Įkraunama...
Įkraunama...

žadamas NT kainų kritimas-2

QUOTE(ooo @ 2008 01 24, 13:08)
ka tik paskambino vieno apziureto buto savininkas ir pasake kad nuleidzia 30 stukyciu  bigsmile.gif  nu bet man ne visai tas butas tiko, tai ieskau toliau... bet matosi,kad zmones kai kurie jau desperatiskai stengiasi buta parduot kol visai kainos nenukrito...

Senos statybos?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 24, 15:52)
Senos statybos?

2003 Jeruzalej, 2 kambariu
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 01 24, 11:02)
siandien skelbiu lt ir aruodas lt mane stebina  thumbup.gif
tie butai, kuriuos ziurejau, siandien palyginus su pirmadieniu yra pigesni 15-50 tukst. litu  blink.gif  thumbup.gif
pardavejai kainas leidzia ir dar i derybas eina  mirksiukas.gif
dar palauksiu siek tiek ir tada gal ir pirksiu  biggrin.gif

cia rimtai????
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 01 24, 15:53)
2003 Jeruzalej, 2 kambariu

Jei ne paslaptis, kiek nori pinigų? Įrengtas?
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2008 01 24, 16:59)
cia rimtai????

biggrin.gif juokas mane tik ima, cia paskaitinėjus galima jau suprast , kad viskas jau pinga su vėjeliu biggrin.gif taip pinga , pastebejau ir as, kad kai kurių butų kainos mažesnės, bet prieš tai jos buvo nerealios doh.gif
vieno buto pries kokius 3 men kaina buvo 615 k, dabar jau 550 k,atrodo tiek daug nukrito, bet kad jo reali kaina max 530 k, o kiek tokių skelbimų ax.gif

bet vistiek bent jau kainos nekyla, nu nors tiek džiugu cool.gif pagyvensim - pamatysim, bet jau blogiau matyt nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2008 01 24, 15:59)
cia rimtai????

ne visu kainos numustos, bet tu kurie mane domina nors kazkiek, tai pamazintos, bo tikrai buvo brangu labai ax.gif

QUOTE(alter ego @ 2008 01 24, 16:01)
Jei ne paslaptis, kiek nori pinigų? Įrengtas?

prase 430000, dabar uz 400000 parduoda. irengtas, nors sienas noretusi persidazyti, vistik 5 metai eina po irengimo.
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2008 01 24, 17:07)
biggrin.gif  juokas mane tik ima, cia paskaitinėjus galima jau suprast , kad viskas jau pinga su vėjeliu  biggrin.gif taip pinga , pastebejau ir as, kad kai kurių butų kainos mažesnės, bet prieš tai jos buvo nerealios  doh.gif
vieno buto pries kokius 3 men kaina buvo 615 k, dabar jau 550 k,atrodo tiek daug nukrito, bet kad jo reali kaina max 530 k, o kiek tokių skelbimų  ax.gif

bet vistiek bent jau kainos nekyla, nu nors tiek džiugu  cool.gif pagyvensim - pamatysim, bet jau blogiau matyt nebus  ax.gif

Barškuolyte,
ne per naktį tie butai pabrango,
ne per naktį ir nupigs. Čia vis tik ne akcijos.

Bet tendencijos jau akivaizdžios. Ir kuo garsiau apie tai šnekama - tuo labiau tas kritimas matysis. Juk didelė dalis pardavėjų yra tiesiog eiliniai žmogeliai be ekonomikos pagrindų, sprendimus priimantys pagal tai ką girdėjo per 'Panoramą' (taip kaip ir didelė dalis pirkėjų). Ir taip kaip kainas į viršų vijo panika ('reikia pirkti, nes brangs'), taip jas ir žemyn ritins ta pati panika ir bandos jausmas.

p.s. tas butas manau ir 530tūkst nevertas, o kiek vertas - pažiūrėsim po keletos mėnesių wink.gif

Tiems kas dabar ruošiasi pirkti - manau tikras malonumas patirti derybų džiaugsmą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 01 24, 16:15)
Tiems kas dabar ruošiasi pirkti - manau tikras malonumas patirti derybų džiaugsmą  thumbup.gif

na as dabar ruosiuosi pirkti, bet beda,kad labai tiksliai zinau ko noriu, tai tiksliai to ir nerandu lotuliukas.gif kaip draugas sako - mazink reikalavimus o tai ir nenusipirksi lotuliukas.gif gal ir taip, bet man kazkaip tie buta, kurie jau atrodo bent panasiai i ta puse atrodo kaina uzlauzta ax.gif na neverti jie tiek - jei rasciau savo svajoniu buta, gal ir nesvarstyciau per daug, bet kol neradau, tai palauksiu kol dar papigs siek tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 01 24, 14:18)
jei rasciau savo svajoniu buta, gal ir nesvarstyciau per daug,

Gal nepasirodys akiplesiska ...koks tavo svajoniu butas? kokie reikalavimai? Tiesiog smalsu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 01 24, 16:41)
klausimas tik koks bus bankų atsakas į tai  unsure.gif

minimum 10 proc. , ohmy.gif jei paskolos atpigs thumbup.gif tai uzsisukus ta pati karusele kur uz 'kartonkes' pleš kaip uz kokybe fear.gif .uzburtas ratas g.gif
Atsakyti
www.edomus.lt/740317

skambinau ir as ten, nuo pirmadienio jau kainos kils, liks tik nuolaida 900 Lt nuo m2 mokant 100% g.gif
Atsakyti
vilibor smuko dar 1,26 proc. zemyn thumbup.gif .euribor 0,79irgi zemyn smile.gif ir kris dar lithuania.gif
Atsakyti