O ar ju kam nors reikejo, pries tris metus, kai namo net nepradejus statyti viskas buvo rezervuojama?

vasario pradzoje tam skelbime kaina uz m2 buvo 2600 lt, bet kai paskambini ir pradedi aiskintis tai tada kaina pasirodo jau arti 5000 lt, o galioja tik tos nuolaidos- jei sumoki visa suma iskarto (900 lt nuo m2)... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2008 02 26, 15:04)
o galioja tik tos nuolaidos- jei sumoki visa suma iskarto  (900 lt nuo m2)... g.gif

Isvada: verkiant ir skubiai reikia grynu
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2008 02 26, 16:04)
vasario pradzoje tam skelbime kaina uz m2 buvo 2600 lt, bet kai paskambini ir pradedi aiskintis tai tada  kaina pasirodo jau arti 5000 lt, o galioja tik tos nuolaidos- jei sumoki visa suma iskarto  (900 lt nuo m2)... g.gif

Dabar aiskiau.
Bet ar busto pardavejai siulydavo tokias nuolaidas (kad ir jusu minetomis salygomis) pries dvejus-trejus metus?

P.S. is smalsumo pasiskambinau ir as, atsiliepe mergaite. Po siek tiek uzsitesusio pokalbio apie Perkunkiemio sviesia ateiti smile.gif pasake, kad galima butu kalbetis apie skelbime nurodyta kaina, jei sutiktume inesti bent 30 proc. buto vertes... Bet as asmeniskai manau, kad cia vis tiek yra brangu... Zadejau pagalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 26, 18:27)
Dabar aiskiau.
Bet ar busto pardavejai siulydavo tokias nuolaidas (kad ir jusu minetomis salygomis) pries dvejus-trejus metus?

P.S. is smalsumo pasiskambinau ir as, atsiliepe mergaite. Po siek tiek uzsitesusio pokalbio apie Perkunkiemio sviesia ateiti smile.gif pasake, kad galima butu kalbetis apie skelbime nurodyta kaina, jei sutiktume inesti bent 30 proc. buto vertes... Bet as asmeniskai manau, kad cia vis tiek yra brangu... Zadejau pagalvoti smile.gif

o ko taip visi del to Perkunkiemio svaigsta mirksiukas.gif ? kuom jis ypatingas .. g.gif smile.gif
Atsakyti