Mes tai daznaiusiai gaminames su varskes bei razinu, persiku dziovintu, slyvu dziovintu idaru. Retkarciais su grybu idaru, ir dar reciau su farso idaru.
Skanu man su varške ir kepintomis pistacijomis 
Darau dar su vien sūrių, bet tada pasidarau grybų padažiuką
Papildyta:
Į tokį įdarą dar dedu vištienos
Nes namie nėra vegetarų

Darau dar su vien sūrių, bet tada pasidarau grybų padažiuką

Papildyta:
QUOTE(ella* @ 2011 04 20, 21:56)
As darau tokius variantus:
darzoviu idaras: cukinija, svogunas, morka, paprika (viska pakepinti ir deti i blyna)

darzoviu idaras: cukinija, svogunas, morka, paprika (viska pakepinti ir deti i blyna)

Į tokį įdarą dar dedu vištienos


MB labai megsta lietinius su kumpiu ir suriu. Bet koki kumpiuka labai plonai supjaustau (arba perku jau plonai supjaustyta), tada ji tiesiog pirstais suplesau ir smulkiai pritarkuoju daug surio. Blynelius su idaru pasildau keptuveje su sviestuku kol suris isslydis.
Mano šeimynai labai patinka lietiniai su tokiu įdaru (gal ir kartojuosi): bulvių košė, sumaišyta su pakepintomis dešrelėmis ir svogūnu. Padažas baltas iš česnako, miltų, grietinės ir pieno

QUOTE(SON19 @ 2011 11 20, 19:40)
Mano šeimynai labai patinka lietiniai su tokiu įdaru (gal ir kartojuosi): bulvių košė, sumaišyta su pakepintomis dešrelėmis ir svogūnu. Padažas baltas iš česnako, miltų, grietinės ir pieno 

O, kaip idomiai


Jei gerai supratau, tai jus pakepat svoguna, desrele ir tiesiog sumaisot viska su bulviu kose, ir tokiu idaru ivyniojate lietinius?

QUOTE(Renata123 @ 2011 11 21, 23:15)
Jei gerai supratau, tai jus pakepat svoguna, desrele ir tiesiog sumaisot viska su bulviu kose, ir tokiu idaru ivyniojate lietinius?

Taip, gaunasi tarsi bulvių košė su dešrelėm arba su spirgučiais

Labai sotu
as tiesiog prikepu kruva blynu, kuo plonesniu.I padazines ispilstau padaziuka :
kepti svoguniukai
kepta sonine
grietine
(lb smulkiai pjaustyta viskas kepa, kai iskepa ipilu pora saukstu vandens)
susisuka blynuka,mirkosi visi ir valgo, daug lasinio nesuvalgysi, labiau mirkai i skystyma skoninga, bet vistiek nerealiai skanu
gal labai maziem vaikam ir pernelyg tep lep butu
kepti svoguniukai
kepta sonine
grietine
(lb smulkiai pjaustyta viskas kepa, kai iskepa ipilu pora saukstu vandens)
susisuka blynuka,mirkosi visi ir valgo, daug lasinio nesuvalgysi, labiau mirkai i skystyma skoninga, bet vistiek nerealiai skanu


QUOTE(SON19 @ 2011 11 22, 13:17)
Tikiu, kad sotu, bet ir skanu turi buti.

Aciu!

QUOTE(Renata123 @ 2011 11 23, 00:45)
Tikiu, kad sotu, bet ir skanu turi buti.
Artimiausiom dienom tikrai reikes isbandyti!
Aciu!

Aciu!

Renata123,
įkišiu ir aš,savo nosį,negalėjau

Bulves,kad būtų skanesnės išverdamos{piene+sviestas}
Prie šių lietinių tinka toks paprastas padažas:
svieste pakepinama smulkinti svogūnai,jiems sukminkštėjus supulamas pienas ir paverdama.
Niam ,niam,kaip skanu

Su bananų įdaru pagerinti, šventiniai, tskant
: iškept lietinius, įsukt bananų po 4adalį, pakepinti. Dėti kuo karštesnius į lėkštes ir skubiai gausiai pabarstyti tarkuotu šokoladu (kad patirptų), ant viršaus - kokosų drožlių.

Šiandien kaip tik pusryčiams gaminau lietinius blynus. Įdaras - varškė pyragams ir vynuogės. Tiesą sakant vynuoges dėjau vietoje bananų, norėjau juos sutrinti ir įdėti, bet neturėjau
Skanu buvo ir taip

