Sveikos, gal kas nors salinote apgamus Baltijos ir Amerios klinikoje? O gal girdejote kokiu nors atsiliepimu apie sia klinika?
Sveikos, turiu as toki apgameli nedideli 1-2mm skersmens kirksnyje, kaip tik toje vietoje kur kelnaiciu krastas. Siaip jis nera iskiles ir netrukdo, bet vasara kazkaip geda atviresni maudymuka nesioti, visa laika su sortukais. Kaip manot ar pasalinti ji geriau, ar gal nereikia jo visai gedytis?
tai aisku,kad nereikia gedytis
apgamas tai juk ne karpa ar koks pulinys, o naturalus dalykas,kuri visi turi. salinkit tik tuo atveju,jei jums nepatogu, kelnaites ji visada trina ar kazkas pan.

QUOTE(reckless07 @ 2012 05 29, 21:37)
Sveikos, turiu as toki apgameli nedideli 1-2mm skersmens kirksnyje, kaip tik toje vietoje kur kelnaiciu krastas. Siaip jis nera iskiles ir netrukdo, bet vasara kazkaip geda atviresni maudymuka nesioti, visa laika su sortukais. Kaip manot ar pasalinti ji geriau, ar gal nereikia jo visai gedytis?
nesigėdykit

Sveikos, gal kam salino apgama chirurginiu budu santariskese? Idomu ar didelis randas lieka? Gal kas buvot Kardiolitoj, ten siuo metu salinami apgamai nemokamai, tik reikia sumoket 120 lt uz tyrimus? Kaip jums ten patiko gyd Mordas?
QUOTE(Amelita @ 2012 06 12, 17:07)
Sveikos, gal kam salino apgama chirurginiu budu santariskese? Idomu ar didelis randas lieka? Gal kas buvot Kardiolitoj, ten siuo metu salinami apgamai nemokamai, tik reikia sumoket 120 lt uz tyrimus? Kaip jums ten patiko gyd Mordas?
Pries keleta metu santariskese salinau viena apgama apie 4-5mm skersmens rankos beveik vidinej pusej. Tai toks vaizdas, kad tik ismesinejo, susiuvo ir paleido. Kai uzsiminiau, kad noreciau kuo mazesnio rando issireiske "mes cia plastika neuzsiiminejame". Randas liko platus, ryskus, ilgis 4,5 cm. Rezultatu labai likau nepatenkinta. Dar karta ten salinciau nebent jei butu jau aiski onkologine diagnoze, kai ne vaizdas jau rupi

Esu pasalinus 9 apgamus tai galiu jau palyginti

Kardiolitos nebandzius.
Aš pašalinau apgama nuo veido 2mm kažkur, iškilusį, tai dabar yra ruda nudegusi dėmė likusi, šiek tiek didesnė nei buves apgamas kokiu 3 mm skersmens. Apgama pasalino RADIOCHIRURGINIU BŪDU. Kai sugys parašysiu kokie rezultatai. Už ištyrimą sumokėjau 50 lt, o už pašalinimą 60 lt.
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 06 15, 13:01)
Aš pašalinau apgama nuo veido 2mm kažkur, iškilusį, tai dabar yra ruda nudegusi dėmė likusi, šiek tiek didesnė nei buves apgamas kokiu 3 mm skersmens. Apgama pasalino RADIOCHIRURGINIU BŪDU. Kai sugys parašysiu kokie rezultatai. Už ištyrimą sumokėjau 50 lt, o už pašalinimą 60 lt.
O salino kada? Sia savaite?
Sveikos, visos cia kalba tik apie apgamu salinima, o man seip yra idomu is kur jie tokie atsiranda, nes pas mane per kokius du metus ju tiek priviso, na gal ten labiau tokios rudos demeles kurioss yra neiskilusios bet yra ir nemazai apgameliu maziuku tokiu labai daug, man yra ydomu ar tas demeles gal galima kaip balinti, juk neisiu salinti 50 apgamu;]
Labas, gal kas buvot pas gyd Morda? Kardiolitoj? Idomu butu kokie atsiliepimai?
Laba:) turiu apgama prie lupos, nedidelis, bet aiskiai matomas (panasiai kaip pas Sindi Krauford
), vis mastau apie pasalinima..bet gal neverta. visgi jis ant veido..jei kas, kad neliktu rando ar dar didesnes demes...