Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamas

QUOTE(monkey-love @ 2012 08 21, 11:57)
Sveiki. Reikia jūsų patarimo, kadangi pati nieko nenusimanau.  4u.gif
Prieš kelias dienas man ant nosies atsirado du rudi taškiukai. Gal kas nors mane apšvies ar tie rudi taškiukai po visą kūną tai apgamai ar jie kažkaip kitaip vadinasi?
Ar galima juos šalinti? Jie nėra išlindę, tiesiog taškiukai tamsi. Kiek kainuoja? Gal galima kur nemokamai pasišalinti? Esu iš Vilniaus. Štai įkeliu nuotrauką tų taškiukų kurie išlindo man. Labai negražiai atrodo, noriu pasišalinti  unsure.gif
user posted image

Gal cia strazdanos? Jas galima tik balinti. O jei butu apgameliai, tai ju del grozio niekas nesalina nemokamai. Visi nori pinigu. smile.gif As rudeni bandysiu eiti i kardiolita, pagal ju akcija. 120 Lt. Paskaityk ju puslapyje. Bet as turiu daug apgamu, ten tikrai ne strazdanos.
Atsakyti
Vakar pasisalinau apagameliu. Kardiolitoj. Labai patiko gyd Mordas. smile.gif Super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 06 15, 13:01)
Aš pašalinau apgama nuo veido 2mm kažkur, iškilusį, tai dabar yra ruda nudegusi dėmė likusi, šiek tiek didesnė nei buves apgamas kokiu 3 mm skersmens. Apgama pasalino RADIOCHIRURGINIU BŪDU. Kai sugys parašysiu kokie rezultatai. Už ištyrimą sumokėjau 50 lt, o už pašalinimą 60 lt.

Labai panasi ir mano istorija. Salinau apgama RADIOCHIRURGINIU budu vilniuje, Northway klinikoje. Apgamas salia akies, galima sakyti ant apatinio voko. Iskiles, kokiu 3mm diametro. Pasalino per kelias minutes, pries tai nuskausmino. Uzgijo gan greitai, bet sviesiai rudas pigmentas vistiek isryskejo ir pagal ploti gal kokiu 1mm atrodo didesnis. Na, kaip bebutu viskas atrodo daug graziau, ir visai nekrenta i akis.
Dabar ketinu pasalinti dar viena apkama nuo skruosto. Skaiciau, kad su aleksandrito lazeriu salina apgamus. Gal kas bande?
Atsakyti
Mordas labai fainas gyd. Buvau dar karteli pas ji. Super.
Atsakyti
Turiu dar toki klausima, kazin, ar diena pries apgamo salinima nuo veido lazeriu galima atlikti veido valyma ar ne? Paskambinau i GK klinika siuo klausimu, sako greiciausiai galima. Kadangi neuztikrintai nuskambejo atsakymas, vis blaskaus, ir galvoju visdel to atsisakyti valymo!?
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2012 12 10, 01:28)
Turiu dar toki klausima, kazin, ar diena pries apgamo salinima nuo veido lazeriu galima atlikti veido valyma ar ne? Paskambinau i GK klinika siuo klausimu, sako greiciausiai galima. Kadangi neuztikrintai nuskambejo atsakymas, vis blaskaus, ir galvoju visdel to atsisakyti valymo!?

Manau tikrai galima daryt veido valyma.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 12 10, 10:43)
Manau tikrai galima daryt veido valyma.

Aciu uz atsakyma. Tai, tada manau, pasidarysiu 4u.gif
Atsakyti
Dėl randų, tai pernai šalinausi apgamą radiochirurginiu būdu GK, tai randelis liko. Aišku nėra ryškus, bet aš pati tai matau, aplinkiniai sako nepasakytų, kad toje vietoje kažkas buvo. Neseniai pasišalinau nemažai apgamų nuo kūno, dar kolkas yra šašiukai, tai žiūrėsim ar visais atvejais lieka randai... g.gif
Atsakyti
Aš užvakar pasišalinau lazeriu BMP klinikoje Kaune apgamuką iš pažasties. Perklijuojant ir dezinfekuojant mačiau, kad toj vietoj kaip koks įdubimas dabar, bet gal sugis gerai. Dar noriu pasišalinti nuo veido, draugė šalinosi, ji šviesios odos, tai visai nieko nematyti, nors man gydytoja sakė, kad liktų dėmelė g.gif
Atsakyti
As turiu kelis apgamus kuriuos noreciau pasalinti. Sveikatai pavojaus jie nekelia. Ar tureciau uz tai papildomai moketu ar kompensuotusi?
Atsakyti
QUOTE(burbaπti @ 2012 12 14, 15:48)
As turiu kelis apgamus kuriuos noreciau pasalinti. Sveikatai pavojaus jie nekelia. Ar tureciau uz tai papildomai moketu ar kompensuotusi?

Jei turesit siuntima pas gyd, o jis panaikins tai nekainuos.
Atsakyti
Nekompensuoja jei pavojaus nekelia. Pas mane dideli, juodos spalvos, iškilę ir tai kol nepanašu į vėžiuką ir pakitimų nėr tol tik už savus pinigus galiu šalinti.
Atsakyti