Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai - bendra tema

QUOTE(a79 @ 2005 04 08, 17:34)
Ačiū, Superbaba, urmo bazės paskutinis taškas, kuriam patingėjom klaidžiot  4u.gif

Na stai patyngejot mirksiukas.gif daba turesit vaziuot 4u.gif
Atsakyti
Aš, matai neaukšta, tai man pasilenkt nereikia, o kiek išsitempia lazda gi gali parduotuvėj pasižiūrėt wink.gif Manasis, bent jau po namus, važinėja visai be prisegimo
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2005 04 08, 21:20)
Aš, matai neaukšta, tai man pasilenkt nereikia, o kiek išsitempia lazda gi gali parduotuvėj pasižiūrėt wink.gif Manasis, bent jau po namus, važinėja visai be prisegimo

Tai vat as kvaisa pardeje gi maciau, bet, kad atkreipt demesi kaip ten reikalai su ranke-pamirsau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramjok @ 2005 04 13, 20:43)
Turim triratuka, pirkom vaiku prekese Riki. Mazylei jis labai patiko, nuo vieneriu metu ji tik juo vaziuodavo, o ne vezimu. JI jautesi tarsi "pati" mintu triratuku. Yrapaildoma kede,kojoms paildomi laipteliai. Rankenos ilgis reguliuojasi.
Jau pardavinejam, nes ieskom jau dviratuko ax.gif

Ikelk nuotraukyte-gal kuri is musu nupirks biggrin.gif
Atsakyti
Ruošiuosi pirkti 1,6 m mergaitei stumdomą triratuką su rankena. Gal kas gali ką patarti. Ar reikia tokio amžiaus vaikui apsaugų? rolleyes.gif
Atsakyti
va va aš irgi prie tų, perkančių triratukus biggrin.gif Tai jei kas turit nenaudojamus, traukit juos į dienos šviesą smile.gif Čia paklausa didžiulė ax.gif
Turiu tokį pastebėjimą. Kažkas rašė, kad geriau būtų aliumininė rankena. g.gif Nežinau, ar būna tokių, bet geriausia būtų plieninė rankena. smile.gif Aliuminis, kaip metalas yra minkštas, jis greitai deformuojasi, t.y. lūžta sad.gif
Atsakyti
Mes turėjom 2 triratukus.Vieną berchet berods, o kitą jei neklystu kinietišką.Tai tas berchet nepatiko.Mežei nebuvo kur pasidėti kojyčių, nes kai vyras nupirko dar maža buvo ir minti nemokėjo.Be to valdymas- kaip vežimo.Sėdynė tikrai nėra labai patogi ir vaikas malasi joje.O va kinietiškas labai patiko, o ypač jo valdymas, nes valdo mama su rankena, o vaikui tarodo, kad čia jis vairuoja thumbup.gif Ir rankenos ilgis reguliuojasi smile.gif
Atsakyti
nezinau kokie geri,bet man sake tu kur Maximome po 89lt nepirkt,nes luzta greit g.gif
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2005 06 09, 01:39)
nezinau kokie geri,bet man sake tu kur Maximome po 89lt nepirkt,nes luzta greit g.gif

Ne tik maximiniai luzta. Luzta ir cipoline esantis triratukai,vos tik prisilieti, dalys krenta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės!!!
Vat ir mane labai domina ši prekė. Bandau internete rasti kokią info ir va ką radau: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?op=2&id=5014.1.1, ten yra ne vienas triratukas ir su rankenom, ir be. Gaila, kad tik kainos nerašo. Gal kam bus idomu pasižiūrėti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agatha @ 2005 06 13, 17:18)
Sveikos mamytės!!!
Vat ir mane labai domina ši prekė. Bandau internete rasti kokią info ir va ką radau: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?op=2&id=5014.1.1, ten yra ne vienas triratukas ir su rankenom, ir be. Gaila, kad tik kainos nerašo. Gal kam bus idomu pasižiūrėti  mirksiukas.gif  4u.gif

Cituoju pati save ax.gif , dabar galite pasižiūrėti 4u.gif
triratukai
Atsakyti
Va čia dar keletas triratukų... Dar triratukai
Bet kažkokie jie nelabai patvarūs atrodo g.gif
Atsakyti