Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai - bendra tema

Pirksim savo bambyzui stumiama su rankena triratuka-pasiulykit mamytes tongue.gif
Atsakyti
Noriu nupirkt mažylei triratuką su rankena, bet nieko gero Kaune nerandu sad.gif . Apėjau visas žinomas parduotuves (Kotryna, Riki, Cipolino), nė vienas labai nepatiko, o ir Jonelio kieme dabar nieko gero nėra. Senukuose patiko už 177 lt, bet šiek tiek griozdiškas, bijau, kad bus sunku nešioti iš 5 aukšto. O ir bute vietos ne per daugiausia.

Nežinau, ar verta nuvažiuoti į bazę, ar dar kokią gerą vietą žinot mirksiukas.gif ?

Taip pat įdomu iki kokio amžiaus reikalingos apsaugėlės iš šonų ir pasidėjimas kojytėms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnika: 05 rugsėjo 2005 - 15:42
Mes turim tą iš Senukų. Valdymas jo, tai eina jis.... gal nesakysiu kur blush2.gif Su viena ranka nuvairuot be šansų. Didžiausias jo privalumas, kad tikrai stabilus. Mūsų pilietis mėgėjas pasikarstyt, tai dviratis beveik nevirsta (išlaiko vaiko svorį). Teko kieme su lengvu triračiu važiuot, tai maniškis alpininstas apsivertė jau pirmą kartą bandydamas užlipt.
Labai šauni to "senukinio" triračio apsaugėlė, tik tiek kad jos mums reikėjo labai trumpai, nuėmėm, kai pilietis buvo gal kokių 1 ir 3 mėn.
Atsakyti
Bet ziu tie senukiniai be padekliuko kojytems g.gif
Mano pilietei tik 8 men, bet jau issedejom visu kaimynu triratukus tongue.gif niu negalim ramiai praeit ax.gif
Atsakyti
mamos, reikia patarimo 4u.gif
kitą birželį mano guzikui bus metai. tai svarstau, ar pirkti skėtuką, ar pasilikti sportiniką ir pirkti tokį dviratuką g.gif ar dar ne per mažas bus (nelabai įsivaizduoju, ką moka 1 metų vaikai doh.gif) ? gal galit kas patirtim pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule111 @ 2005 10 20, 10:33)
mamos, reikia patarimo  4u.gif
kitą birželį mano guzikui bus metai. tai svarstau, ar pirkti skėtuką, ar pasilikti sportiniką ir pirkti tokį dviratuką  g.gif ar dar ne per mažas bus (nelabai įsivaizduoju, ką moka 1 metų vaikai  doh.gif) ? gal galit kas patirtim pasidalinti  4u.gif

vienerių metų pyplys tikrai sėdės dviratyje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule111 @ 2005 10 20, 11:33)
kitą birželį mano guzikui bus metai. tai svarstau, ar pirkti skėtuką, ar pasilikti sportiniką ir pirkti tokį dviratuką  g.gif ar dar ne per mažas bus (nelabai įsivaizduoju, ką moka 1 metų vaikai  doh.gif) ? gal galit kas patirtim pasidalinti  4u.gif

Savo mažyliui irgi pirkom dviratuką su rankena 1 metukų proga. Sėdėjo labai gerai, netgi geriau negu vežime, viską mato dairosi, mygtukus kurie prie vairo, spaudinėja kad grotų, na tikrai patenkino pilnai mano lūkesčius thumbup.gif
Atsakyti
Bet reikia ir sketuko. Juk ir vejuota ir salciau buna, triratuke salta. O pas gydytoja su triratuku irgi kazkaip ne taip ax.gif be to, jei kur keliausit, triratuka i bagazine grusti nzn kaip gausis smile.gif
Nusipirkom triratuka Gariunuose uz 115 Lt, laiminga mergele, nors daba didesnis noras eiti, o ne sedeti. Bet eme kazko priekinis ratas ir siek tiek skersuot pradejo sad.gif pardavejas aiskino, kad ner ko noret is kinietisko pigaus triratuko. Nu nieko sau pigumas blink.gif noreciau, kad uz 100 Lt nors kiek pavaziuotu schmoll.gif

Va kokios musu vezecios smile.gif
user posted image
bet is tu gariunietisku kiek ziurejom, tai sitas pasirode patikimiausias. Bet teks rata remontuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saule111 @ 2005 10 20, 11:33)

Mes turim triratuką ir kuo puikiausiai važinėjam nuo kokių 11 mėnesių. Yra apsaugėlė, tai nebaisu, kad vaikas gali iškristi. Tikras kaifas vaikui važinėt su triratuku thumbup.gif . Aišku, jis dar jo nemina, tik mama ar tėtis stumia, bet vis tiek malonumas neišpasakytas. Vežime toks pilietis jau nelabai nori sėdėt, tai tas triratis mums išsigelbėjimas. Ir parduotuvėj labai patogu, nenusibosta sėdėt triratuke thumbup.gif
Mes turim, tą iš Senių. Man labai patinka, gan stabilus triratukas, o valdymas, tai irgi puikus, galima kuo puikiausiai viena ranka stumti.
Atsakyti
Gal yra kokių naujienų triratukų pasaulyjeeeeee? biggrin.gif

Ketinam savo mažiui nupirkti- bet dabar dilema kokį, jau norisi rimtesnio ne visai leliukiško.
Atsakyti
Va tokia problema iškilo. Norim nupirkti vaikučiui triratuką tik nežinau kaip išrinkti kad būtų kokybiškas ilgai ir patogiai tarnautų. Tai labai labai prašau mamyčių kurios juos turi kad pasidalintų, į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis. teko girdėti kad per tam tikras vietas jie linkę sulūžti.Būtų labai gerai žinoti kokių firmų ir modelių jie silpniausi o kokių tvirčiausi .
dar vienas niuansas, ant jų būna toks lankas kuris saugo kad vaikutis neiškristų. mano galva jis privalumas, bet kaip su vaikučio įsodinimu ar patogu g.gif ar nereikia kiekvieną kartą nervintis kol jį ten įsodini ir kol išlaipini.
žodžiu įdomu visos pastabos, nuomonės ir patarimai mirksiukas.gif
Didelis AČIŪ visom kurios nepatingės surašyti visus + ir -
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciocia: 28 rugpjūčio 2006 - 10:07
Jei susiruošet pirkti dabar, siūlau lukterti iki pavasario, žiemą jis juk bus nenaudojamas, mes iškart pirkom dviratuką su dviem papildomais ratais.

Visi kinietiški triračiai su stumiama rankena ir ratas kad neiškristų, tarnauja nesaugiai, vaikai kiek pasikrutinę virsta į šoną, triratis lengvas ir greitai virsta, stipresnis vaikas be jokio vargo gali net triratį praardyt.
Dabar klausimas, kam jis reikalingas, vaikui sėdėti kai stumia tėvai, ar vaikui važiuoti. Nes mažiukas iki 2 metų dar sunkiai mina, kai sugebės minti, vaikui triratis bus mažas, klius kojytės minant už vadinamo vairo.

Jei norima pirkti gerą triratį, siūlau važiuoti į specializuotas parduotuves, jei tik tam, kad jis iš vis būtų, tada saugumas, tvirtumas jokio vaidmens nevaidina.

Atsakyti