Įkraunama...
Įkraunama...

Lietiniai

Virta mesyte,lietiniai,kiausiniai virti,suris,cesnakas,prieskoniukai.

Iskepame lietinius, isverdame mesyte ( visada naudoju kai isverdu sultinuka sriubai,o mesyte liko). Smulkiai supjaustome mesyte, sutarkuojame suri, cesnakiuka, susmulkiname kiausinius, idedame krapuku, prieskoniuku,pipiriuku. Suviniojame i lietiniu, juos apkepame.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 11 18, 00:28)
MB labai megsta lietinius su kumpiu ir suriu. Bet koki kumpiuka labai plonai supjaustau (arba perku jau plonai supjaustyta), tada ji tiesiog pirstais suplesau ir smulkiai pritarkuoju daug surio. Blynelius su idaru pasildau keptuveje su sviestuku kol suris isslydis.

Sitie mano taip pat megstamiausi thumbup.gif bet kai darau lietinius tai sau tik kelis tokius pasidarau, o vyrui ir vaikams butinai saldzius turiu daryti, megstamiausi su varske ir bananais, kartais juos apipilu tirpintu pienisku sokoladu.....man tai nepatinka tokie doh.gif o jie manuju nevalgo doh.gif biggrin.gif taip pat dar megstu su krevetemis ir suriu bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
turiu klausima-problemėlę ax.gif
kodėl iškepus lietinius, susukus įdarą ir paskui juos apkepant - jie per sulenkimus SKYLA doh.gif doh.gif ir jei įdaras skystesnis pvz. varškė - išbėga doh.gif doh.gif
kitas dalykas, įdedu studentui - ir kai jis atsišildo ir kepasi - viskas teka lauk... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 11 14, 16:58)
sveiki 4u.gif
turiu klausima-problemėlę  ax.gif
kodėl iškepus lietinius, susukus įdarą ir paskui juos apkepant - jie per sulenkimus SKYLA  doh.gif  doh.gif ir jei įdaras skystesnis pvz. varškė -  išbėga doh.gif  doh.gif
kitas dalykas, įdedu studentui - ir kai jis atsišildo ir kepasi - viskas teka lauk... doh.gif

turbut per skysta idara-varske padarot g.gif man niekas niekur nebega schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2013 11 14, 17:48)
turbut per skysta idara-varske padarot g.gif man niekas niekur nebega schmoll.gif  schmoll.gif




nu kad būtent ir bėda tame,kad visai neskystas įdaras, o bėda tame, kad SKYLA pats lietinis per sulenkimus.O tešlai pilu puse pieno / puse vanndens.... girdėjau viena varianta, kad gali būti dėl miltų g.gif g.gif aš asmeniškainaudoju tuos žalius Malsenos g.gif g.gif nu vien žo....KODĖL SKYLA LIETINIS ??? vat kur klausimas doh.gif g.gif
Atsakyti
reikia lietinius tik su vandeniu maisyti tada niekas neskyla, tamp ajie minksti ir lankstus
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 11 14, 16:52)
nu kad būtent ir bėda tame,kad visai neskystas įdaras, o bėda tame, kad SKYLA  pats lietinis per sulenkimus.O tešlai  pilu puse pieno / puse vanndens.... girdėjau viena varianta, kad gali  būti dėl miltų g.gif  g.gif  aš asmeniškainaudoju tuos žalius Malsenos g.gif  g.gif  nu vien žo....KODĖL SKYLA LIETINIS ??? vat kur klausimas  doh.gif  g.gif

Nenaudokit pieno, kiti net kiaušinio net kiau šinio nededa.
Atsakyti
As lietiniu teslai visada ipilu aliejaus truputi, o kepu beveik be aliejaus. Jei tik miltai , kiausiniai ir vanduo, manau , del to skyla... g.gif
Atsakyti
as lietiniu idarui pasikepinu svoguna ir morka, tada dedu ismirkyta soju farsa ir viska pakepinu ax.gif ir visa sita misinuka suku i lietinius, kartais dar i mase itarkuoju fermentinio surio smulkiai...visai skaniai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 11 14, 17:52)
nu kad būtent ir bėda tame,kad visai neskystas įdaras, o bėda tame, kad SKYLA  pats lietinis per sulenkimus.O tešlai  pilu puse pieno / puse vanndens.... girdėjau viena varianta, kad gali  būti dėl miltų g.gif  g.gif  aš asmeniškainaudoju tuos žalius Malsenos g.gif  g.gif  nu vien žo....KODĖL SKYLA LIETINIS ??? vat kur klausimas  doh.gif  g.gif

Vidal,

priezastis yra miltuose,pasirinkite kitos rusies miltus.

Jeigu norite geru lietiniu ,ingridentus {produktus} dekite proporcingai {jeigu dedate 2stiklines miltu, pilkite tokipat kieki pieno{1stikline}ir vandens {1}
Butinai pilkite aliejaus.

Kuomet uzmaisote mase lietiniams butinai leiskite masei pastoveti kambario temperaturoje.

Gerai isplakti galima su elektriniu plakikliu{blenderiu}
Atsakyti
[quote=regna,2013 11 18, 00:53]
Vidal,

priezastis yra miltuose,pasirinkite kitos rusies miltus.




ačiū labai už patarimus. Bandysiu su kitais miltais mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=vidal,2013 11 18, 12:04]
[quote=regna,2013 11 18, 00:53]
Vidal,

priezastis yra miltuose,pasirinkite kitos rusies miltus.


ačiū labai už patarimus. Bandysiu su kitais miltais mirksiukas.gif
[/quote]




p.s. O kokius miltus, mergaitės, jūs naudojate lietiniams, ar specialiai naudojate būtent tuos, ar kokie po ranka namie yra ?????...... noriu gauti gera rezultata, todėl ir nerimstu mirksiukas.gif
Atsakyti