Įkraunama...
Įkraunama...

Batai,bateliai II

QUOTE(Dangviva @ 2010 12 13, 15:24)
kad užbaigimo kraštelis nesibanguotų, užbaiginėjant vietomis  reikia sumezginėti ne po dvi, o po tris akis 4u.gif .

oi kaip gerai, aš kitoj vietoj šituo patarimu pasinaudosiu bigsmile.gif ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 12 13, 17:33)
oi kaip gerai, aš kitoj vietoj šituo patarimu pasinaudosiu  bigsmile.gif  ax.gif ačiū  4u.gif

Prašom smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Joli99 @ 2010 07 01, 21:57)
Sveika, taip buten is sios firmos priemones ir naudojau, tik zinoma ne tik dazus, bet ir senu dazu nuemeja (prime) bei laka. Tiesa paasakius ant dirbtines odos dar nebandziau, tai tikrai negaliu pasakyti koks bus rezultatas, bet gamintojas neisskiria atskirai kokiai odai skirti dazai, tai gal ir dibrtine puikiai padengs. Sekmes bandymuose

Sveikos, gal galit pasakyti kokios talpos uztektu su dazu standartinem bateliams nudazyti? Ir kaip reikia dazyti: tiesiog teptuku tepti.
Aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(justaur @ 2011 03 05, 19:33)
Sveikos, gal galit pasakyti kokios talpos uztektu su dazu standartinem bateliams nudazyti? Ir kaip reikia dazyti: tiesiog teptuku tepti.
Aciu uz atsakyma

Sveika, 50 ml turėtų pakakt.O dažyt galima ir kempinėle ir teptuku, kur reika. Sėkmės darbe mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal man jus patarsit. Noriu retro batuku savo vestuvems. Kaip man kaspinuka pritvirtint. Maciau kad raset apie tuos moment, tai visgi is mazu tubeliu reik ar geltonus o gal galima prisiut? Ar praktikuojamas klijavimas. O seip gal kokiu ideju pasiulysit. Orientuojuosi i 1950 m. buciau labai dekinga, jei ka patartumet
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal patarsite.. nusipirkau savo svajonių ilgus medžiaginius batus pavasariui-vasarai. bet jų šonas visas papuoštas blizgiais akmenukais. man tai visai negražu.. pabandžiau nulupt vieną - lieka klijų dėmelės. gal žinote kuom tuos klijus galima išvalyti, kad neliktų demės? arba gal galite parekomenduoti kokią taisyklą kur galėtų tai kokybiškai atlikti?
bučiau labai dekinga.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, susidomėjau Jūsų darbais - labai žavūs, o ir pati turiu problemėlę, vyras nuspardė batų nosytės, tai reikia kažkaip "gaivinti"... Batai raudoni, norisi ir spalvą partyškinti ir pažeistas vietas užtaisyti. Skaičiau, kad tai darot su tekstiliniais dažais? Gal galima būtų patikslinti, ar gerai suprantu patį "receptuką": švarius batus nuvalot spiritiniu tirpalu (ar tam tiktų degtinė???), leidžiat nudžiūti, vėliau nutepat dažais ir džiovinat fenu? Ar paskui dar reikia kažkuom lakuoti? Norisi nebrangiai išsisukti...

Tiesa, dar toks klausimukas - gal kokius nėrinius būtų galima užklijuoti dvipuse lipnia juostele, gal kuri tai išbandėt?

Šiandien kiek ieškojau apie dažus odai, tai radau, kelias nuorodas, gal kuri kažką bandėt su tokiom priemonėm?

http://www.jurasta.l...azai-odai-flash

http://www.automoder...m...78&pid=3904

http://www.nikvira.l...?categoryID=158

http://www.gritija.l.../produktas/770/

Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 05 05, 12:35)
Sveikutės, susidomėjau Jūsų darbais - labai žavūs, o ir pati turiu problemėlę, vyras nuspardė batų nosytės, tai reikia kažkaip "gaivinti"... Batai raudoni, norisi ir spalvą partyškinti ir pažeistas vietas užtaisyti.

o su batų tepalu neišeitų? g.gif juk yra visokių spalvų, tik reik jau žiūrėt batų parduotuvėse. Mano batai bordiniai, buvo žiauriai nutasyti ir nubrozdinti, bet dar nenorėjau jų nurašyt ir visai atsisiktinai radau batų tepalą pagal spalvą. super gavos smile.gif tik kad reik kas kažkiek laiko vėl patepliot juos
Atsakyti
Sveikos, gal galite apšviesti mane, kaip didelę aukštakulnių nenešiotoją, ką daryti, kai užsiavus tinkamo dydžio batelius, pėda šiek tiek nuslysta ir batelių kulne lieka tarpelis? Tame reikale nesigaudau, o va prispyrė reikalas - teks ir pirkti, ir avėti. Mažesnio dydžio, tikiuosi, nereiks imti, o tai koją nuspaus visai, ar ne? Pėdutes kokias apsitempt ar ką...
Atsakyti
QUOTE(bahamma @ 2011 06 16, 22:13)
Sveikos, gal galite apšviesti mane, kaip didelę aukštakulnių nenešiotoją, ką daryti, kai užsiavus tinkamo dydžio batelius, pėda šiek tiek nuslysta ir batelių kulne lieka tarpelis? Tame reikale nesigaudau, o va prispyrė reikalas - teks ir pirkti, ir avėti. Mažesnio dydžio, tikiuosi, nereiks imti, o tai koją nuspaus visai, ar ne? Pėdutes kokias apsitempt ar ką...

Na, bateliai gaminami standartiniai, o kojos - skirtingos. Net ir to pačio dydžio. Pasiūlymas gal būtų tik toks, kad rinktis ne pačius aukščiausius kulnus - tada nuslydimo tokio nebus. Ir ypač, jei nenešiojot iki šiol aukštakulnių. Nesikankinkit "vardan reikalo". Nes kai kojos ir nugara bus nuvargę, tai anokia šventė doh.gif Nei šokt, nei vaikščiot nebesinori. Ir ar pastebėjot, kad pasibaigus oficialiai baliaus daliai, kampuose atsiranda "atliekamų" aukštakulnių krūvelė hihihi.gif O merginos perlipa į patogesnius ax.gif

Beje, prieš keletą metų ir aš buvau aukštakulnių nemėgėja, kol... nepataikiau ant itin patogių batelių. Nuo to laiko tik aukštakulniais ir aviu thumbup.gif Tik renkuosi, oi renkuosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 24 birželio 2011 - 08:37
QUOTE(*sim* @ 2010 07 24, 18:59)
Pirmosios basutes  ax.gif
user posted image

KAIP GRAZU smile.gif)))
Papildyta:
Sveikutes, planujuo siuti is kailiuko slepkutes-tapkutes smile.gif Gal kuri matete kur nors isklotiniu?

Jei kuri zinote parasykit a.z.
dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi noriu atsinaujinti batus, nes kulnai nudralinti, o pati oda pajuodavusi vietomis nuo balu doh.gif

Taigi nusprendziau, kad reikia blizguciais smulkiais ir biriais nudazytis/nulakuoti.
Ar matete kuri tokiu pirkti Vilniuje? g.gif
Atsakyti