Įkraunama...
Įkraunama...

Hematoma

Sveikos,
Noriu paklausti apie tuos kraujo krešulius. Man jis buvo 7 sav, tai gulėjau ligoninėje, grįžus truputėlį patepliojo paskiau nebe smile.gif . Gydytoja sakė, kad ji sumažėjusi, bet dar yra. Ar ji visai pradingsta ir ar ji nekenkia vaisiui g.gif
Atsakyti
Man 7 savaite buvo susidariusi hematoma, gulimas rezimas (1 savaite) ir duphaston padare savo - viskas susitvarke. Svarbiausia, kad ji nedidetu, nes bet kokiu atveju hematoma reiskia gresianti persileidima. Pasisalina ji 2 budais - arba iseina per tepliojimus, kraujavimus arba issivaiksto viduje. Labai nepergyvenk, daugiau ilsekis, pagulinek ir svarbiausia palaikyk gera nuotaika.
Sekmes!
Atsakyti
Sveikos, pas mane irgi hematoma, jau dvi savaites, kaip laukiu kol issivalys, na gera zinia, kad jau sumazejo.
Gal dar kam nors kazkas panasaus yra, ar yra buve... pasidalinkit, taip neramu verysad.gif
Atsakyti
per pirma nestuma irgi turejau hematoma apie 10 savaite. Tik man ja atrado per apziura, gydytoja uzciuope kazkoki guza, iskart dare echoskopa ir atrado hematoma per puse gimdos, aciu dievui, kad neuzkabino lialiaus, nes butu tada liudniau. Kraujavimo jokio nebuvo. Trys savaites stengiausi mazai judeti, kuo daugiau guleti, ir viskas gerai - hematoma issivaiksciojo. Ir dabar turiu nerealu 3 metu pypli.
Patarimas - labiau save pasaugokit, nieko sunkaus nenesioti, stengtis kuo daugiau guleti ir viskas turi buti gerai.
Atsakyti
sveikos, o tai tos hematomos atsiranda nuo persitempimo, persidirbimo ir nuovargio ?


Atsakyti

Man irgi rado hematoma 7 savaite, sake ateiti 10 savaite ir visiskai nic nieko nesake apie gulejima.... dabar mums 8 sav su trupuciu. jokiu tepliojimu nera..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 08 kovo 2008 - 23:53
Man buvo hematoma, anot gydytojos didelė. Tepliojo nuo 5 savaitės su keliomis pertraukėlėmis. Apie 10-tą savaitę pradėjau kraujuoti šviežiu krauju labai gausiai ir staiga, tiosiog upeliu srūveno. Nulėkiau į priimamajį ten nuėjau į tualetą ir tada iškrito tikrai didžiulis juodas krešulys, baisiai išsigandau. Tuoj padarė echo - leliui viskas gerai smile.gif Taigi paaiškėjo, jog išsivalė ta hematoma. Nuo tada viskas susitvarkė smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu hematomą, dabar jau 17 sav., bet gydytoja apie tai net neužsimena. Per pirmą nėštumą prieš kelis metus, kuris pasibaigė nesivyst.nėštumu, tą hematomą aptiko privatus gydytojas, kažkaip tik sakė, kad negerai tai,lyg vaistų išrašė, tačiau tada nepasisekė. Dabar, kai antrą kartą pastojau, poliklinikoj,kai gydytoja 5 sav. darė echoskopiją net nesuprato, kas tai, tai aš pati turėjau paaiškinti,jog tai hematoma. Tada išrašė nukreipimą į ligoninę, nors ten manęs nepaguldė, ir dar pasakė, kad nemato jokios hematomos. Tik sakė, kad gulėti namie. Ta hematoma vis yra, ji neišsivaikščiojo. Bet nesuprantu daktarų, jie neatpažįsta, kas tai.Tik privatus gydyt.pasakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrė: 15 kovo 2008 - 18:45
man ir neramu.
turiu hematoma ir kiekviena diena tikiuosi, kad ji issivaikscios...
dar ir gimda keistos formos.
zodziu, baisu, bet viliuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Pas mane 5 sav. buvo. Papuoliau i ligonine del kraujavimo, tai savaitele gulimo rezimo ir viskas baigesi sekmingai. Kai ziurejo 8 sav. tai buvo gimdoje kraujosruva, o 12 sav. jau nieko nebuvo ne zenklo. Svarbiausia nieko sunkiai nekelti, maziau judeti ir nedirbti pasilenkus. Geriausias vaistas ramybe ir gulejimas smile.gif
Atsakyti
Man gimdoje rado nedidele hematoma.....gulet neliepe, bet prirase progesterono po 600mg per para unsure.gif
Atsakyti
Kai man buvo 6 sav., pradejau kraujuoti...Labai issigandau, kad mano zirniukas pabego, o ir pas gine nestumui patvirtinti ruosiausi tik po savaiteles. Nuejus pas gyd., echoskopiskai aptiko hematoma, o kadangi pamate ne viena, o du zirniukus, issiunte i ligonine. Ten man buvo skirtas apsauginis rezimas, duphaston. Po savaites ligonineje gulejau namuose dar daugiau nei menesi. Hematoma buvo lyg ir sumazejusi, bet..13-os sav. vel prasidejo kraujavimas, vel ligonine verysad.gif Sikart kraujavimas buvo stipresnis, salinosi kresuliai. gydytojai sake, kad gerai, jog ji valosi...Israsant is ligonines, hematoma vis dar buvo...Po ligonines kuri laika tepliojo rudai, man sake, kad cia taip tri buti. 17-os sav. vel pradejau kraujuot nei is sio, nei is to. Ir vel ligonine...Tik sikart hematomos neberado. Dabar mums 31 sav. ir kraujavimu daugiau jokiu nebuvo.
Atsakyti