Įkraunama...
Įkraunama...

ROCHAS

Sveikos,
norejau pasidomet, gal zinote kas nors kur pradingo Roschas parfumerija? Nei Byzance, nei Byzantine, Nei Tocade ar Alchemie. Ar jie jau nebegaminami, ar tik Lietuvoje nera? Tik Aquawomen rasti galima ir viskas.... Kosmetikos taip pat jau seniai nebeliko g.gif Taip seniai ieskau Byzance ir turbut beviltiskai verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2008 01 22, 21:11)
Sveikos,
norejau pasidomet, gal zinote kas nors kur pradingo Roschas parfumerija? Nei Byzance, nei Byzantine, Nei Tocade ar Alchemie. Ar jie jau nebegaminami, ar tik Lietuvoje nera? Tik Aquawomen rasti galima ir viskas.... Kosmetikos taip pat jau seniai nebeliko  g.gif Taip seniai ieskau Byzance ir turbut beviltiskai verysad.gif ...

Rochas pilnos internetinės parduotuvės wink.gif Byzance yra turbūt visose parduotuvėse, iš kurių SM tarpininkai užsakinėja (UK ir JAV). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2008 01 22, 20:11)
norejau pasidomet, gal zinote kas nors kur pradingo Roschas parfumerija? Nei Byzance, nei Byzantine, Nei Tocade ar Alchemie. Ar jie jau nebegaminami, ar tik Lietuvoje nera? Tik Aquawomen rasti galima ir viskas.... Kosmetikos taip pat jau seniai nebeliko  g.gif Taip seniai ieskau Byzance ir turbut beviltiskai verysad.gif ...

Dalis iš jų nebegaminama. O Lietuvoje su Rochas situacija tikrai prasta. Šiuo metu galima rasti moteriškus Aquawoman (ir tai ne visur), gal dar kur užsilikusius Absolu (jais jau LT nebeprekiaus), Rochas pour Lui vyriškus (irgi per stebuklą nebent) ir 2007 metų naujieną Desir de Rochas jam ir jai (didžiausiose Sarmose).
Alchimie jau nebegaminama, nors prekyboje ne LT dar pasitaiko (bent jau internetu). Dėl kitų kvapų gamybos tikslios informacijos nežinau, unsure.gif jei neklystu, tebegaminami iš naujo perleisti Rochas Femme, Madam Rochas, dar lyg ir Tocade. g.gif Beje, dėl Tocade - man visada kildavo klausimas, kodėl jų buteliukai skirtingų spalvų tongue.gif :

user posted image user posted image user posted image

Byzance ir mane domina, smile.gif noriu jų miniatiūros, o ir buteliukas labai traukia akį, ypač ta jo paslaptinga prabangaus mėlyno stiklo spalva:

user posted image

Sukurti šie kvepalai gana seniai, 1987 metais mirksiukas.gif apibūdinami kaip gėlių šipras. Į sudėtį įeina citrina, kardamonas, jazminas, rožė, sandalmedis, vanilė, muskusas. O pati jų kvapą žinai? blush2.gif Gal galėtum apibūdinti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 23 sausio 2008 - 00:57
Beje, kažkada parduotuvėje "Eliza" (kurios jau nebėra) jei neklystu, matydavau Rochas kvepalų, ir būtent užkliuvo Fleur d'Eau, bet kvapo nebeprisimenu. Norėtųsi pauostyt, buteliukas tai man jų labai žavus. rolleyes.gif Gal kuri nors turit ar turėjot? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 01, 03:27)
Beje, kažkada parduotuvėje "Eliza" (kurios jau nebėra) jei neklystu, matydavau Rochas kvepalų, ir būtent užkliuvo Fleur d'Eau, bet kvapo nebeprisimenu. Norėtųsi pauostyt, buteliukas tai man jų labai žavus. rolleyes.gif Gal kuri nors turit ar turėjot? ax.gif

user posted image

Kažkada (juos irgi mačiau toje "Elizoje") tai buvo mano svajonių kvepalai. bigsmile.gif Dabar pati stebuiuosi... Kvapas rodos labai gaivus, vandeninis... dabar tokiais nenorėčiau kvepėti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As cia Dolce Vita prasymu,bandysiu parasyt apie Rochas Byzance kvepalus blush2.gif
Visu pirma jie man mama primena wub.gif Kvapas nuostabus,prabangus ir saltas(velnias,merginos,as nemoku taip vaizdziai nupasakot,kaip jus verysad.gif )
Pradzioj,kai pasikvepinu gan astrus atrodo,bet po kurio laiko lieka toks malonus sviezumas.Jais vasara nesikvepinu ax.gif Komplimentu susilaukiu jais kvepedama,jie rimtai nuostabus...

Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 01, 14:59)
Kažkada (juos irgi mačiau toje "Elizoje") tai buvo mano svajonių kvepalai.  bigsmile.gif  Dabar pati stebuiuosi... Kvapas rodos labai gaivus, vandeninis...

Radau atsiliepimų kad jų kvapą šiek tiek primena Issey Miyake L'eau d'Issey Eau De Toilette (būtent) versija: ax.gif
user posted image
QUOTE(Silvy @ 2008 02 03, 11:24)
Sveikos 4u.gif
As cia Dolce Vita prasymu,bandysiu parasyt apie Rochas Byzance kvepalus blush2.gif
Visu pirma jie man mama primena wub.gif Kvapas nuostabus,prabangus  ir saltas(velnias,merginos,as nemoku taip vaizdziai nupasakot,kaip jus verysad.gif )
Pradzioj,kai pasikvepinu gan astrus atrodo,bet po kurio laiko lieka toks malonus sviezumas.Jais vasara nesikvepinu ax.gif Komplimentu susilaukiu jais kvepedama,jie rimtai nuostabus...

Ačiū Silvy. 4u.gif O ir nebūtina vaizdžiai nupasakot, svarbu kaip tu pati juos jauti. mirksiukas.gif Kad aštroki iš pat pradžių, tai visai tikėtina - kaip-ne-kaip - Byzance yra šipras, o jie pasižymi aštriomis, tonizuojančiomis, kiek šiurkštokomis natomis. ax.gif Kiek girdėjau, juose neblogai jaučiasi rožė, ir dar, kad turi panašumų su Salvador Dali Parfum (juodas buteliukas su lūpom), tik kvapas labiau gėlinis ir gal kiek minkštesnis. rolleyes.gif
Atsakyti
Salvador Dali neuoscius,todel ir lygint negaliu blush2.gif
Mane istikro apima siaubas,kai pagalvoju,kad viena diena baigsiu savo Byzance,kur ju reiks ieskot,net neisivaizduoju.Prancuzijoj esu macius tik edt,o manieji mamos dovanotas parfumas grynas.
Beje,mano mama turi nupirkusi man Lumiere Women by Rochas edp(kokia tai senoji versija),uz menesiuko juos gausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 03, 18:36)

Kiek girdėjau, juose neblogai jaučiasi rožė, ir dar, kad turi panašumų su Salvador Dali Parfum (juodas buteliukas su lūpom), tik kvapas labiau gėlinis ir gal kiek minkštesnis. rolleyes.gif

Man labai Lumiere su Dali (baltos lupos) panasus. maniau, kad gal vaidenasi, bet osmoze natas paziurejau- labai daug bendro.
Reiktu Byzance miniuka isigyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 02 03, 17:48)
Salvador Dali neuoscius, todel ir lygint negaliu blush2.gif

Mane istikro apima siaubas,kai pagalvoju,kad viena diena baigsiu savo Byzance,kur ju reiks ieskot,net neisivaizduoju.Prancuzijoj esu macius tik edt,o manieji mamos dovanotas parfumas grynas.

Aš irgi jų neuosčius, bet man atrodo, kad tie juodieji Dali Parfum turėtų gana būt panašūs į Dali Classique (šių būna Kristianoj). Apibūdinami kaip klasikiniai kvepalai su egzotinių prieskonių natomis. Sudėtyje: mandarinas, bergamotė, jazminas, lelija, rožė, tuberoza, narcizas, kedras, ambra, sandalmedis, muskusas, benzoinas, vanilė, mira, smilkalai. Natos kiek kitokios, bet panašios su Dali Classique. mirksiukas.gif

O Byzance EDT esi uosčius? Labai skiriasi kvapas nuo Parfum? rolleyes.gif Ar tik intensyvumas?
Beje,mano mama turi nupirkusi man Lumiere Women by Rochas edp (kokia tai senoji versija), uz menesiuko juos gausiu ax.gif

Kaip įdomu. bigsmile.gif Būtų įdomu išgirst atsilliepimus kai gausi. mirksiukas.gif Viena iš forumiečių minėjo, kad naujojoje versijoje labai rožytės jaučiasi. rolleyes.gif O tavieji turbūt taip atrodys? Čia ta senoji versija, sukurta 1984 metais:

user posted image

Apibūdinamas kaip gaivus klasikinis baltų gėlių aromatas su vaisių - žalumos pradinėmis natomis. Sudėtyje: bergamotė, levanda, tuberoza, frezija, muskusas, sandalmedis.

O čia naujoji, 2000 metais perleista versija:

user posted image

Sudėtinės natos:
Pradinės: pakalnutė, persikas, slyva, sausmedis
Širdies: abrikosas, rožė, irisas, heliotropas
Bazinės: vanilė, sandalmedis, muskusas

Pagal viską turėtų būti saldoki, gana švelnūs, su lengva rūgštele. g.gif

QUOTE(Gardenija @ 2008 02 03, 19:33)
Man labai Lumiere su Dali (baltos lupos) panasus. maniau, kad gal vaidenasi, bet osmoze natas paziurejau- labai daug bendro.
Reiktu Byzance miniuka isigyt rolleyes.gif

Kalbi apie naujuosius Lumiere? mirksiukas.gif O kurias baltas lūpas turi omeny? blush2.gif
S. Dali Classique
Eau de Dali
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 04, 04:04)
Kalbi apie naujuosius Lumiere? mirksiukas.gif O kurias baltas lūpas turi omeny? blush2.gif
S. Dali Classique 
Eau de Dali

Jo, apie naujuosius Lumiere.
Ju natos:
Top note : Lily of the valley, Honeysuckle, Peach, Plum
Middle note : Rose, Apricot, Heliotrope, Orris
Base note : Vanilla, Sandal, Musk

O lupos Eau de Dali:

Top note : Bergamot, Lemon, Green note, Peach
Middle note : Lily of the valley, Rose, Jasmine, Orris
Base note : Cedar, Musk, Amber

Nemazai bendro.
Atsakyti
O as va siandien gavau Rochas Mystere thumbup.gif
user posted image

Labai bijjau, kad nenusivilciau (bo turejau labai seniai ir tik kvepalus), bet kvapas tas pats wub.gif wub.gif wub.gif
Tik seniau jie vadinosi Mystere de Rochas... Gal kas dar atsimena...
Atsakyti