Įkraunama...
Įkraunama...

Lietiniai

Sveikutes, gal kas zinote lietiniu teslos recepta be kiausiniu 4u.gif Noreciau vaikui iskepti, bet sunus negali valgyti kiausiniu.
Atsakyti
Lietiniai be kaiušinių:
http://svajuke.wordp...siniu-ir-pieno/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2013 08 03, 10:52)

Aciu smile.gif
Papildyta:
Mes valgome tik speltos miltus, gal kas bandete is ju kepti lietinius?
Atsakyti
Lietiniai su malta virta mėsa, apkepta su dazrovemis:)
Atsakyti
Lietiniai su keptu faršu ir + padarau tokį įdarą (pjaustyti pomidorai, tarkuotas sūris, česnakas, visą tai išmaišau majoneze). Ant lietinio dedu keptą farša ir pagamintą įdarą, viską suvynioju ir dar kartą apkepu, kad ištiptu sūris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2013 08 03, 08:58)
Sveikutes, gal kas zinote lietiniu teslos recepta be kiausiniu 4u.gif Noreciau vaikui iskepti, bet sunus negali valgyti kiausiniu.

Močiutė kepa vanduo, druska, miltai
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2013 08 03, 01:58)

as zinau, kad kiausinius receptuose galima pakeist linu semenimis (maltomis)

To replace one egg:
1 tablespoon ground flaxseeds
3 tablespoons water (or other liquid)

Stir together until thick and gelatinous.

Vienam kiausiniui pakeisti 1 valgomaji sauksta maltu linu semenu susmaisykite su 3 valgomais saukstais vandens.
Atsakyti
Mano vyras labai megsta lietinius su varske,o vaikams darau su desreliu +surio idaru
Atsakyti
Mano dukra labai megsta,lietinius su bananu idaru.
Atsakyti
Aš jei ir darau įdarą, tai tik su varške ir +bananų įdaras arba braškių įdaras, kartais viską miksuoju, laaaabai skanu. blush2.gif
Atsakyti
o gal kas zino tikslu recepta kaip budavo IKI parduotuveje lietiniai idaryti meksikietisku idaru berods.. su kukuruzais, pupelem... g.gif
Atsakyti
labai skanus idaras ,tarkuoti ,desra daktariska,suri,isplakti kiausini ir viska ismaisyti.super mano vaikams.
Atsakyti