Įkraunama...
Įkraunama...

Batai,bateliai II

Kažko apmirusi tėmelė g.gif
O man čia toks atradimas drinks_cheers.gif
Fantasika kažkokia, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad tokių grožių galima pasidaryti ( aišku sugebančioms:)
Nuoširdžiausi komplimentai Fredericai ir kitoms auksarankėms 4u.gif
Aš tai labai norėčiau nusimegzti a la Ugg'sus. Kaip suprantu čia galima būtų panaudoti pvz. kambarinių šlepečių padą:

user posted image

user posted image

user posted image

O paskui iki beveik tokio "datraukti":
user posted image

Bet su mano mezgimu, tai, ko gero tik šleivūzus kokius suregzčiau doh.gif
O tokią kojinę ant bato maunamą būtinai megsiu, kaip tik turiu batus, kurių viršutinė dalis man nepatinka, per trumpa mano ilgom kojom blush2.gif Reik tik siūlų atitinkamos spalvos susirasti smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti visu darbstuoliu,gal zinote kur gauti skysto latekso,kad butu galima nertas tapkutes patepti,kad neslystu..gal yra kokia internetine parduotuve??? nes kazkaip niekur nerandu,arbu tik nemoku ieskoti ax.gif ...
O as cia tiek prisiziurejau grozybiu,kad net galva svaigsta..kokios jus visos isradingos thumbup.gif ....
Atsakyti
Latekso čia yra pirkti Vilnos fabrikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 26 spalio 2009 - 08:31
QUOTE(gb78 @ 2009 10 15, 20:57)
Kažko apmirusi tėmelė  g.gif
O man čia toks atradimas  drinks_cheers.gif
Fantasika kažkokia, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad tokių grožių galima pasidaryti ( aišku sugebančioms:)
Nuoširdžiausi komplimentai Fredericai ir kitoms auksarankėms  4u.gif
Aš tai labai norėčiau nusimegzti a la Ugg'sus. Kaip suprantu čia galima būtų panaudoti pvz. kambarinių šlepečių padą:

Truputį atgaivinsiu mirksiukas.gif , na čia nieko tokio įspūdingo, tiesiog paskatinimui, kad galima bandyti ir gauti rezultatą, tokį kokio norisi.
Ruošiausi mažosios krikštynoms, aišku kaip visada( man) neradau to ko norėjau.Gavau batukus mažei, siuntė draugė iš Londono, jei atrodė, kad balti, man gi jie baltumu net nekvepėjo... todėl buvo greitai perdaryti į tinkamus lotuliukas.gif
Sau radau patinkantį modeliuką, bet va spalva ir vėl ne tiko...taigi ...rodausi mirksiukas.gif
Prieš...
user posted image
PO...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
saunumelis,kaip grazu ir suderinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif good.gif
Atsakyti
Nerealu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės.Nieko įdomaus nebeparodau, visą laiką atima mažoji, mano batai dabar laukia eilės lotuliukas.gif , mažė be konkurencijos, stovi pirmoje vietoje ...
Atsakyti
gal kasa turite nuorodas, ku pas rusaites batukus permeistrauja? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu bėdą. Nudaužiau ilgaaulių odinių mėlynų batų nosį verysad.gif Nurašyt batus gaila, nes gal tik du mėnesius panešiojau, o ir kainavo nemažai. Ar įmanoma ką nors padaryti, kad juos vėl būtų galima nešioti? Avalynės taisyklose buvau, jie nieko negali padėti. Galvojau, gal reikėtų kokias juodos odos juosteles klijuot, bet įtariu nekaip atrodytų blush2.gif O gal svarovskius pabandyt? Patarkit:)
Atsakyti
Sveikos mergaitės.Atėjau pas jus labai didelio patarimo.Nusipirkau iš labdaros batelius kaip tik sau nes turiu tokia bėda kad pas mane mažos išmieros koja.Batelius nešioju tik 35.O čia va kaip aklai vištai grūdas, kokiu norėjau senei tokius ir radau nes iš nauju negamina tokiu mažu išmierų.Bet va bėda tokia kad jie mėlinos splavos.Čia skaičiau kad galima dažyti juos labai norėčiau turėti juodus.Kiek skaičiau Frederikos pasisakymus kad reikia pirkti dailininkų parduotuvėje ir kaip man prašyti kokių man reikia dažų.Ar dar kokio lako gal reikia kad nenusiplautų?Labai atsiprašau už klausimus bet tikrai aš čia žalia, o jūsų darbai tiesiog fantastiški.Jei galėsit padėkit prašau merginos man, būsiu labai dėkinga jums blush2.gif O čia idedu nuotraukykę.
user posted image
Atsakyti
sveikos, mamytes.

ieskau labai grazios dovaneles dviem mazoms mergytems.joms tik 6 men.
gal veltu batuku, ar nertu kepuryciu ...ir pan

bet su didziule pagarba, sakau aciu uz grozi akims fredericai. wub.gif
Atsakyti
Pati tokių nepasidaryčiau, bet parodau ką netyčia internete užmačiau smile.gif

http://i38.tinypic.com/izrk13.jpg
http://i37.tinypic.com/2v7ti68.jpg
http://i34.tinypic.com/54tbgl.jpg
Atsakyti